Bebeğimin canını acıttım :(

caaanımmmm ..kıyamamaamm..bellı kı bebegınde bırsey yok..ama oyle ıcten hıssettım ki duygularını..merak etme Allaha emanet onlar ..benım kızım da ben uyurken yataktan dustu ..ben de cok agladım ınsan kahredıyor kendıne..bundan sonra oyle kıpırkıpır olcak daha..ben kzıımın gozunun ıcıne bakıorum ama sen ne kadar dıkkat edersen et bırsey olacaksa olacak..rahat ol dra da goturmussun..kahretme kendınee...

ayrıca bırsey daha dıyeyım benım kızımın dogumda koprucuk kemıgı kırıldı..dusun artık sen..allah onları korur acılarını dındırır meraklanmaaa..

Bu bir çok annenin başına gelmiştir ve sizin gibi hep kendilerini suçlarlar ve hayat boyunca unutmazlar..işte iyi bir anne örneği bu:))
Bende oğlumu yatakta emzirirken uyuya kalmıştım.Uyandığımda oğlum yanımda yok,yatağında da yok.Yere düşmüş ve orada uyuyor,hiç ağlamamışta:))Üzülmeyin ,canı acımış belli ama geçecek..bundan sonra gözünüzü bile kırpmayacağınıza eminim , geçmiş olsun.

hanımlar bebeğimi yatagımda yatarken üzerime yatırıp pışpışlarken uyumuşum bebeğim üzerimden yere düşmüş ne kadar ağladı bilmiyorum bi irkildim bacaklarımın bağı çözüldü hemen kaldırdım yerden sağ kolunu oynatmıyordu hemen eşimi aradım nöbetteydi geldi hastaneye gittik gece 4 te bebeğimee yavruma işkence gibi röntgen ve kan aldılar yavrum gözüme nasılda bakıp aglıyordu şükür hiçbirşey çıkmadı tahlillerinde ama kolu çok agrıyor emzirirken yatıramıyorum kucagıma acı acı ağlıyor uluyor resmen içim yanıyor hanımlar
acısı nezaman geçecek başına böyle durum gelen varmı lüütfen bana yardım edin ne yapim da caanı yanmasın kızımın dr.calpol verdi onu içirdim şimdi uyuyor ama uyanınca yavrum gene çığlık atıyor :37:kendimi asla affetmicem ben kötü bir anneyim kızım beni sevmiyor canını acıttım :(:43::43::43::43::43:

Canım sen doğurdun mu yahu, ne çabuk geçmiş zaman. Hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün.:16:

Bir kazadır olmuş, bu şekilde uyuya kalmak çok tehlikeli benim yengem de böyle uyuya kalırdı, biz korkardık. Dayım hep kontrol ederdi o yüzden ama sen de yalnızsın geceleri, eşin nöbette, yanında biri de yok ki kontrol etsin. Kendini bu kadar fazla suçlama, hiç bir anne isteğiyle çocuğuna zarar vermez ama bundan sonra zaten daha dikkatli olursun, cahillik insan yaşamadan bilemiyor bazen. Tahlil ve röntgenlerde bir şey çıkmadıysa sorun yoktur sanırım, bir süre sonra da acısı geçer zaten. Çok geçmiş olsun.

hanımlar yorumlarınızı ancak okuyabildim ogünden beri hastanedeydik
çünkü kızımın kolunu alçıya aldılar yavrum acı acı ağlıyordu hele kırılmış ve ödem oluşmuş
devlet hastanelerine güvenmiyceksin aslaa bişi yok deyip yollamışlardı
kolu davul gibi şişti kızımın ve acısı çok derindi yavrumun şimdi biraz iyi kızım
ama kolu dirsekten kırılmış ve ödemleşmiş :( hele oynatamıyodu yavrum kolunu :(
o güne nazaran şimdi biraz daha iyi agrı kesici calpol veriyorum onunda etkisi olabilir canının yanmaması
sizi bilgilendirmek istedim sevgili bayanlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum içime su serptiniz yazdıklarınızla
birtek ben diğilim yani ... kızım 45 günlük öpüyorum hepinizi

geçmiş olsun ama kızma da:) bu da sana ders olsun..
ne olursa olsun yatarak emzirme bir daha, çünkü insanlık hali uykuya dalıyoruz..
mutlaka doğrul öyle emzir..

Allah korudsun yatarak emzirirken bebeğin üstüne kapaklanıp öyle uykuya dalıp, sonra da bebeğinin soluksuz kalıp Allah muhafaza ölümüne neden olan vakalar duymuştum geçen sene haberlerde..

aman haaa...

çünkü kızımın kolunu alçıya aldılar yavrum acı acı ağlıyordu hele kırılmış ve ödem oluşmuş
kolu davul gibi şişti kızımın ve acısı çok derindi yavrumun şimdi biraz iyi kızım
o güne nazaran şimdi biraz daha iyi agrı kesici calpol veriyorum onunda etkisi olabilir canının yanmaması
sizi bilgilendirmek istedim sevgili bayanlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum içime su serptiniz yazdıklarınızla

ahh yavrum... kıyamam ben ona :( çok geçmiş olsun...Rabbim Şafi ismiyle şifasını tez zamanda versin inşaallah...

benımde kızım koltuktan dusmutu 52 gunlukken. (bu ilki sadece :)) kızım 5-10 dk agladı ben 55 dk agladım.
1 ay cok kötu oldum sonra gecti
kızım 2 aylık suanda ve 15-20kere düşmüştür yataktan sımdıye kadar
gece ayagımda sallarken uyyuakalırdım o da düşerdi dönerken
babası kucagına almıs uyuyakalmıs yatakta bır gun, o gunde düşmüştü. eşim çok kötu olmustu :) ben alıştım tabi koymuyor düşüşü :)

chess ınde yazdıgı gıbı emzırırken uyuyakaldıgını düşünsene, Allah muhafaza...
şükret canım

2 yasinda demek istediniz umarim... Cünkü 2 aylik bebegin 15-20 kere yataktan düsmesi de okadar normal ve saglikli bir sey degil herhalde...

Konuyu acan anneye de gecmis olsun diyorum, insallah cabuk gecer yavrunuzun agrilari.

Cok gecmis olsun

kıyamam ya, çok geçmiş olsun canım, çabucak iyileşsin inşallah

oy oy kıyamm nasıl dayandı o yavru o acıya benm bebegmde bugün bi tehlike atlttı çok korktum :(

Geçmiş olsun. Annesi yavrun seni mutlu görmeyi ister. Unutmaya çalış ama yavruna çok iyi bak artık. Bak ağlayınca çok üzülmüşsün , yüreğin burkulmuş. Allah acil şifalar versin.

geçmiş olsun ama kızma da:) bu da sana ders olsun..
ne olursa olsun yatarak emzirme bir daha, çünkü insanlık hali uykuya dalıyoruz..
mutlaka doğrul öyle emzir..

Allah korudsun yatarak emzirirken bebeğin üstüne kapaklanıp öyle uykuya dalıp, sonra da bebeğinin soluksuz kalıp Allah muhafaza ölümüne neden olan vakalar duymuştum geçen sene haberlerde..

aman haaa...

tşkler cnm ..ama ben emzirmiyordum ki.. koltukta ve dik emziriyorum hep bebişimi gazını çıkarıp biraz karnımın üzerinde yatırıp sakinleşince yatagına yatırıyordum
uyuyakalmışım maalessef .... ama bu söylediklerinde kulağıma küpe olucak cnm tşkler

Geçmiş olsun. Annesi yavrun seni mutlu görmeyi ister. Unutmaya çalış ama yavruna çok iyi bak artık. Bak ağlayınca çok üzülmüşsün , yüreğin burkulmuş. Allah acil şifalar versin.

tşkler cnm sağolasın evet mutlu görmek ister ama vicdanım sızlıyo
gözüme kurtar acıdan beni der gibi bakıyor hep unutamam ki acıyo canı :(

canım kızın nasıl oldu

iyi teysiz şimdi uyuyor koluda iyi oynatabiliyor artık çok mutluyum
ama agrı kesici vermezsem çok aglıyor..ayrıca bide ishal başladı çocumda dr.götrdüm 2 tane şurup verdi uyansın ona başlıcam
umarım karın agrısıda iyi olur

iyi teysiz şimdi uyuyor koluda iyi oynatabiliyor artık çok mutluyum
ama agrı kesici vermezsem çok aglıyor..ayrıca bide ishal başladı çocumda dr.götrdüm 2 tane şurup verdi uyansın ona başlıcam
umarım karın agrısıda iyi olur

sevindim canım, geçmiş olsun tekrar:13:

Arkadasim kazayla olmus bir durum cok gecmis olsun allaha sükür birseyi yokmus siz istemeden olan bir kaza icin bukadar vicdan azabi duyuyorsunuz biraz önce bir video izledim henüz 1 yaslarinda bebegini atmis yataga agliyor diye elinde yastik bütün gücüyle susturmak icin kafasina kafasina yetmiyor birde yumrukla eline ne gecerse tlf falan kafasina firlatip cocugun heryerini mosmor ediyor aglaya aglaya izledim... Allahim büyüksün

Back
X