Bebeğimin cinsiyeti ve kayınvalide

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
Benim 1.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim ..cinsiyet ayrımı ben de eşim de asla yapmıyoruz bi kızımız daha olsa çok .mutlu oluruz geçen kontrolden geldik cinsiyeti belli olmadı..bizim içimiz kız doğuyor nedense ..kayınvalidem siz hemen teşhisini koymuşsunuz kız diye ..ne belli falan diyo..erkek deseydim tamam oni zaman kesin erkek diyip sorgulamayacaktı . Her gördüğü kişiye sizce bebeğin cinsiyeti ne olacak benim içime erkek Doğmuş diyo..bu durum beni rahatsız etmeye başladı.siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz..bişey söylesen hemen suratını asıp küsüyor

Hiç bir fikrim olmadığını çocuğun cinsiyeti hakkında ama kız çocuklarını daha çok sevdiğimi söylerdim. Hem içe doğmakla olmaz ki doktor 16.haftada söyler zaten bişey kalmamış...

Canim takma. Şimdi bo tane kızın var bellimi oğlunun bir de oğlu olsun istiyordur. Eski zaman kafası işte. O öyle diyince sen de hayırlısı anne de. Önemli olan eşinin böyle bir ayrım yapmaması.

bisey yapmaniza ve dert etmenize gerek yokki.desin ne var bunda..he oylemi demek senin icine oyle doguyor benimkinede kiz doguyor saglikli olsun zaten 1 aya ogreniriz de gec..zorla erkek doguracan diye diretmiyordur heralde.hepimiz biliyoruz ki toplumda ilk cocuk kizsa ikinci erkek yada tam tersi istegi olur.burda anneler bile konu aciyor ya kizim var oglan icin ne yapabilirim diye??bence garip ama var yani..o yuzden takmayin bisey yok bunda..Allah hayirlisini versin herseyin..

Kadın oğlan istemekte o kadar haklı ki. Ne demişler, kız şimdiye, erkek geleceğe.

Biri kız diye digerini oglan istiyor olabilir.

Aman takilmayin.

Kiz da oglan da benim yavrum farketmez benim icin diyun gecin.

Bir tane kiziniz varmis o yuzden bnce erkek istemesi normal
Eger kiz olacagini ogrendigi zaman sinirlense size laf soylese o zaman haklisiniz ama buna cok takilmayin bnce

Kadın oğlan istemekte o kadar haklı ki. Ne demişler, kız şimdiye, erkek geleceğe.
siz kadınsınız ve kendi cinsinizi eziyorsunuz yada kendinizden pay bicip bu yorumu yazdınız..ne alaka kız simdiye erkek gelecege kız cocukları da buyuduklerinde ailelerinin yanında olurlar

Benim kayınvaldemde hep erkek var erkek torunlarıda var ben hamileliğimin 5.ayın bitimine kadar hiç söylemedim ve ilk duyduğunda buda erkek dedi ve benim oğlum var ben biliyorum rüya gördüm vs dedikçe benn tel her kapandığında hüngür hüngür ağlardım kaldıki kayınvaldemle yıllardır hiç sorunum olmadı ne ben onu ne o beni kırması tartışma vs hiç olmadı anne deme öyle diyorum yok rüya gördüm ben buda erkek diyor çünki kızım 6.ayından sonra gösterdi kendini anne kızmış diyince e ne yapalım bu da kız olsun dedi sen istiyorsun dedi ama yine de hiç küsmedim kırılmadım hala aynı annem işte diyorum onca yıldır ne yapalım

Bence o kadarda garip Bi düşünce değil , bizimde kızımız var Allah nasip ederse ikinci bebeğimiz geliyor kız evladın tadını tattık birde Erkek evladımız olsun istiyoruz oda tabi içimizden geçen , tabi kız olsa üzülecek değiliz Rabbim Bi evlat daha verdi sağlıklı olsun yeter ki , konuya gelecek olursak da benim kv de hep içine erkek doğuyor diyor hatta mavi senin oğlun olacak bak diyor haşa haber gelmiş gibi kızmıyorum ama içinde kötülük Yok biliyorum pek takmayın bunda bişey Yok yine öyle dediğinde sağlıklı olsun en önemlisi anne deyin geçin içinizde büyütmeyin

Valla herkes konu sahibini bırakıp bana yönelmiş. Ben böyleyim, fikrim de bu. Erkek çocukları inanılmaz tatlı oluyor. Tekrar söylüyorum kayınvalidenizin en doğal hakkı, ona bir erkek çocuk verebilmelisiniz. Nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…