Valla herkes konu sahibini bırakıp bana yönelmiş. Ben böyleyim, fikrim de bu. Erkek çocukları inanılmaz tatlı oluyor. Tekrar söylüyorum kayınvalidenizin en doğal hakkı, ona bir erkek çocuk verebilmelisiniz. Nokta.
Tekrar söylüyorum. Erkek üye! Ünlem!
kayınvalideye erkek cocuk verebilmelisiniz cumlesinden sonra bende emin oldum degilse de cidden ben kendim utandım bir kadın olarak hemcinsimin boyle bir cumle sarfetmesine yazık ne diyelimTekrar söylüyorum. Erkek üye! Ünlem!
verebilmelisiniz derken??iyimisiniz siz???bir kadinin bunu soyleyebilecegine inanmak istemiyorum.iki tane oglum var.ben mi verdim onlara cinsiyetlerini.ben mi yarattim haşa..kendinize gelin evlat Allah in bir lutfudur.ayrica unutmayin varligida imtihandir yokluğuda..dilerim cok güvendiginiz erkek evlatlardan olmaz imtihaniniz.evladiniz kocaniz babaniz kardesiniz v.s..herseyin hayirlisi gerisi bos sizin adiniza cok üzüldüm..halen bu zihniyet cok yazik..Valla herkes konu sahibini bırakıp bana yönelmiş. Ben böyleyim, fikrim de bu. Erkek çocukları inanılmaz tatlı oluyor. Tekrar söylüyorum kayınvalidenizin en doğal hakkı, ona bir erkek çocuk verebilmelisiniz. Nokta.
verebilmelisiniz derken??iyimisiniz siz???bir kadinin bunu soyleyebilecegine inanmak istemiyorum.iki tane oglum var.ben mi verdim onlara cinsiyetlerini.ben mi yarattim haşa..kendinize gelin evlat Allah in bir lutfudur.ayrica unutmayin varligida imtihandir yokluğuda..dilerim cok güvendiginiz erkek evlatlardan olmaz imtihaniniz.evladiniz kocaniz babaniz kardesiniz v.s..herseyin hayirlisi gerisi bos sizin adiniza cok üzüldüm..halen bu zihniyet cok yazik..
Valla herkes konu sahibini bırakıp bana yönelmiş. Ben böyleyim, fikrim de bu. Erkek çocukları inanılmaz tatlı oluyor. Tekrar söylüyorum kayınvalidenizin en doğal hakkı, ona bir erkek çocuk verebilmelisiniz. Nokta.
yalnız çocuğun cinsiyeti erkek belirler.. oğlu erkek torun verebilmeli demek istediniz zaar..
kendinize gelin dedim hadsis gibi cumle kullanmadim.iyi okuyun.kimsenin inancini sorgulamam ben.ama kimsenin cinsiyet ayrimi dusuncesinede saygi duymam.sozunu size iade ediyorum.bende fikrimi soyledim.polemige girmek ve kimseye sizin gibi cevap vermek tarzim degil..saygi dolu cinsiyet ayrimciliginin olmadigi bir hayat diliyorum.dilerim sizde icinde olursunuz..İmtihan gibi fikirlere katılmıyorum. Zira dinsizim. İkincisi haddinizi bilin falan derken ne oluyoruz hayrola? Sen kimsin de bana böyle konuşabiliyorsun. Hadsiz!
kendinize gelin dedim hadsis gibi cumle kullanmadim.iyi okuyun.kimsenin inancini sorgulamam ben.ama kimsenin cinsiyet ayrimi dusuncesinede saygi duymam.sozunu size iade ediyorum.bende fikrimi soyledim.polemige girmek ve kimseye sizin gibi cevap vermek tarzim degil..saygi dolu cinsiyet ayrimciliginin olmadigi bir hayat diliyorum.dilerim sizde icinde olursunuz..
Sizin icinize kiz doguyormus kv erkek ne var ki bunda. Bi kiz bi erkek torun istiyor olabilir buda normal.Benim 1.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim ..cinsiyet ayrımı ben de eşim de asla yapmıyoruz bi kızımız daha olsa çok .mutlu oluruz geçen kontrolden geldik cinsiyeti belli olmadı..bizim içimiz kız doğuyor nedense ..kayınvalidem siz hemen teşhisini koymuşsunuz kız diye ..ne belli falan diyo..erkek deseydim tamam oni zaman kesin erkek diyip sorgulamayacaktı . Her gördüğü kişiye sizce bebeğin cinsiyeti ne olacak benim içime erkek Doğmuş diyo..bu durum beni rahatsız etmeye başladı.siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz..bişey söylesen hemen suratını asıp küsüyor
Ben o sozunuzu degistireyim kiz erkek simdiye,kiz gelecege.Kadın oğlan istemekte o kadar haklı ki. Ne demişler, kız şimdiye, erkek geleceğe.
Ben o sozunuzu degistireyim kiz erkek simdiye,kiz gelecege.
Ben o sozunuzu degistireyim kiz erkek simdiye,kiz gelecege.
Teşekkürler pabucumunsicki :)
Tamamben toptan değiştireyim hepsi şimdiye..
Teşekkürler pabucumunsicki :)
Uzulmemmi lazim simdi sana gore bu aklinca kufur etmene.Ay pardon nicki
Uzulmemmi lazim simdi sana gore bu aklinca kufur etmene.
Gercekten sana uzuldum yazik bdv de populer konu olursun sana nakil icin gerekli yardimi falan toplariz.
Tamamben toptan değiştireyim hepsi şimdiye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?