Bebeğimin cinsiyeti ve kayınvalide

verebilmelisiniz derken??iyimisiniz siz???bir kadinin bunu soyleyebilecegine inanmak istemiyorum.iki tane oglum var.ben mi verdim onlara cinsiyetlerini.ben mi yarattim haşa..kendinize gelin evlat Allah in bir lutfudur.ayrica unutmayin varligida imtihandir yokluğuda..dilerim cok güvendiginiz erkek evlatlardan olmaz imtihaniniz.evladiniz kocaniz babaniz kardesiniz v.s..herseyin hayirlisi gerisi bos sizin adiniza cok üzüldüm..halen bu zihniyet cok yazik..

Neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz kv lerin her dediğini. Yapmayın Allah aşkına. Wallahi şu kk yı okuduğumdan beri anladım ki benim kv nin her yaptığı problemmiş de benim haberim yokmuş..ya da daha doğrusu ben problem etmiyor muşum. Benim kv de de ben hamile kalmadan önce ali mi gelecek veli mi gelecek diye eşimin kuzeninin karısıyla beni rekabete sokardı hangimiz önce kp lerin fotokopisini doğurcakmışız yani ne bişey söylerdim dönüp en de ciddiye alıp canımı sıkardım. Şu güzelim hamileliğinizi böyle lüzumsuz şeylerle gerdiğinize değiyor mu?? Kv nin dediği olsa ne olmasa ne..Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.

İmtihan gibi fikirlere katılmıyorum. Zira dinsizim. İkincisi haddinizi bilin falan derken ne oluyoruz hayrola? Sen kimsin de bana böyle konuşabiliyorsun. Hadsiz!

yalnız çocuğun cinsiyeti erkek belirler.. oğlu erkek torun verebilmeli demek istediniz zaar..

İmtihan gibi fikirlere katılmıyorum. Zira dinsizim. İkincisi haddinizi bilin falan derken ne oluyoruz hayrola? Sen kimsin de bana böyle konuşabiliyorsun. Hadsiz!
kendinize gelin dedim hadsis gibi cumle kullanmadim.iyi okuyun.kimsenin inancini sorgulamam ben.ama kimsenin cinsiyet ayrimi dusuncesinede saygi duymam.sozunu size iade ediyorum.bende fikrimi soyledim.polemige girmek ve kimseye sizin gibi cevap vermek tarzim degil..saygi dolu cinsiyet ayrimciliginin olmadigi bir hayat diliyorum.dilerim sizde icinde olursunuz..

Özür dilerim hanım efendi. Helal olsun size, gerçekten hanım efendiliğinizi korudunuz. Tiye almıyorum. Cidden özür dilerim. Hayırlı akşamlar.

Sizin icinize kiz doguyormus kv erkek ne var ki bunda. Bi kiz bi erkek torun istiyor olabilir buda normal.

Hepsinim basinda saglikli olsun diye dusunuyorsa gonlunden ne gecerse gecsin.

Kiz oldugunu ogrendikten sonra tavri degismez uzulur keske erkek olsaydi falan derse o zaman o zihniyetten uzak dur derim.

Verebilmelisiniz derken :)

Siparisle mi oluyor bu is :) Kadin kromozomlar uzerinde degisiklik mi yapabiliyor mu

Sorumlu biri varsa o da erkektir o zaman anasina erkek bi torun veremeyen

Bir ornekle aciklayim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…