olmuyorsa ne yapacağız Peki buna da bir önerin var mı. Ismarlamayla mi oluyor bir yöntemi var mıValla herkes konu sahibini bırakıp bana yönelmiş. Ben böyleyim, fikrim de bu. Erkek çocukları inanılmaz tatlı oluyor. Tekrar söylüyorum kayınvalidenizin en doğal hakkı, ona bir erkek çocuk verebilmelisiniz. Nokta.
Aynen öyle söylüyorum ..içimde büyütmemek en iyisi heraldeBence o kadarda garip Bi düşünce değil , bizimde kızımız var Allah nasip ederse ikinci bebeğimiz geliyor kız evladın tadını tattık birde Erkek evladımız olsun istiyoruz oda tabi içimizden geçen , tabi kız olsa üzülecek değiliz Rabbim Bi evlat daha verdi sağlıklı olsun yeter ki , konuya gelecek olursak da benim kv de hep içine erkek doğuyor diyor hatta mavi senin oğlun olacak bak diyor haşa haber gelmiş gibikızmıyorum ama içinde kötülük Yok biliyorum pek takmayın bunda bişey Yok yine öyle dediğinde sağlıklı olsun en önemlisi anne deyin geçin içinizde büyütmeyin
10 gün kaldı allahtan cinsiyetini öğrenmemize öğrensek de sussa artık cinsiyet konusundaamannnn ben yerinde olsam.hic takmam. tmm belki bi kiz bi oglan olsun istiyodurda boyle tepki vermesi yanlis bence . haddini bilsin Allah ne verirse o yadirgamak.onami kalmis .hicccc canini skma bunun icin.
Bu kadar cahil olmak için özel çabanız mı var ? Bu kız , erkek çocuğu ayrımı yapanları aklım almıyor . Böyle insanlarla birarada yaşamaktan utanıyorum .Kadın oğlan istemekte o kadar haklı ki. Ne demişler, kız şimdiye, erkek geleceğe.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama Her gördüğü kişiye soruyor sanki millette ultrason cihazı var ya..sizce ne olacak diyor herkese ..ben şimdiye kadar sormadım kimseye eşim de öyleDilimi tutamayacağım, polemiğe girecek gibi görünüyorum, her an hakarette edebilirim diyenler olay mahalinden hemen uzaklaşmalı, geldim buradayım, yakarım
Konu sahibesi sizde kayınvalidenizin laflarını kafanıza takmayın, evladın cinsiyet ayrımı diye birşey olmaz, kız olsun erkek olsun yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun, ne erkek çocukları biliyorum annelerini öldüresiye dövüyor, ne kız evlatlar biliyorum ailesine kan kusturuyor.
Kayınvalideniz takdiri kendi tekeline almış sanırım, boşverin hamile halinizle üzülmeyin hiç.
Allah sizin gibi evlat ayrımı yapanlardan korusun hayrin nerden geleceğini bilemezsiniz umarım gelecekte oglunuz varsa elinden cekmezsinizKadın oğlan istemekte o kadar haklı ki. Ne demişler, kız şimdiye, erkek geleceğe.
Bizim çok yakın bir akraba vardı, benim kızım oldu hayırlı olsun diyecek sözüm ona, geldi bebeği kucağına aldı vs neyse bana döndü Mune kızın oldu ama olsun üzülme 2. erkek olur dedi :)))Öyle yapmaya çalışıyorum ama Her gördüğü kişiye soruyor sanki millette ultrason cihazı var ya..sizce ne olacak diyor herkese ..ben şimdiye kadar sormadım kimseye eşim de öyle
erkek evlat olunca kafanıza tüymü dikiliyor önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olmasi.Valla herkes konu sahibini bırakıp bana yönelmiş. Ben böyleyim, fikrim de bu. Erkek çocukları inanılmaz tatlı oluyor. Tekrar söylüyorum kayınvalidenizin en doğal hakkı, ona bir erkek çocuk verebilmelisiniz. Nokta.
He doğru yaşlanıp hiç bir işini yapamayanlara nedense hep kız çocukları bakıyor he he geleceğeKadın oğlan istemekte o kadar haklı ki. Ne demişler, kız şimdiye, erkek geleceğe.
Bu en basta bunu yazan biri olarak sizin gelmişinizden geçmişinizden vazgectıgınızı kendınıze hıc guvenmedıgınızı gosterır ve kızınız varsa onun adına cok uzgunum...oglunuz varsa onun adınada endıselıyım malum 1 kadın 1 toplum dogururKadın oğlan istemekte o kadar haklı ki. Ne demişler, kız şimdiye, erkek geleceğe.
Kendısının ailesıne bakacak kapasıteye sahıp oldugunu sanmam boyle bırı oldugu ıcın kızındanda ne olursa olsun talep etme hakkı yokturHe doğru yaşlanıp hiç bir işini yapamayanlara nedense hep kız çocukları bakıyor he he geleceğe
Öncelikle cinsiyetı erkek belirlerİmtihan gibi fikirlere katılmıyorum. Zira dinsizim. İkincisi haddinizi bilin falan derken ne oluyoruz hayrola? Sen kimsin de bana böyle konuşabiliyorsun. Hadsiz!
Kayınvalideler hep aynı canım benimki iki sene evvel lohusalık için nevresim pike yaptırmış bildiğin hastane mavisi ozaman ne gebelik ne bişe var olcagı meçhul tutturmuş bizim sülale erkek yapar lohusalıkta bunu sercen die iümdi cinsiyet belli zil takmadıgı kaldı onu görünce sevinemiom bileBenim 1.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim ..cinsiyet ayrımı ben de eşim de asla yapmıyoruz bi kızımız daha olsa çok .mutlu oluruz geçen kontrolden geldik cinsiyeti belli olmadı..bizim içimiz kız doğuyor nedense ..kayınvalidem siz hemen teşhisini koymuşsunuz kız diye ..ne belli falan diyo..erkek deseydim tamam oni zaman kesin erkek diyip sorgulamayacaktı . Her gördüğü kişiye sizce bebeğin cinsiyeti ne olacak benim içime erkek Doğmuş diyo..bu durum beni rahatsız etmeye başladı.siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz..bişey söylesen hemen suratını asıp küsüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?