Bebeğimin cinsiyeti ve kayınvalide

amannnn ben yerinde olsam.hic takmam. tmm belki bi kiz bi oglan olsun istiyodurda boyle tepki vermesi yanlis bence . haddini bilsin Allah ne verirse o yadirgamak.onami kalmis .hicccc canini skma bunun icin.

olmuyorsa ne yapacağız Peki buna da bir önerin var mı. Ismarlamayla mi oluyor bir yöntemi var mı

Aynen öyle söylüyorum ..içimde büyütmemek en iyisi heralde

Dilimi tutamayacağım, polemiğe girecek gibi görünüyorum, her an hakarette edebilirim diyenler olay mahalinden hemen uzaklaşmalı, geldim buradayım, yakarım

Konu sahibesi sizde kayınvalidenizin laflarını kafanıza takmayın, evladın cinsiyet ayrımı diye birşey olmaz, kız olsun erkek olsun yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun, ne erkek çocukları biliyorum annelerini öldüresiye dövüyor, ne kız evlatlar biliyorum ailesine kan kusturuyor.

Kayınvalideniz takdiri kendi tekeline almış sanırım, boşverin hamile halinizle üzülmeyin hiç.

amannnn ben yerinde olsam.hic takmam. tmm belki bi kiz bi oglan olsun istiyodurda boyle tepki vermesi yanlis bence . haddini bilsin Allah ne verirse o yadirgamak.onami kalmis .hicccc canini skma bunun icin.
10 gün kaldı allahtan cinsiyetini öğrenmemize öğrensek de sussa artık cinsiyet konusunda

Boş verin şimdilik bir şey söylemeyin hislerini söylemiş sadece. cinsiyeti belli olduğu zaman kız olursa ve canınızı sikmaya devam ederse o zaman verirsiniz cevabini

Öyle yapmaya çalışıyorum ama Her gördüğü kişiye soruyor sanki millette ultrason cihazı var ya..sizce ne olacak diyor herkese ..ben şimdiye kadar sormadım kimseye eşim de öyle

Öyle yapmaya çalışıyorum ama Her gördüğü kişiye soruyor sanki millette ultrason cihazı var ya..sizce ne olacak diyor herkese ..ben şimdiye kadar sormadım kimseye eşim de öyle
Bizim çok yakın bir akraba vardı, benim kızım oldu hayırlı olsun diyecek sözüm ona, geldi bebeği kucağına aldı vs neyse bana döndü Mune kızın oldu ama olsun üzülme 2. erkek olur dedi :)))
Şaka gibi resmen, aynı kadınla başka bir bebeğin bebek mevlidine gittik, demesin mi bana Mune 2. bebeğin erkek olsun diye dua ettim, üzülme olacak inşaallah diye
Ben bizim o güzide akrabaya ters birşey söylesem kızı oldu diye üzülüyor ondan böyle söylüyor diyecek, güzelce anlatsam anlamayacak, bende kendi haline bıraktım, çok şükür tek bir kızım var, iyi ki var, ahlakı güzel, huyu suyu güzel, sağlıklı, benden ala zengini var mı bu dünyada

Allah dileyen isteyen cümle kardeşlerime sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.

Ilk bebeginiz erkek olsaydi ve ikinci bebeginiz icin bu kiz olacak deseydi yine konu acar miydiniz acaba. Asil ayrimciligi bu konuyu acmakla siz yapmis oluyorsunuz.
Bana kalirsa bu dert edilecek bir konu degil. Kadin kotu niyetle soylememistir belki

erkek evlat olunca kafanıza tüymü dikiliyor önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olmasi.

Kadın oğlan istemekte o kadar haklı ki. Ne demişler, kız şimdiye, erkek geleceğe.
Bu en basta bunu yazan biri olarak sizin gelmişinizden geçmişinizden vazgectıgınızı kendınıze hıc guvenmedıgınızı gosterır ve kızınız varsa onun adına cok uzgunum...oglunuz varsa onun adınada endıselıyım malum 1 kadın 1 toplum dogurur

Daha baska seyler yazmak isterimde beni anlayan anladı

Kayınvalıdenız oglan ıstıyorsa sonsuza kadar dogurabılır onu tutan yok
Bakacak buyutecek ve doguracak olan benım hayırlısı neyse o olsun deyınız cahiller ıcınde uzmeyın kendınızı ne munasebet kız var oglanda ıster ne demek doguran demıyor kayınvalıdeye ne duser herkes yerını bılsın

He doğru yaşlanıp hiç bir işini yapamayanlara nedense hep kız çocukları bakıyor he he geleceğe
Kendısının ailesıne bakacak kapasıteye sahıp oldugunu sanmam boyle bırı oldugu ıcın kızındanda ne olursa olsun talep etme hakkı yoktur
Boyle kısıler tek basına yasayıp yaşlanmalı varsa oğlusları ve eli kızgın maşalı gelıne emanet edilmeli
Ha gelecegın tipik semra kaynanasi olduguda kesin
İşte dunyaya boylesıde lazım iyi kotu dengesi için

İmtihan gibi fikirlere katılmıyorum. Zira dinsizim. İkincisi haddinizi bilin falan derken ne oluyoruz hayrola? Sen kimsin de bana böyle konuşabiliyorsun. Hadsiz!
Öncelikle cinsiyetı erkek belirler
Cocugunuz var mı
Yoksa size dördüz erkek cocuk dilerim
4 tane aynı anda erkek cocuk
İnsallah hiç kızınız olmaz

Boşverrr ne derse desin o senin yavrun kızda olsa erkekte olsa canın ciğerin

Kayınvalideler erkek torunu bir gurur kaynaği saniyorlar eski kafalar işte

Üc kız annesiyim ne hikmetse benim kv de üçünde de erkek hissediyordu

Kayınvalideler hep aynı canım benimki iki sene evvel lohusalık için nevresim pike yaptırmış bildiğin hastane mavisi ozaman ne gebelik ne bişe var olcagı meçhul tutturmuş bizim sülale erkek yapar lohusalıkta bunu sercen die iümdi cinsiyet belli zil takmadıgı kaldı onu görünce sevinemiom bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…