Bebek Beslenmesi Bebeğimin derdi ne :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Cikolata35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
106
33
13
37
4 aylık oğlum var son zamanlarda yeni huy çıkardı..sadece mama ile besleniyor.son zamanlarda biberonla yemek yerken kipur kıpır 2kere çekiyor aniden itikliyor ağzına almıyor ama karni çok ac oluyor.mamayla ilgili bi sorun yok seve-seve yiyordu.sorun ne acaba

Diş çıkarıyor olabilir. Biberon başlığı diş etine deyince aciyodur bekli...

Benim oglum da bu ayin 9unda 4 aylik oldu. Etraftaki nesneler sesler cok dikkatini cekiyo. Mesela emerken tv nin ya da babasinin falan sesini duyunca birakiyo emmeyi ihi ihi ediyo once, sonra agliyo falan.. Belki o da boyle bi sebepten dolayidir. Yani buyudukce ilgileri disariya kayiyosa ondan dolayi beslenmeyi birakiyo olabilirler..
Uyutup beslemeyi denesen? Tabi her seferinde zor olucaktir ama bi sure oyle yaparsan alisir belki..

Aynen ses duyduğu zaman aniden bırakıyor ama uyumaya yakin veriyorum

Ah bilemdim ki canim yaa.. Sessiz ortamda emzirsem bu sefer de sesli ortamda emmiyo falan ayni dertten muzdaribiz asagi yukari...
Allah yardimcimiz olsun ne zor seymis anne olmak.. Zor ama kiymetli..

Ah bilemdim ki canim yaa.. Sessiz ortamda emzirsem bu sefer de sesli ortamda emmiyo falan ayni dertten muzdaribiz asagi yukari...
Allah yardimcimiz olsun ne zor seymis anne olmak.. Zor ama kiymetli..
Ewet ayni..Allah yokluklarini göstermesin napalim haftaya doktordan randevu alıcaz

Benim bebeğimde de böyle olmuştu. Sonra alerji olduğu ortaya çıktı. Alerjik bebek olabilir.

Verdigin seyin tadini begenmiyor da olabilir anne sutu yok mu

ağzında ,damağında yara olabilir.boğaz ağrısı aft felan geldi benim aklıma..ya da biberonda hoşlanmadığı bir koku olabilir,ya da o mamadan tiksindi artık

Aslında biberon çok kotu kokuyo mamadan dolayı yada mamadan sıkıldı.doktor ek gıdaya başlayacak anne sütü alamadığı icin.yani hepsi olabilir söylediklerinizin.inşallah cumartesi doktor sorunu çözer çözerse burdan yazicam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…