Amin insallah tez zamanda guler yuzunuz melegimizin rabbim yardimcisi olsun insallahTeşekürler desteğiniz için.
Allaha sığınıyorum zaten. Bir tek Rabbim bırakmaz kulunu.
Selam aleyküm kadınlar.
Benım konularımı bilen bilir.
Geçen gün cezeriennne le doğum yaptım bebeğim daha 25 haftalık ve 2 gün olunca. 460 gr doğdu yavrum kuzum.
Benim problemim bebeğime iyice kan gitmemesi dı.
Şimdi ben ve bebeğim çok.kötü halledeyiz. Sizlerim dualarına ve desteğinize ihtıyacım var.
Eşim mi! Hani derler ya. Düşenin dostu olmaz diye. Ha iştr benimkide öyle.
Ben avrupada yaşıyorum. Ailem izine gittiler türkiyeye. Kimsem yok yanımda.
Eşim destek çıkıyor mı?çıkmıyor. Beni hiç anlamıyor, ne haldeyim. Nasılım. Hiç ama hiç anlamıyor. Ancak kendi derdine düşmüş.
Sizden dua bekliyorum. Kadının halinden kadın anlar demişler ya. İşte benimkide öyle her halde. Ne olursunuz yavrum için dua edin. Annesine kavuşsun.
Şimdiden herkese çok tşk.
Ha suan hastanedeyim ve kalkamıyorum ayağa. Eşime muhtac oldum. Ne çok kötü bir durum.
Sagolun.Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin de toparlanıp en kısa zamanda çıkar. Kan gitmediğini nasıl anladılar? Ultrasonda mı çıktı
Ailem çoktan izine gittiler. Ama dönemez. O zaten sordu bana gelim diye israr etti ama ben istemedim. Çünkü inşallah tez vakitte kalkarim.Ama ailen izne gitti diye nasıl yalnız kalırsın.binip bir zahmet dönsün annen.çok mu önemli izne gitmek tatil yapmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?