Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Rezene,anason ve kimyon tohumunu demleyip sabah akşam içiyorum bebeğime faydası dokunuyor gaz problemini simdilik hafif geçiriyoruz size de tavsiye ederim. (Kaynamış suyun içine hepsinden 1er çay kaşığı koyup ocaktan alip demlemeye birakiyorum 3-5 dk sonra da içiyorum)
Doktorumun dediği 2 yöntem daha var 1.si çay kaşığına biraz zeytinyağı ve üzerine kendi sütümü sağıp bebeğime veriyorum bu hem sinirlerinin gelişmesine yardımcı oluyor hem de kabız sorununa iyi geliyor 2.si de karnına sırtına losyonla masaj yapmak o da bebeğimi çok rahatlatıyor ıns. tez zamanda gecer sıkıntılarınız geçmiş olsun
Doktorumun dediği 2 yöntem daha var 1.si çay kaşığına biraz zeytinyağı ve üzerine kendi sütümü sağıp bebeğime veriyorum bu hem sinirlerinin gelişmesine yardımcı oluyor hem de kabız sorununa iyi geliyor 2.si de karnına sırtına losyonla masaj yapmak o da bebeğimi çok rahatlatıyor ıns. tez zamanda gecer sıkıntılarınız geçmiş olsun
Bizde gaz sorunu yasiyoruz iyice zorlamaya basladi ben icebilecegim herseyi iciyorum yavrumada metsil damla ve nurse harveys şurup veriyorum tam anlamiyla bir rahatlamasi yok ama daha iyi
Bizde gaz sorunu yasiyoruz iyice zorlamaya basladi ben icebilecegim herseyi iciyorum yavrumada metsil damla ve nurse harveys şurup veriyorum tam anlamiyla bir rahatlamasi yok ama daha iyi
Merhaba gaz için bizim doktorumuz nurse harveys ve biogaia verdi, ikisini beraber kullanabilirsin dedi. Rezene, kimyon iciyordum ben de. Ama çok faydası olduğunu söyleyemem hiçbirinin. 3- 3 bucuk aydan sonra geçiyor merak etmeyin.