teşekkür ediyorum arkadaşlar ve önerilerilerinizi bekliyorum zamanım çok az kaldı. Benim gibi zamanı az kalıpta karar veremeyenler sizler ne düşünüyorsunuz ? Bu isim konusu çok zormuş gerçekten....:CüvCüv:
Merhaba arkadaşlar kızım olacak hayırlısıyla ve isimini Ela koymayı düşünüyoruz.
ben en başından beri bu ismi istiyordum ama yinede bilemiyorum doğru bir seçim mi? sizin düşünceleriniz ve yeni önerileriniz varsa paylaşır mısınız? belki iki isim olabilir. iki isim konusunda ne düşünüyorsunuz?:CüvCüv:
cnm illa gözleri ela olmalı diye birşey yokki.ben öyle düşünmüyrm.ama sarışın yada kumral bir çocuk olursa ismi daha çok yakışır.esmer siyah saçlı,gözlü bir çocuğada sanki yakışmayacak gibi geliyor.eşimle ben kumralız ama bilemiyorum tabi.bu arada ela ismini duyanların bazen ilk tepkisi bune ya yok mavi yok kahverengi gibi abuk sabuk espiriler olabiliyor.sonuçta beyaz ismide var.benim 7,8 haftam kaldı senin?:1hug:Öyle mi çok sevindim bu duruma buradan takip ederiz artık. bende başka isimlere baksam da hiçbirini beğenemiyorum. bazı kişilerde bu isim için renk adı falan diye yorum yapmış bu benim aklımı çok karıştırıyor anlam açısından .bir de gözleri ela olmazsa anlamsız olurmuş falan diyorlar.hani ilerde beğenmezse diye düşünüyorum bu durumda.ama başka anlamlarıda var. tam karar verebilmiş değilim ya çok az kaldıCüvCüv:
Merhaba cnm benim de bir kızım olacak çok isim var aklımda beğendiklerim arasında ;defne,duru,pelin,mina,vs. hepsinin anlamları da güzel kaydirigubbakcemile5
cnm illa gözleri ela olmalı diye birşey yokki.ben öyle düşünmüyrm.ama sarışın yada kumral bir çocuk olursa ismi daha çok yakışır.esmer siyah saçlı,gözlü bir çocuğada sanki yakışmayacak gibi geliyor.eşimle ben kumralız ama bilemiyorum tabi.bu arada ela ismini duyanların bazen ilk tepkisi bune ya yok mavi yok kahverengi gibi abuk sabuk espiriler olabiliyor.sonuçta beyaz ismide var.benim 7,8 haftam kaldı senin?:1hug:
ela ismini çok severim arkadşımın yeğeninin adı ela. yerim onu.
hem genç kız oluncada çok yakışır bu isim ona. sonracıma ilerde büyük bi işkadını olunca ela hanım diye hitap edilecek:).
ben bebeklikten çok ilerki hayatında isim yakışacakmı diye düşünürüm. ben beğeniyorum valla.
adıyla yaşasın bebeğin sağlıkla sıhhatle inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?