Doğuma Hazırlık Bebeğimin ismi konusunda yardım eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

evet kesinlikle soyadıyla birlikte düşünmek gerekiyor. elifsu güzel bir isim sağlıkla gelsin umarım bebeğin.

valla kızlar ben daha 5+4 günlük hamileyim ama kızımın adı kesinlikle ELA olacak... biz aylardır hatta tedaviye bile başlamadan önce karar vermiştik... herkes ilk duyduğunda tepki veriyor hatta geçen gün bir arkadaşım elamı belamı diye aklınca espri yaptı ama beni ilgilendirmiyor... herkesin koyduğu abuk sabuk isimlerin yanında bence zarif ve hoş bir isim ela.... Tabi bu arada dha bizim bebişimizin cinsiyeti belli değil :)))

merhaba nazela bu konuda kararlılığına hayran oldum desem doğrudur. Belki de kız olacaktır,:ecrin_bebek: ama önemli olan sağlıkla büyüsün ve dünyaya gelsin. cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsun.

ekin123 nezamandır girmiyosun merak ettim isme karar verebildinmi.bende hala düşünmekteyim.

ekin123 nezamandır girmiyosun merak ettim isme karar verebildinmi.bende hala düşünmekteyim.

cnm karar verdik gibi aynı yani. benim birkaç günüm kaldı herkese şimdiden hayırlı doğumlar. sağlıkla gelsin tatlı bebekler:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…