- Konu Sahibi myprecious
-
Allah nasip ederse inşallah benim de bir kızım olacak 20 ekimde... ben adını nezire muazzez vereceğim.. herkes çok çirkin buluyor ama ben öyle olmasını istiyorum ve de hiç kimseyi karıştırtmıyorum olaya .. babasını bile... onun zahmetini ben çekiyorum isim hakkı bana aittir.. o kadar
yaaa stres oldum bugun iyice...sizinle de paylsmak istedim..belki bi fikir veren bulunur... biz ilk sene esimle kızımız olursa zeynep sude koyarız diye dusunmustuk su an hamileyim ve 2 ay once kız oldugunu ogrenince esim annesine zeynep sude diye dusunuyoruz demiş...sonra esime her tel acısında iste teyzen aradı 'bebege senin ismini koyarlar ilk torun ' sakayla karısık 'benim ismimi de kardesin koyar biliyorum ' gibi hep alttan alttan laflar soyler.bugun de benimle konusurken yine bi tanıdıklrı ilk torununuz tabi senin ismini olacak falan demişş ondan bahsetti...bişey demedim..eşimde bende geçiştiriyoruz ama moralim bozuluyo...cunku esimde bende sessiziz ve bugune kadar hep onlar ne der korkusuyla yasadık...:sm_confused: bebegin ismi kondugunda sorun olacak diye cok korkuyorumm:bbo:
eşler karşılıklı anlasmalı isim konusunda benim oğlusuma kayınpederim yazık ağzını açmıyo ama eşim çok istiyo yalvarıyo babasının adı olsun diye o yuzden onu kırmıycam nasip olursa koyuıcam e ismide güzel bence yanına belki bi isim daha koyazrız eşimi kırmaya üzmeye değmez diye düşünüyorum heves ediyo adamcağız napalım
eeeeee bide senin babamn var o da istemezmi kendi i,smi konulsun şutarafagitti:sm_confused:
ccanım hayırlı olsun hiçç kendini böyle şeyler çin üzüp bebişinide strese sokma bu bir...
gayet kararlı bir tavırla 'anneciğim biz büyüklerin adını çocuklarımıza koymayı doğru bulmuyoruz. ilerde insan sinirlenecek gün gelecek bağracak hatta belki sizin yanınızda çocuğumu azarlayacağım sanki size saygısızlık gibi olur. o yüzden düşündük taşındık bu konuda kesin kararlıyız de. hoş gerçi siz şaka yapıyorsunuz ama zeynep sude isminde kararlıyız de' :)))) hiç bişiy diyemez... hatta sen demek eşin desin tatlı bir dille. ne var bunda. çocuğu taşıyan sen büyütecek olan kocan eee isimde sizin hakkınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?