bebeğimin ismi

budefa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
128
146
303
Hamileyim doktor erkek dedi.eşim ısrarla babasının adını koymak istiyor ki abisi koymuş var zaten.istemiyorum.kızım da da boyle oldu.annesinin adı abisinin kızında olduğu halde benimkinede kondu.sinir oluyorum eşime.bu neyin kafası.durup durup babamın ismi diyor.yok dedim ortak bir isim bulalım diyorum kabul etmiyor.her dediğinde fena oluyor sinirleniyor çıldırasım geliyor.

Yok biraz dik kafalı eşim.ne desem de vazgeçirsem bilmiyorum ki.

Allah Allah taşıyıp kahrını cefasını siz çekin sonra da çocuğınuza isim koyma hakkınız gasp edilsin! Eşinizle ciddi ciddi konuşun bence. Olmaz böyle.

Kendi babanızın adını koyun,eşiniz ısrarla kendi babasının ismini isterse siz de ısrarla kendi babanızın adını koymak isteyin.

Nefret ediyorum boyle bencil adamlardan da ailelerden de..

Allah basima vermez inşallah..

Aynı isimler önceden koyulmuş madem, ne gerek var tekrardan koymaya, çok ısrarcıysa 2. isim veya göbek adı olarak düşünebilirsiniz.. ortak bir isim koyulmalı çocuğa..

ne kadar aptalca
30 tane aynı adlı soyadlı çocuk olcak ondan sonra
dikkat et de kimliğini filan senden habersiz çıkartmaya kalkmasın

Keske bastan sart koydaydin canim hamile kalmadan. Bende ayni seyi yasadm son dakika babasinin ismini ekletmis., ailesinin yaninda bir daha cocugum olursa isim hakki benm ben ne istersem o olacak dedim esimed ortaligi birbirine katarim yinede istedigim ismi koyarim bu sefer dedim. Bnce diret koydurma eger hic istemiyorsan

Çok saçma. Hem isimleri aynı olacak hem soy isimleri. Bu zamanda insanlar sırf orijinal olsun diye enteresan isimler koyuyor çocuklarına, aynı ismi koyma ısrarı niye anlayamadım. Konuşup ikna edin bence.

Bir adim gidemiyoruz malesef, kacinci yüzyildayiz hala Ana-Baba
Adinin kavgasi oluyor.
Istemiyorsan koydurtma, ver tepkini.

Afedersiniz ama esinizin ailesi padisah soyundan geliyor herhalde....birinci selim, ikinci selim, ucuncu selim...keske kiz olsaydi diyecektim ama kizinizin ismine de mudahale olmus... Ne bencillik((

3,5 aylik bebegi olan taze bi anne olarak diyorumki isim vermek once annenin hakki, eger gecede 5 kere kalkip besleyecekse ya da memelerinden benegine 1 damla sut verebilecekse o da olmadi bi saat dogum sancisi cekebilecekse(ki ben 24 saat cektim) babadi versin ismini...bebekler herseyden once annenindir, Allah o minnos canlari bizlere emanet ediyor, ismini de verebiliriz herhalde

kuzenleri adı soyadı aynı olmuş saçma bir takıntı gibi geldi bana.. abisini genelde çekemeyen onunla yarışan bir tip mi eşiniz? abi kardeş anne babalarına yaranma yarışındalar mı? kusura bakmayın ama bu kadar inat garip geldi.. konmuş ismi tekrar tekrar koymak.. ilerde hoş olmaz çocuklar için bence.. klonlanmış gibi aynı isimler kimlikler..
eşinizle sakince konuşun.. abisi eltiniz memnun mu durumdan bilmiyorum ama.. onlar da belki yuh artık derler de utanır inadından.. annesiniz.. içinizde kalmasın bir daha.. bu sefer de sizin babanızın adı olsun ne der o zaman?

Cuzdanindan donuna kadar babasinin adini islerdim, baksin baksin gozu doysun diye!!
Hangi yildayiz, hala daha anne-baba adi nedir?
Onu da gectim ilkinde zaten dedigi olmus, kiziniza kim bilir hangi ad verildi, bunda da soz sizin olsun bari, o sansini kullanmis!!

bu ne saçma bir düşünce ya alsın babasının turşusunu kursun eşiniz hangi çağdan kalma ? bu çağa ayak uyduramadığı kesin ! bari iki isim koyun cocuğun hayatı kurtulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…