Hamileyim doktor erkek dedi.eşim ısrarla babasının adını koymak istiyor ki abisi koymuş var zaten.istemiyorum.kızım da da boyle oldu.annesinin adı abisinin kızında olduğu halde benimkinede kondu.sinir oluyorum eşime.bu neyin kafası.durup durup babamın ismi diyor.yok dedim ortak bir isim bulalım diyorum kabul etmiyor.her dediğinde fena oluyor sinirleniyor çıldırasım geliyor.
Her ailede var demek ki,hani tek torun ,ilk torun yada babanın ismini vermediği bir torun olsa anlarim da zaten varmis bence iki isimli olmasini teklif edin en iyisiHamileyim doktor erkek dedi.eşim ısrarla babasının adını koymak istiyor ki abisi koymuş var zaten.istemiyorum.kızım da da boyle oldu.annesinin adı abisinin kızında olduğu halde benimkinede kondu.sinir oluyorum eşime.bu neyin kafası.durup durup babamın ismi diyor.yok dedim ortak bir isim bulalım diyorum kabul etmiyor.her dediğinde fena oluyor sinirleniyor çıldırasım geliyor.
Kv ve kp ne diyr bu durumda peki. Ben esimle anlaşamadığım konularda kv yi yanıma alıyorum :))Hamileyim doktor erkek dedi.eşim ısrarla babasının adını koymak istiyor ki abisi koymuş var zaten.istemiyorum.kızım da da boyle oldu.annesinin adı abisinin kızında olduğu halde benimkinede kondu.sinir oluyorum eşime.bu neyin kafası.durup durup babamın ismi diyor.yok dedim ortak bir isim bulalım diyorum kabul etmiyor.her dediğinde fena oluyor sinirleniyor çıldırasım geliyor.
Kv ve kp ne diyr bu durumda peki. Ben esimle anlaşamadığım konularda kv yi yanıma alıyorum :))Hamileyim doktor erkek dedi.eşim ısrarla babasının adını koymak istiyor ki abisi koymuş var zaten.istemiyorum.kızım da da boyle oldu.annesinin adı abisinin kızında olduğu halde benimkinede kondu.sinir oluyorum eşime.bu neyin kafası.durup durup babamın ismi diyor.yok dedim ortak bir isim bulalım diyorum kabul etmiyor.her dediğinde fena oluyor sinirleniyor çıldırasım geliyor.
Kv ve kp ne diyr bu durumda peki. Ben esimle anlaşamadığım konularda kv yi yanıma alıyorum. Eger kv veya kp sizi destekliyorsa genelde gidin ona soyleyin anne babasına karsi gelecek degil yaHamileyim doktor erkek dedi.eşim ısrarla babasının adını koymak istiyor ki abisi koymuş var zaten.istemiyorum.kızım da da boyle oldu.annesinin adı abisinin kızında olduğu halde benimkinede kondu.sinir oluyorum eşime.bu neyin kafası.durup durup babamın ismi diyor.yok dedim ortak bir isim bulalım diyorum kabul etmiyor.her dediğinde fena oluyor sinirleniyor çıldırasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?