görümcen ne alaka kocası yok mu anamın adıda anamın adı diye direten enteresanmış demekki bu kadına erkeğe bakmıyor baskın tarafa bakıyor..Var böyle arıza tipler.Benim kaynımda kızına annesinin ismini koydu eltim hiç istemedi,görümcemde kızına annesinin ismini koydu.Ne alaka şimdi 3 tane aynı isimden var.
Valla ben kimseye sormadım ismi ne olsun diye.Mina ismini verdim eşimde Zeynep ismini çok seviyormuş koysak olurmu dedi tamam dedim .Oldu Zeynep Mina.
Direnin bence.Sizinde kullanacağınız içinize sinen bir isim koyun.
Ayy seni cok iyi anladim bnmde bebegin cinsiyetini ogrenince esim babamin ismini koyariz dedi sinirlendim tabii seninki babada bizimki baba deilmi neymis adetleri oyleymis anneside alttan alttan "baban isminin konmasini istiyor sen tek oglansin oglummm"diyordu..bizde oyle adet yok dedim onu karnimda bn tasiycam ismine baskalari karar verecek yok ya..tepkini koy ortayaHamileyim doktor erkek dedi.eşim ısrarla babasının adını koymak istiyor ki abisi koymuş var zaten.istemiyorum.kızım da da boyle oldu.annesinin adı abisinin kızında olduğu halde benimkinede kondu.sinir oluyorum eşime.bu neyin kafası.durup durup babamın ismi diyor.yok dedim ortak bir isim bulalım diyorum kabul etmiyor.her dediğinde fena oluyor sinirleniyor çıldırasım geliyor.
aynen canım.Oğlunada babsının ismini vermişti:) Smiley bulamadım yahuuuuuuuugörümcen ne alaka kocası yok mu anamın adıda anamın adı diye direten enteresanmış demekki bu kadına erkeğe bakmıyor baskın tarafa bakıyor..
Zaten kızımda kv annemlere istiyorum demiş.bitane olduğu halde.buda olsun demiş.anacığımda kalp kırma koy dedi.annemi kırmayayım tamam dedim de.kp ismi cumali koymak istemiyorum.var zaten offf eşimle tartıştık.hergun bu konu için tartışıyoruz.bide gıcık gıcık cumalinin annesi diyor..sinir ediyor.Kv ve kp ne diyr bu durumda peki. Ben esimle anlaşamadığım konularda kv yi yanıma alıyorum :))
Zaten kızımda kv annemlere istiyorum demiş.bitane olduğu halde.buda olsun demiş.anacığımda kalp kırma koy dedi.annemi kırmayayım tamam dedim de.kp ismi cumali koymak istemiyorum.var zaten offf eşimle tartıştık.hergun bu konu için tartışıyoruz.bide gıcık gıcık cumalinin annesi diyor..sinir ediyor.Kv ve kp ne diyr bu durumda peki. Ben esimle anlaşamadığım konularda kv yi yanıma alıyorum :))
Evet maalesef babadan oğula kısır dongü bizimki:)ikisinde dede isimiMillet 2 isim önermis,ya hayir niye 2 isim olsun? Konu sahibi o isimi istemiyorsa istemiyor. Af edersin esi öküzlük yapiyorsa,konu sahibi niye ilimli olmak zorunda kalsin?
Aslinda ben sorunu daha büyük olarak görüyorum,ailenin 4 cocugu ayni isim ve soyismine razi olan bir adam,acaba baska alanlarda nasil cahil oldugunu merak ediyorum. Cocuklara isim vermek coook önemli cünkü isimleri ile beraber kimlikleri veriliyor. Ben uzak bir akrabanin benimle ayni isim paylastiginda bile üzülüyorum,yani birak kuzenimle anneannem ile ayni isimi paylasim.
Sonrada ailede atiyom "büyük mehmet", "kücuk mehmet" ve "dede mehmet" oluyor,sanki isimlerde kitlik varmis gibi! O cocuklara acidim. Bunlari düsünmeyecek kadar bir cahil adami,baba yapmak asil hatadir kanimca.
Ha ayrica merak ettim konu sahibi,esin ve abisi dedelerinin isimlerinimi tasiyor?
aynen canım.Oğlunada babsının ismini vermişti:) Smiley bulamadım yahuuuuuuuu
Hamileyim doktor erkek dedi.eşim ısrarla babasının adını koymak istiyor ki abisi koymuş var zaten.istemiyorum.kızım da da boyle oldu.annesinin adı abisinin kızında olduğu halde benimkinede kondu.sinir oluyorum eşime.bu neyin kafası.durup durup babamın ismi diyor.yok dedim ortak bir isim bulalım diyorum kabul etmiyor.her dediğinde fena oluyor sinirleniyor çıldırasım geliyor.
Babasinin ismi olsun, ne olacak sanki. Benim bir tanidigim cocugun ismi yüzünden dogum yaptigi gün bosanma dilekcesi vermislerdi ve sirf bu yüzden bosandilar. Neyin inadi bilmem ki.
Iki isim koyun olsun bitsin. Dert etmeyin böyle seyleri. Saglikli olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?