bebegimin kaka sayısı normalmi

cerenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
56
2
36
Elazığ
merhaba arkadaşlar benim bebegim 3,5 aylık oldu kakasını 3 gündür az az yapıyo katı degil ama eskisi gibi çokta yapmıyo hatta 2 günde 1 kez yaptıgı bile oluyo sizce bebegim kabızmı yoksa normalmi artık bu kaka sayısı fikirlerinizi paylasırsanız sevinirim

korkma bebeğinin ayı ilerledikçe olur böyle durumlar. kabız değil bebeğin kabız kabul edilebilmesi için 1 hafta felan yapmaması gerekiyo veya keçi kakası şeklinde yapması gerekiyo yani buna göre kabız diil. ben 2009 ocak annesiyim oğlum şuan 3 yaş 3 aylık bende çok çektim kabızlıktan ve hala zaman zaman çekiyorumda eğer yapmazsa ve bu ateş veya sıkıntı ağlama yaparsa gliserinli fitil ile yaptırabilirsin...

tecrübe farklı bişey işte evde ikimiz yanlız olunca herşeyden korkar oldum aglamalarını bile buna baglar oldum bide rota virüs aşısı yaptırdım acaba ondanmı diyede düşündüm çok teşekkür ederim allah evladına saglıklı uzun yıllar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…