Daha cok erken degılmı?onceden bır alametın varmıydı yoksa normalmıydı her seyArkadaşlar merhaba hayatiminen kötü haberini aldım 6 hafta bir günlük hamileyim dr söylediğine göre bebegiminkalbi atmıyor ne yapacağımı bilemiyorum hayata tek kelime ile kustum allahım ne yapacağımı bilmiyorum hamile olduğum zamanki sevincim geliyor aklıma kursağımda kaldi dr kürtaj önerdi ben beklemeyi tercih ettim sonradan bebegin kalbi atar mi bilmem ama indan ayrılmak istemiyorum suan 3.5 mm çok kotuyum ya nasıl hareket edeyim kafam çok karışık yaşım dinmiyor ne tavsiye edersiniz
Hersey normal gidiyor ne bir kanamam oldu nede her gangi bir sorunum oldu. Ilk hamileligim gercekten cok üzgünüm insallah dr yanilir bir hafta beklemeyi dusunuyorumDaha cok erken degılmı?onceden bır alametın varmıydı yoksa normalmıydı her sey
Sabırlı ol 10 haftaya kadar zamanın var dua et Allah mucızeler yaratandırHersey normal gidiyor ne bir kanamam oldu nede her gangi bir sorunum oldu. Ilk hamileligim gercekten cok üzgünüm insallah dr yanilir bir hafta beklemeyi dusunuyorum
Biliyorum ama dr takılabilir mi kimi 7 yada 8 haftalik attigini ogrenmis ne yapacagimi bilemiyorumcanım başka bi doktora daha git çok fazla bu şekilde de durmaman gerekiyor eğer gerçekten kalbi atmiyorsa seni zehirlemeye başlar senin hayatını tehlikeye sokar başka bi doktora daha git
2 hafta önce kesem göründü bebek görünmedi bugüne randevu verdi gittim bebek 3.5 mm görünüyor fakat kalbi atmıyor dediSabırlı ol 10 haftaya kadar zamanın var dua et Allah mucızeler yaratandır
Yalnış bir şeye sebep olan dr hakkında hukuki işlem başlatılmalı ne hakları başkalarının hayatını karartmaya bilmiyorsan anlamadiysan başkasına yonlendir benim dr kesin konuştu atmıyor 6 haftalik ve bebek varsa kalbi atmadi gerek misBekleyin ve başka doktora gidin. Arkadaşıma sen hamile değilsin kızım boş gebelik kürtaj dedi doktorun biri başka doktora gitti. kız doğurdu sapasağlam çocuğu var.
Ben 6 haftalıkken ilk doktora gittim bana 10. Haftada gel kalp atışına bakalım dedi. Sizinki saçmalamış resmen kendilerince doğum kontrol planlaması yapıyorlar herhalde!
dr yanlış da görmüş olabilir ama doktor 6. haftada kalp atımını görür benimkini 5+4 de gördü. ama sen duyamazsin o kadarken canım birkaç doktora daha git. eğer atmiyorsa kalbi seni zehirlemeye başlar 10 haftaya kadar bekleyemezsin canım ben bi hemşire olarak söylüyorum sanaBiliyorum ama dr takılabilir mi kimi 7 yada 8 haftalik attigini ogrenmis ne yapacagimi bilemiyorum
Arkadaşlar merhaba hayatiminen kötü haberini aldım 6 hafta bir günlük hamileyim dr söylediğine göre bebegiminkalbi atmıyor ne yapacağımı bilemiyorum hayata tek kelime ile kustum allahım ne yapacağımı bilmiyorum hamile olduğum zamanki sevincim geliyor aklıma kursağımda kaldi dr kürtaj önerdi ben beklemeyi tercih ettim sonradan bebegin kalbi atar mi bilmem ama indan ayrılmak istemiyorum suan 3.5 mm çok kotuyum ya nasıl hareket edeyim kafam çok karışık yaşım dinmiyor ne tavsiye edersiniz
Cok ınsanda 6 haftalıkken atmaz hemen umıtsızlıye kapılma. Internetde bır arasdır bak2 hafta önce kesem göründü bebek görünmedi bugüne randevu verdi gittim bebek 3.5 mm görünüyor fakat kalbi atmıyor dedi
Canim ben 1 şubatta adet olmam gerekirdi 2 aydan fazla oldu fakat ulrasonda bebek 6 hafta bir gün dedi geç döllenme olabilir dedi şimdi ise kalp atışı yok sence erken değil mi ileriki haftalarda daha net belli olmaz miCanım ben tüp bebek tedavisiyle hamile haldım yani tarihler vs hep net olmasına rağmen doktorum 6. haftada keseyi görmek için çağırdı. Kalp atışınada bakacağım ama daha erken gözükmeyebilir demişti çok net hatırlıyorum. Şimdiden sakın tek doktorun lafıyla hareket etme. En azından 2 hafta daha bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?