En son hangi tarihte adet oldun?Canim ben 1 şubatta adet olmam gerekirdi 2 aydan fazla oldu fakat ulrasonda bebek 6 hafta bir gün dedi geç döllenme olabilir dedi şimdi ise kalp atışı yok sence erken değil mi ileriki haftalarda daha net belli olmaz mi
canim Bebeği görüp kalbi atmaması olbilrmi sence valla psikolojik olarak coktum ben olabilir mi acabaCok ınsanda 6 haftalıkken atmaz hemen umıtsızlıye kapılma. Internetde bır arasdır bak
Canim 1 şubatta adet oldum 29 şubatta adet olmam kazındı gecikti bir hafta sonra hamile olduğumu ogrendimEn son hangi tarihte adet oldun?
Tarihe göre şuan 9 hafta 1 günlük hamile olmanız gerekiyor. Doktor geç döllenme var dedi mi?Canim 1 şubatta adet oldum 29 şubatta adet olmam kazındı gecikti bir hafta sonra hamile olduğumu ogrendim
Gec dollenme dedi onda bir sorun yok dediTarihe göre şuan 9 hafta 1 günlük hamile olmanız gerekiyor. Doktor geç döllenme var dedi mi?
Olabılır tabı sen bır hafta daha bekle.hem nasıl baktı sana vajınalmı?canim Bebeği görüp kalbi atmaması olbilrmi sence valla psikolojik olarak coktum ben olabilir mi acaba
Inşallah canım valla ne yapsam bilmiyorum allah büyüktür başka dr a gideceğim yada bekleyeceğim başka çare yok allaha siginmaktan başka.Ben beş haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. Doktor kalbini dinlemek işin 7 haftalıkken gel demişti. İnşallah iyi haberler alırsınız
ultrasonda ilk bebeği göremedi alttan bakalım dedi sonra baktı zarzor bebeği gördü fakat kalp atmıyor dedi başka bir ultrasonda bak dedi gittim başka dr alttan gormemisse buradan hiç görünmez dedi bakti orda da yokOlabılır tabı sen bır hafta daha bekle.hem nasıl baktı sana vajınalmı?
Devlet hastanesine gittim o ne kadar etkiler bilmiyorum canimHemen kürtaj olma ultrason cihazı bile etkiliyor bazen kalp atışını duymak için gittim geçen duyamadı doktorum dur korkma hemen dedi yeni bi ultrason cihazı geldi onla bakalım dedi onda duyuldu doktor değiştir hastane değiştir mutlaka
İmkânın varsa bide özele git anlat derdini canım ben ozeldeydim kalp atışı duyulmayinca daha iyi bi cihaza aldılar iste. Bide kan değerlerin normal mi hcg degerinDevlet hastanesine gittim o ne kadar etkiler bilmiyorum canim
Canim anlamadım nokta hcg degerini hic bir dr istemedi hamilikten sonra tahlil yaptırmadı hep ultrasonda baktiİmkânın varsa bide özele git anlat derdini canım ben ozeldeydim kalp atışı duyulmayinca daha iyi bi cihaza aldılar iste. Bide kan değerlerin normal mi hcg degerin
Benim kese görünene kadar beta hcg değerine bakıldı ve bakılması lazimda bence ilgisiz bi doktora denk gelmişsin vakit kaybetmeden iyi bi hastane ve doktor bul beta hcg ye düzenli nasıl bakılmaz ya aklım almıyor ya dış gebelik filan olsaydiCanim anlamadım nokta hcg degerini hic bir dr istemedi hamilikten sonra tahlil yaptırmadı hep ultrasonda bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?