bebegimin kalbi atmıyor

bence bekleyin ben 5.haftaada kese görünmedi diye üzülmüştüm vajinal muyene ile göründü 7.-8.hafta genelde ancak duyulur

Canim ben 1 şubatta adet olmam gerekirdi 2 aydan fazla oldu fakat ulrasonda bebek 6 hafta bir gün dedi geç döllenme olabilir dedi şimdi ise kalp atışı yok sence erken değil mi ileriki haftalarda daha net belli olmaz mi
En son hangi tarihte adet oldun?

Benim de 6 haftalıkken atmıyordu 10 gün sonra tekrar gel kalbini dinleyelim demişti. 7+4 te duydum ben ilk. İnşallah sen de hayırlısıyla bebisinden hayırlı haberler alırsın canım. Doktor bilmez Allah bilir...

Arkadaşlara katılıyorum herhangi bir karar vermeden önce mutlaka başka doktora da muayene ol canım...

Ben beş haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. Doktor kalbini dinlemek işin 7 haftalıkken gel demişti. İnşallah iyi haberler alırsınız

Ben beş haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. Doktor kalbini dinlemek işin 7 haftalıkken gel demişti. İnşallah iyi haberler alırsınız
Inşallah canım valla ne yapsam bilmiyorum allah büyüktür başka dr a gideceğim yada bekleyeceğim başka çare yok allaha siginmaktan başka.

Olabılır tabı sen bır hafta daha bekle.hem nasıl baktı sana vajınalmı?
ultrasonda ilk bebeği göremedi alttan bakalım dedi sonra baktı zarzor bebeği gördü fakat kalp atmıyor dedi başka bir ultrasonda bak dedi gittim başka dr alttan gormemisse buradan hiç görünmez dedi bakti orda da yok

Hemen kürtaj olma ultrason cihazı bile etkiliyor bazen kalp atışını duymak için gittim geçen duyamadı doktorum dur korkma hemen dedi yeni bi ultrason cihazı geldi onla bakalım dedi onda duyuldu doktor değiştir hastane değiştir mutlaka

Benimde karnimdan görünmedi ilk aşağıdan bakıldı bir hafta sonra gittim karnından da gördü ama kalp atışını duyamadı dediğim gibi. Sonra başka ultrason cihazında duyduk çok şükür

Devlet hastanesine gittim o ne kadar etkiler bilmiyorum canim

Devlet hastanesine gittim o ne kadar etkiler bilmiyorum canim
İmkânın varsa bide özele git anlat derdini canım ben ozeldeydim kalp atışı duyulmayinca daha iyi bi cihaza aldılar iste. Bide kan değerlerin normal mi hcg degerin

İmkânın varsa bide özele git anlat derdini canım ben ozeldeydim kalp atışı duyulmayinca daha iyi bi cihaza aldılar iste. Bide kan değerlerin normal mi hcg degerin
Canim anlamadım nokta hcg degerini hic bir dr istemedi hamilikten sonra tahlil yaptırmadı hep ultrasonda bakti

Benim kese görününe kadar beta hcg değerine bakıldı ve bakılması lazım bence ilgisiz bi doktor ve hastaneymis imkânın varsa vakit kaybetmeden iyi bi hastane ve doktor bul

Canim anlamadım nokta hcg degerini hic bir dr istemedi hamilikten sonra tahlil yaptırmadı hep ultrasonda bakti
Benim kese görünene kadar beta hcg değerine bakıldı ve bakılması lazimda bence ilgisiz bi doktora denk gelmişsin vakit kaybetmeden iyi bi hastane ve doktor bul beta hcg ye düzenli nasıl bakılmaz ya aklım almıyor ya dış gebelik filan olsaydi

canım hiç canını sıkma ben 6. haftaya ilk girdiğimde bi doktora gittim göremedi sonra üstüne bana bide iyiye işaret değil dedi kaç gün stres üzüntü yaşadım sonra sancım arttı acile gittim iki gün sonra doktor kalp atışını dinletti yani diyeceğim hiiiç stres yapma sadece sabret bekle erkendir belki daha

Ben de 6 haftalikken kalbi durdugu için kürtaj oldum ancak biz kalp atışını gorduk birkaç gün sonra durdu. Anladığım kadarıyla siz daha hiç gormediniz sonradan atmaya başlayabilir. Bekleyin emin olmadan kürtaj olmayın .başka doktorlara gidin ben 3 tane doktor gezmistim emin olunca kürtaj oldum.zehirleme konusuna gelince korkmayın bana o zaman doktor 8. Haftaya kadar bekleyebilirsin hemen zehirleme olmaz korkma demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…