Bebeğimin kalbi durdu

elfnaz0607

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4
0
36
Adana
arkadaşlar siteye yeni üye oldum çok acil bişe sorcam hamileyim 8 haftalık geçen hafta gittiğimde bebeğimin kalp atışını duymuşduk ama bu hafta gittiğimde kalbinin durdugunu ve kürtaj yapılmasını söyleldiler sizce kürtaj olmalımıyım yoksa beklesem bi umut varmıdır çok istiyoruz eşimde bende çok üzgünüm bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen yardımcı olun bebeğimin katili olmak istemiorum sizce umut varmı hala??

için rahat değil .mutlaka başka bir doktora daha görün .oda aynısını söylerse aldırmaktan başka çaren yok.ama zaman geçirme sen tehlike girersin.bebek seni zehirleyebilir.bol şans

Fazla vakit kaybetmeden birkaç doktora görün onlar da aynı şeyi söylerlerse küretaj olursun.

için rahat değil .mutlaka başka bir doktora daha görün .oda aynısını söylerse aldırmaktan başka çaren yok.ama zaman geçirme sen tehlike girersin.bebek seni zehirleyebilir.bol şans

merhaba,

arkadasa katiliyorum, hemen bir baska doktorada görün eger o da ayni seyi söylerse, kürtaj kacinilmaz oluyor. Insallah doktorun dedigi gibi degildir. Bebisin yasar insallah... Allah korusun.

başka bi doktora gittim oda bakdı aynı şeyi söyledi her ihtimale karşı bthcg yaptı 19341.8 çıkdı bu degerlere göre gelişim normal bugün progesteron testi ve btchg yaptı o sonuca göre kürtaj olup olmıcam belli olcak 8 haftalık bebek kesede görünmeme gibi bi durum olabiliomu çok zor görüolar zaten normal ulstrasonla görünmüo vajinal ulstrasonla bakıp çok zor görüolar bende ondan dolayı şüpheliyim

Canım Allah yardımcın olsun....

İnşaallah bebeğin yaşıyordur....

Düşünmek bile istemiyorum ama kürtaj olman gerekirse de üzülme canım....

İnşaallah Allah en kısa zamanda yine nasip eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…