Allah sabır versin canım.benimde kayıplarım var biliyorum nasıl bi acı olduğunu ama emin ol Yaradan yine veriyor mucizesini sabır lazım sadece.en kısa zamanda huzurlu sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin Allahİçim acıyor resmen, bugün kontrol için gittiğimiz doktor randevusu nasıl gecti, neler konuşuldu hatırlamıyorum. Bir tek 9+5 günlük bebegimin kalbinin durduğunu biliyorum.
İki gündür aklıma geliyordu. Geçen hafta tavana vuran bulantilarim tık diye kesildi. Bir sorun yoktur, olmasın diye çok dua ettim. Çok üzgünüm.
Genetik test yapılacak. İnş canım. İyi dileklerin için teşekkürler.Canım Allah sabır versin. Kromozom bozukluğundan dolayı olabilir patolojiye verecek misinz artık önem veriyorlar buna. Cok zor Allah yine nasip etsin sana bir bebek.
Allahım sabir versin inşallah... Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip eder, üzülmeyin ne olur vardır bunda da bir hayırHenu kurtajdan cikali 12 saat oldu. Grip oldugum icin doktorumu aradim inanilmaz rahat bir gebelik geciriyordum. Bir gel bakalim dedi.grip icin gittigimde ultrasonda kalbinin atmadigini gorduk. 8+5 te durmus kalbi, 4 gun once.... Emin olmak icin hem alttan bakti hemde kardiyolojiye gonderdi. İki doktor raporunun sonucuna gore bebegin sonlandirilmasina karar verildi. Apar topar kendimi dogum katinda uzerimde ameliyat onlugu ile buldum. Bebegimi aldilar. Sabaha karsi taburcu oldum. Eve gelene kadar en ufak bir duygu yoktu uzerimde ama eve girdigim an cok kotu seyler hissettim. Kontrole diye cikmistim evden ve bebegimi hastanede birakip geldim. Sabaha kadar bir dakika uyuyamadim cok aci birsey allahim kimselere yasatmasin.
Aynı şeyleri yaşamısız. Ben de kontrole gittim ve kalbinin atmadığını öğrendim.d un kürtaj yapıldı. Fiziken iyi gibiyim ama ruhen çok kötüyüm. Bir dk bile tek başıma kalmak istemiyorum.Henu kurtajdan cikali 12 saat oldu. Grip oldugum icin doktorumu aradim inanilmaz rahat bir gebelik geciriyordum. Bir gel bakalim dedi.grip icin gittigimde ultrasonda kalbinin atmadigini gorduk. 8+5 te durmus kalbi, 4 gun once.... Emin olmak icin hem alttan bakti hemde kardiyolojiye gonderdi. İki doktor raporunun sonucuna gore bebegin sonlandirilmasina karar verildi. Apar topar kendimi dogum katinda uzerimde ameliyat onlugu ile buldum. Bebegimi aldilar. Sabaha karsi taburcu oldum. Eve gelene kadar en ufak bir duygu yoktu uzerimde ama eve girdigim an cok kotu seyler hissettim. Kontrole diye cikmistim evden ve bebegimi hastanede birakip geldim. Sabaha kadar bir dakika uyuyamadim cok aci birsey allahim kimselere yasatmasin.
Aynı seyleri yaşamışiz seninle benimde 28 eylulde oldu bedenen iyiyim ama ruhen kotuyum.aklimdan cikmiyo ne yapsam geçmiyo günler bitmiyo kafayı yicem artikİçim acıyor resmen, bugün kontrol için gittiğimiz doktor randevusu nasıl gecti, neler konuşuldu hatırlamıyorum. Bir tek 9+5 günlük bebegimin kalbinin durduğunu biliyorum.
İki gündür aklıma geliyordu. Geçen hafta tavana vuran bulantilarim tık diye kesildi. Bir sorun yoktur, olmasın diye çok dua ettim. Çok üzgünüm.
Bazen diyorum geçti artık galiba, sonra birden aklıma geliyo daraliyorumAynı seyleri yaşamışiz seninleylulde oldu bedenen iyiyim ama ruhen kotuyum.aklimdan cikmiyo ne yapsam geçmiyo günler bitmiyo kafayı yicem artik
Aynen geçti diyorum eşim kafam dagilsin diye disari cikariyo hamile birini gorunce yine aklima geliyo hemen zaman gecsin istiyorum tekrar hamile olmak istiyorumBazen diyorum geçti artık galiba, sonra birden aklıma geliyo daraliyorum.
Kendimi hazır hissediyor muyum onu da bilmiyorum, ama hamile gormeye dayanamıyorum ben de. Yeni eve tasindim annem ve kv bana bebek odası seciyo ona da dayanamıyorum. Kimse bana ne dusundugumu sormuyo.Aynen geçti diyorum eşim kafam dagilsin diye disari cikariyo hamile birini gorunce yine aklima geliyo hemen zaman gecsin istiyorum tekrar hamile olmak istiyorum
Geçmiş olsun canim seni cok iyi anliyorum ama.şunu bil allah sabrini veriyo bak benim 1 ay oldu ama nasıl geçti o 1 ay sen bide bana sor cok zor biseyBenimde 8 haftalikken kalbi durdu . 3 yılın sonunda hamile kalabilmistim çok çok üzüldüm . Geçen hafta kurtaj oldum .
Allah yardımcımız olsun hiç aklımdan çıkmıyor . Çok hayal kurdum ben şimdi boşluğa düştüm .Geçmiş olsun canim seni cok iyi anliyorum ama.şunu bil allah sabrini veriyo bak benim 1 ay oldu ama nasıl geçti o 1 ay sen bide bana sor cok zor bisey
Aynen canım bende cok alistirmistim kendimi mayisda dogucakdi olsaydi 16 haftalik olcakti insan naparsa yapsın aklinda cikmiyoAllah yardımcımız olsun hiç aklımdan çıkmıyor . Çok hayal kurdum ben şimdi boşluğa düştüm .
Genetiğe gitti mi canım peki .Aynen canım bende cok alistirmistim kendimi mayisda dogucakdi olsaydi 16 haftalik olcakti insan naparsa yapsın aklinda cikmiyo
Patalojiye gonderdiler temiz cikti doktra niyekalbi durdu o zaman dedigimde 2.kayiplardan detayli arastirmaya gidildigini söylediGenetiğe gitti mi canım peki .
Benimki tup bebektı. Doğal yolla hamile kalma ihtimalim çok düşükmus. Maddi manevi zor durumdayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?