Bebegimin kalbi durdu

Dodili

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.390
2.171
333
İçim acıyor resmen, bugün kontrol için gittiğimiz doktor randevusu nasıl gecti, neler konuşuldu hatırlamıyorum. Bir tek 9+5 günlük bebegimin kalbinin durduğunu biliyorum.

İki gündür aklıma geliyordu. Geçen hafta tavana vuran bulantilarim tık diye kesildi. Bir sorun yoktur, olmasın diye çok dua ettim. Çok üzgünüm.

Başlığı görür görmez otomatikmen gözlerim doldu, vardır bunda da bir hayır üzülmeyin lutfen... Allahım yardımcınız olsun, hayırlısını nasip etsin inşallah

Allah sabır versin canım.benimde kayıplarım var biliyorum nasıl bi acı olduğunu ama emin ol Yaradan yine veriyor mucizesini sabır lazım sadece.en kısa zamanda huzurlu sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin Allah

Bir umut doktor doktor gezdim butun gün. İsyan etmiyorum, vardır bi hayır diyorum ama çok alismistim varlığına.

Canım Allah sabır versin. Kromozom bozukluğundan dolayı olabilir patolojiye verecek misinz artık önem veriyorlar buna. Cok zor Allah yine nasip etsin sana bir bebek.

Canım Allah sabır versin. Kromozom bozukluğundan dolayı olabilir patolojiye verecek misinz artık önem veriyorlar buna. Cok zor Allah yine nasip etsin sana bir bebek.
Genetik test yapılacak. İnş canım. İyi dileklerin için teşekkürler.

Henu kurtajdan cikali 12 saat oldu. Grip oldugum icin doktorumu aradim inanilmaz rahat bir gebelik geciriyordum. Bir gel bakalim dedi.grip icin gittigimde ultrasonda kalbinin atmadigini gorduk. 8+5 te durmus kalbi, 4 gun once.... Emin olmak icin hem alttan bakti hemde kardiyolojiye gonderdi. İki doktor raporunun sonucuna gore bebegin sonlandirilmasina karar verildi. Apar topar kendimi dogum katinda uzerimde ameliyat onlugu ile buldum. Bebegimi aldilar. Sabaha karsi taburcu oldum. Eve gelene kadar en ufak bir duygu yoktu uzerimde ama eve girdigim an cok kotu seyler hissettim. Kontrole diye cikmistim evden ve bebegimi hastanede birakip geldim. Sabaha kadar bir dakika uyuyamadim cok aci birsey allahim kimselere yasatmasin.

Allahım sabir versin inşallah... Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip eder, üzülmeyin ne olur vardır bunda da bir hayır

Aynı şeyleri yaşamısız. Ben de kontrole gittim ve kalbinin atmadığını öğrendim.d un kürtaj yapıldı. Fiziken iyi gibiyim ama ruhen çok kötüyüm. Bir dk bile tek başıma kalmak istemiyorum.

Allah sabırlar versin verende o Alan da.inşallah tekrar bebek nasip eder saģlıklı bir şekilde..

Aynı seyleri yaşamışiz seninle benimde 28 eylulde oldu bedenen iyiyim ama ruhen kotuyum.aklimdan cikmiyo ne yapsam geçmiyo günler bitmiyo kafayı yicem artik

Aynı seyleri yaşamışiz seninleylulde oldu bedenen iyiyim ama ruhen kotuyum.aklimdan cikmiyo ne yapsam geçmiyo günler bitmiyo kafayı yicem artik
Bazen diyorum geçti artık galiba, sonra birden aklıma geliyo daraliyorum .

Bazen diyorum geçti artık galiba, sonra birden aklıma geliyo daraliyorum .
Aynen geçti diyorum eşim kafam dagilsin diye disari cikariyo hamile birini gorunce yine aklima geliyo hemen zaman gecsin istiyorum tekrar hamile olmak istiyorum

Aynen geçti diyorum eşim kafam dagilsin diye disari cikariyo hamile birini gorunce yine aklima geliyo hemen zaman gecsin istiyorum tekrar hamile olmak istiyorum
Kendimi hazır hissediyor muyum onu da bilmiyorum, ama hamile gormeye dayanamıyorum ben de. Yeni eve tasindim annem ve kv bana bebek odası seciyo ona da dayanamıyorum. Kimse bana ne dusundugumu sormuyo.

Benimde 8 haftalikken kalbi durdu . 3 yılın sonunda hamile kalabilmistim çok çok üzüldüm . Geçen hafta kurtaj oldum .

Benimde 8 haftalikken kalbi durdu . 3 yılın sonunda hamile kalabilmistim çok çok üzüldüm . Geçen hafta kurtaj oldum .
Geçmiş olsun canim seni cok iyi anliyorum ama.şunu bil allah sabrini veriyo bak benim 1 ay oldu ama nasıl geçti o 1 ay sen bide bana sor cok zor bisey

Geçmiş olsun canim seni cok iyi anliyorum ama.şunu bil allah sabrini veriyo bak benim 1 ay oldu ama nasıl geçti o 1 ay sen bide bana sor cok zor bisey
Allah yardımcımız olsun hiç aklımdan çıkmıyor . Çok hayal kurdum ben şimdi boşluğa düştüm .

Allah yardımcımız olsun hiç aklımdan çıkmıyor . Çok hayal kurdum ben şimdi boşluğa düştüm .
Aynen canım bende cok alistirmistim kendimi mayisda dogucakdi olsaydi 16 haftalik olcakti insan naparsa yapsın aklinda cikmiyo

Aynen canım bende cok alistirmistim kendimi mayisda dogucakdi olsaydi 16 haftalik olcakti insan naparsa yapsın aklinda cikmiyo
Genetiğe gitti mi canım peki .
Benimki tup bebektı. Doğal yolla hamile kalma ihtimalim çok düşükmus. Maddi manevi zor durumdayiz.

Genetiğe gitti mi canım peki .
Benimki tup bebektı. Doğal yolla hamile kalma ihtimalim çok düşükmus. Maddi manevi zor durumdayiz.
Patalojiye gonderdiler temiz cikti doktra niyekalbi durdu o zaman dedigimde 2.kayiplardan detayli arastirmaya gidildigini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…