canım bebegın kalbı neden durmus dr un bırsey dedı mı benım de bebegımın kalbı durdu 8+3 ıken aslında hersey de yolundaydı anlamadık patolojı temız cıktı kan pıhtılaşması genetık gıbı testlerı yaptıracagız dr um %20 dusukle sonuclanıyor dr dedı yada kromozon anamolısı vardır dıye tahmın yuruttu . hatta onemsemedı test falan da yapmak ıstemedı ama benım ıkıncı kaybım dedım korkuyorum artık dedım o yuzden kendı cabalarımızla yaptıracagız
Yok canim 15 aylik evliyim zaten iki bebegimi de kaybettim birincinin hic kalbi duyulmadi ikoncisinin de kalbi durducanım cok gecmiş olsun.benim bir çocuğum var. bu ikinci gebeliğimdi . o yüzden çok fazla önemsemedi gibi. patoloji raporum temiz cıktı. rubella ve toxoplazma testlerini yaptırdım onlarda pozitif önceden bağışıklığım var yani. senin iki kayıp varsa önemsemesi lazım doktorunun. başka çocuğun var mı hayatta
Benim ilki mol gebelik oldu ikincisi mol degildi ama kalbi durdu birbirinden farkli dedi dr ne bileyim ya bilmiyorum psikolojim inanılmaz etkilendi bu durumdan rabbimin takdiri hayatimda herseyim zor olunca demek bu da zor olacak diyorum kendi kendime
Canım benim 10. Haftada durdu. Doktorum istersem tüm testleri yapabileceğini söyledi. Genetik test yapıldı bugünlerde sonuç bekliyorum. Pıhtılaşma için de bu yakınlarda giderim. İlk bebegimdi ama tüm testler yapılacak. Peşini bırakma, yaptır tüm testleri.Benim ilki mol gebelik oldu ikincisi mol degildi ama kalbi durdu birbirinden farkli dedi dr ne bileyim ya bilmiyorum psikolojim inanılmaz etkilendi bu durumdan rabbimin takdiri hayatimda herseyim zor olunca demek bu da zor olacak diyorum kendi kendime
yaptıracam zaten bır dr bırsey olmaz uc ay korun sonra tekrar dusun dedı ama ben goze alamıyorum kaybetme acısı cok zor korkuyorum herseyden once testtlerden ıns bırsey cıkmaz ama hıc degılse ınsanın ıcı rahatlar su ya da bu nedenden der u belırsızlık daha da kotuCanım benim 10. Haftada durdu. Doktorum istersem tüm testleri yapabileceğini söyledi. Genetik test yapıldı bugünlerde sonuç bekliyorum. Pıhtılaşma için de bu yakınlarda giderim. İlk bebegimdi ama tüm testler yapılacak. Peşini bırakma, yaptır tüm testleri.
Ben de bu korkuyla bekliyorum su an. Bir an önce şu testler sonuçlanan istiyorum. Çok uzun sure beklemek de istemiyorum.yaptıracam zaten bır dr bırsey olmaz uc ay korun sonra tekrar dusun dedı ama ben goze alamıyorum kaybetme acısı cok zor korkuyorum herseyden once testtlerden ıns bırsey cıkmaz ama hıc degılse ınsanın ıcı rahatlar su ya da bu nedenden der u belırsızlık daha da kotu
Sağol canım buradaki herkes için bu şekilde dua ediyorum ben de. Sadece sebebini bilmek istiyorum, belki tek sebebi dediğin gibi rizki olmamasıdır ama yine de ben alabildigim tüm önlemleri almak istiyorum.Allah sabir versin canim rizki yokmus demekki
Rabbim bir dahakine kucagina saglikli sihatli almayi nasip etsin
Sağol canım buradaki herkes için bu şekilde dua ediyorum ben de. Sadece sebebini bilmek istiyorum, belki tek sebebi dediğin gibi rizki olmamasıdır ama yine de ben alabildigim tüm önlemleri almak istiyorum.
Ben de pıhtılaşma testimi yarın alacağım . Kromozom testim henüz çıkmamış . Gelecek hafta tekrar aramamı söylediler . Benim de ilk gebeliğimdi .Bugün genetik test sonuçlandı. Kromozom bozukluğu yokmuş. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum. Bir kez daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
Pıhtılaşma testi ne kadar zamanda sonuçlanıyor? Sadece kan mi alınıyor açlık tokluk fark ediyor mu? Kusura bakma canım çok sordum ama kafamda deli sorular. Bir de senin sonucun umarım iyi çıkmıştır.Ben de pıhtılaşma testimi yarın alacağım . Kromozom testim henüz çıkmamış . Gelecek hafta tekrar aramamı söylediler . Benim de ilk gebeliğimdi .
Benimde ilk gebeligimdi ama bana yapmadilar o testleri ilk diyeBen de pıhtılaşma testimi yarın alacağım . Kromozom testim henüz çıkmamış . Gelecek hafta tekrar aramamı söylediler . Benim de ilk gebeliğimdi .
Bana da ilk diye yapmayacaklardi ama ben yaptırdım yine de genetik testi. Pihtilasmayi da haftaya yaptiracam.Benimde ilk gebeligimdi ama bana yapmadilar o testleri ilk diye
Can'ım 1 ay sürdü . Genetik daha çıkmadı . Sonucumda tromboza yatkınlık çıktı . Bazı genlerimde heterezigot mustasyon varmış. Doktora bebeğimin kayıp sebebini mozaik down sendromu diyince bu sonuçların üzerinde durmadı. Genetik testlerinize bakmamız lazım . Ona göre yorumlayacağız dedi . O da önümüzdeki hafta çıkabilirmiş .Bana da ilk diye yapmayacaklardi ama ben yaptırdım yine de genetik testi. Pihtilasmayi da haftaya yaptiracam.
Doktor ilk başta bize de 2. Ve 3. GebeLiklerde olumsuz sonuçlanırsa bunu yapıyoruz dedi . Ama benim de doğuştan annemin bana hamileyken kullandığı ilaç yüZünden ufak engellerim vardı . Doktor ilaç odaklıdır , parmak gelişimi engellemiş ,genlerinde yoktur ama yine de bakalım dedi . Bizi de gitmişken geri çevirmedi.Benimde ilk gebeligimdi ama bana yapmadilar o testleri ilk diye
Cok iyi bi doktormus bende bugun gittim hemotoloji bölümünü kadin cok iyi konustu ilgilendi ama testleri yapmadi 2 ve 3 kayiplarda yapıyoruz dedi.ordan ciktim kadin dogumcya gittim 35 gun oldu kurtaj olali adet olmadim dedim alltan muayene etti smear testi aldi icerde parca var ama kurtajdan kalmis olabilir veya hasta olmadigin icinde olabilir dedi rahim duvarin kalislasmis oda hasta olamadigin icin.dedi kan tahlillerini yarin yaptiricam rahim filmi istedi bide pihtilasma ve genetik testleri var ama onlari biz yapamiyoruz genetik bolumleri yapiyo dedi ve 2 kayip olmadan yapmazlar dedi ama bence sen yinede git 2tane kaybim var de dedi (aslinda 1 kaybim var) cok iyi ilgilendi biraz canimi yakti ama olsun hersey saglikli bir bebek icin inşallah hepimizin saglikli bebisleri olurDoktor ilk başta bize de 2. Ve 3. GebeLiklerde olumsuz sonuçlanırsa bunu yapıyoruz dedi . Ama benim de doğuştan annemin bana hamileyken kullandığı ilaç yüZünden ufak engellerim vardı . Doktor ilaç odaklıdır , parmak gelişimi engellemiş ,genlerinde yoktur ama yine de bakalım dedi . Bizi de gitmişken geri çevirmedi.
Iyi bari canim sevin bence çünkü kromozon bozuklugu olursa galiba tup bebek yapılabiliyor sadece . Ins yasamazsin yasamayiz tekrar o kötü günleriBugün genetik test sonuçlandı. Kromozom bozukluğu yokmuş. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum. Bir kez daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
ben de canım aynen senın gibi dusunuyorumSağol canım buradaki herkes için bu şekilde dua ediyorum ben de. Sadece sebebini bilmek istiyorum, belki tek sebebi dediğin gibi rizki olmamasıdır ama yine de ben alabildigim tüm önlemleri almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?