- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Keşke genetiğe de gonderseydin ona göre önlem alırdın. Peki kan pihtilasmasi var mı canım sen de . Mutlaka kendin yaptir eşinle sen kromozom analizi yaptırın bence.Patalojiye gonderdiler temiz cikti doktra niyekalbi durdu o zaman dedigimde 2.kayiplardan detayli arastirmaya gidildigini söyledi
Ben o anda hic bisey dusunemedimki patalojiye gonderildigini bile bilmiyordum pihtilasma testinide kendim randevu aldim hemotoloji bölümünden bu persembe gunu gidicem doktoraKeşke genetiğe de gonderseydin ona göre önlem alırdın. Peki kan pihtilasmasi var mı canım sen de . Mutlaka kendin yaptir eşinle sen kromozom analizi yaptırın bence.
Ben de pihtilasma var iğne ve asrın kullandım yine de kalbi durduDetaylı araştırmayı ikinci düşükten sonra yapıyorlar ama ben yolladim genetiğe. Pıhtılaşma testi için doktorum kurtajdan sonra bir ay geçsin öyle yapalim, hormonların eskiye dönsün dedi. Haftaya falan gitmem lazım. Bu arada bugün 31 gün oldu ilk adetimi oldum.
Insallah canim bi an once donersin normale. Lüküs hastalığı neymiş? Insan her şeye bastirmak istiyor, bi sonraki ni riske atmamak için.Ben de pihtilasma var iğne ve asrın kullandım yine de kalbi durdulupus hastalığı varmış bir de onlara baktırmak istiyorum . Darısı başıma ben de adet olsam normale donsem
canım gecmış olsun pıhtılaşma testi icin randevu aldım yazmıssın ya ben de bugun gıttım ocak ayına gun verdı dr kurtajdan sonra 3 ay gecmesı lazım dedı . ben de detaylı test yaptırmayı dusunuyorum ama testlere boyle uzun zaman verınce yıne bayagı zaman gececek oyle gozukuyorBen o anda hic bisey dusunemedimki patalojiye gonderildigini bile bilmiyordum pihtilasma testinide kendim randevu aldim hemotoloji bölümünden bu persembe gunu gidicem doktora
Aaa banada oyle dicek kesin o zaman zaten sonuclarda 1 ay sonra felan cikiyomus etti 4 ay nasil beklicez o kadar yacanım gecmış olsun pıhtılaşma testi icin randevu aldım yazmıssın ya ben de bugun gıttım ocak ayına gun verdı dr kurtajdan sonra 3 ay gecmesı lazım dedı . ben de detaylı test yaptırmayı dusunuyorum ama testlere boyle uzun zaman verınce yıne bayagı zaman gececek oyle gozukuyor
Valla hıc sorma canım ben de bugunden ıtıbaren alırlar dedım sonucların bır ayda cıktıgını bılıyorum zaten aralık gıbı tekrar dusunuruz dıye dusunmustum ama olmadı bana su an subat ayına kadar hamılelık gorunmuyor dusunmeyın dedı zaten korunun dedıAaa banada oyle dicek kesin o zaman zaten sonuclarda 1 ay sonra felan cikiyomus etti 4 ay nasil beklicez o kadar ya
canım rabbım sabır versın bızımkı zor ama senınkı daha da zor rabbım bunu unutturacak acı vermesınBaşın sağ olsun canım üstünden ne kadar geçerse geçsin insan unutmuyor sadece alışıyor ‘onun’ yokluğuna..
Bende 6eylül de kızımı kaybettim 20haftalık doğum yapmak zorunda kaldim ,kürtaj olamazdı sezeryan a alın diye yalvardim.. 7saatlik suni sancı sonunda 5aylik bebegimi dogurdum ama kucagim boş kaldı 37gün lohusa kaldim..
2.tüp bebek tedavisiyle kavuşmuştum üstelik
canım rabbım sabır versın bızımkı zor ama senınkı daha da zor rabbım bunu unutturacak acı vermesın
Ahh canım benimki de tup bebekti . Çok sıkıntılar sonucunda hamile kalabilmistim onun da Kalbi durdu .Başın sağ olsun canım üstünden ne kadar geçerse geçsin insan unutmuyor sadece alışıyor ‘onun’ yokluğuna..
Bende 6eylül de kızımı kaybettim 20haftalık doğum yapmak zorunda kaldim ,kürtaj olamazdı sezeryan a alın diye yalvardim.. 7saatlik suni sancı sonunda 5aylik bebegimi dogurdum ama kucagim boş kaldı 37gün lohusa kaldim..
2.tüp bebek tedavisiyle kavuşmuştum üstelik
Lupus hastalığı olanlarda bebek beslenemiyorMuş canım . Bu hastalığın teshisini koymak da zormuş .Insallah canim bi an once donersin normale. Lüküs hastalığı neymiş? Insan her şeye bastirmak istiyor, bi sonraki ni riske atmamak için.
Ahh canım benimki de tup bebekti . Çok sıkıntılar sonucunda hamile kalabilmistim onun da Kalbi durdu .
Ahh canım hiç sorma . Hele bazıları var ki 3 aydır hamile kalamiyorum korkuyorum diyorlar bogsak istiyorum . Ben endometriozisim çikolata kistim vardı laparoskopi oldum aynı zamanda hafif pko luyum . Eşimde morfoloji % 1 ve hareket yetersiz. Tedaviden yumurtalar toplandı pko dan dolayi e2 hormonu çok yükseldi ohss riski vardı transfer iptal diğer ay rahim kalınlaşmadi yine iptal diğer ay ilaç sayıları çok çok arttı rahim çok zor kalinlasti. Bir de ben bayilmadan rahime giremiyorlar anestezili transfer olmak zorunda kaldım .Tekrar olur diyenlere bağırarak cevap vermemek için kendimi zor tutuyorum.. Tedavim okadar zor oldu ki tekrar bir tedavi beni psikolojik olarak çok yıpratır.
Senin tedavin neden oldu
Ahh canım hiç sorma . Hele bazıları var ki 3 aydır hamile kalamiyorum korkuyorum diyorlar bogsak istiyorum . Ben endometriozisim çikolata kistim vardı laparoskopi oldum aynı zamanda hafif pko luyum . Eşimde morfoloji % 1 ve hareket yetersiz. Tedaviden yumurtalar toplandı pko dan dolayi e2 hormonu çok yükseldi ohss riski vardı transfer iptal diğer ay rahim kalınlaşmadi yine iptal diğer ay ilaç sayıları çok çok arttı rahim çok zor kalinlasti. Bir de ben bayilmadan rahime giremiyorlar anestezili transfer olmak zorunda kaldım .
Doğal yolla hamile kalabilenlere imreniyorum ama bazılarına da sinir oluyorum dediğin gibi aman takma bir daha olur diyorlar gayet rahat bir şekilde . Doktor bana normal yolla hamile kalabilmen çok zor dedi .
Ahh canım benim Rabbim bizlere de en yakın zamanda nasip etsin . Sen de çok sıkıntı cekmissin. 2.si doğal mi oldu orayı anlayamadımAh canım sıra sıra sorunlar sıkıntılar.. Bizim de erkek infertilite 1Mil altında malesef ve yüzde 50si hasarlı.. Ne yaptıysak düzelmedi . ikinci tedavim berbat geçti transferden sonra bayıldım banyoda bitti dedim. 6.gün gebelik hormonlarim sıvı birikmesi sonucu kalb sıkışması v3 nefes daralması yüzünden 2 gün yoğun bakımda kaldim. Hastaneden çıkınca sonuç umrumda değildi bile. Yinede 10.gün beta yaptırdık sonuç negatif 0.01 ..ilk denemem de böyle sonuçlanmıştı. Artık uzun bir ara vermek bize iyi gelecek ti. Üstünden 20gün geçince rüyamda test yaptigimi gördüm sonucu görmedim ama. Bu ara da ben hala adet olmamıştım transferden sonra.
Psikolojik rahatlamak gerektiğini düşündüm ve eczaneden test aldım. Mucizeydi iki çizgi yan yana görmek. Ve nihayet bana nasip olmuştu bunu görmek.
Ama sonu böyle oldu Kısmet ışte
Ahh canım benim Rabbim bizlere de en yakın zamanda nasip etsin . Sen de çok sıkıntı cekmissin. 2.si doğal mi oldu orayı anlayamadım
canım bebegın kalbı neden durmus dr un bırsey dedı mı benım de bebegımın kalbı durdu 8+3 ıken aslında hersey de yolundaydı anlamadık patolojı temız cıktı kan pıhtılaşması genetık gıbı testlerı yaptıracagız dr um %20 dusukle sonuclanıyor dr dedı yada kromozon anamolısı vardır dıye tahmın yuruttu . hatta onemsemedı test falan da yapmak ıstemedı ama benım ıkıncı kaybım dedım korkuyorum artık dedım o yuzden kendı cabalarımızla yaptıracagızBenim eylül ayında 12 haftalık bebeğinin kalbi durdu. Çok zor günler geçiriyor insan. Çok zor bi dönem atlatana kadar. İlk adetimi oldum. Vücudum beynim normale donene kadar bu dönemi atlatmaya calısıcam. Allah hepinize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?