- 31 Ocak 2016
- 68
- 10
- 88
- 30
- Konu Sahibi gulguzeliss
-
Tam 6 aylik kizim var. Cok kucuk dogmustu 2 bucuk kiloydu sonradan da beni emmedi ve mama ile beslendi. 4 aydan sonra da yavas yavas ek gidaya basladik smdi her seyden yiyo. Mamayi da gece iciyo. Kilosu 9.200 gr. Doktor sadece ek gida ile boule kiloya gelmesi cok iyi dedi ama saglik ocagindaki hemsilerer de fos şişmiştir mama ile dediler 1 yas gibi olmus dediler vemoralimi bozdular. Sizlerin bu aylarda bebeklerizj kac kilo oldu paylasirsaniz cok sevinirim.. cok canim sikiildi bu konuya hemsirelerin lafi ile..
Canm benm bebeğmde şmdi 5. Ayın içinde 5.5 kilo 2.5 kilo doğdu ve mama ile besliyorm evet şiş oluyo biraz bebekler ama kimi ilgilendirir .. Bence gayet iyi bebeğin hiç takma bunları arkadaşn dediği gibi mama kesilince kendine gelir hiç merak etme canım :)Tam 6 aylik kizim var. Cok kucuk dogmustu 2 bucuk kiloydu sonradan da beni emmedi ve mama ile beslendi. 4 aydan sonra da yavas yavas ek gidaya basladik smdi her seyden yiyo. Mamayi da gece iciyo. Kilosu 9.200 gr. Doktor sadece ek gida ile boule kiloya gelmesi cok iyi dedi ama saglik ocagindaki hemsilerer de fos şişmiştir mama ile dediler 1 yas gibi olmus dediler vemoralimi bozdular. Sizlerin bu aylarda bebeklerizj kac kilo oldu paylasirsaniz cok sevinirim.. cok canim sikiildi bu konuya hemsirelerin lafi ile..
arkadaslar resim yukledim ama silemiyorum yardim edermisiniz.Eki Görüntüle 1846280 bak bunlarda kaniti simdiki haliyle eser yok Eki Görüntüle 1846279
Tam 6 aylik kizim var. Cok kucuk dogmustu 2 bucuk kiloydu sonradan da beni emmedi ve mama ile beslendi. 4 aydan sonra da yavas yavas ek gidaya basladik smdi her seyden yiyo. Mamayi da gece iciyo. Kilosu 9.200 gr. Doktor sadece ek gida ile boule kiloya gelmesi cok iyi dedi ama saglik ocagindaki hemsilerer de fos şişmiştir mama ile dediler 1 yas gibi olmus dediler vemoralimi bozdular. Sizlerin bu aylarda bebeklerizj kac kilo oldu paylasirsaniz cok sevinirim.. cok canim sikiildi bu konuya hemsirelerin lafi ile..
arkadaslar resim yukledim ama silemiyorum yardim edermisiniz.
Benim ki 6 aylıkken 8 kiloydu. Ama kardesiminki seninki gibiydi. Disiydi hastaligiydi istahsizligiydi derken hemen hemen aynılar şimdi doktorlar ikisine de normal diyor. Bence sen bebeğini sağlıklı besle önemli olan oTam 6 aylik kizim var. Cok kucuk dogmustu 2 bucuk kiloydu sonradan da beni emmedi ve mama ile beslendi. 4 aydan sonra da yavas yavas ek gidaya basladik smdi her seyden yiyo. Mamayi da gece iciyo. Kilosu 9.200 gr. Doktor sadece ek gida ile boule kiloya gelmesi cok iyi dedi ama saglik ocagindaki hemsilerer de fos şişmiştir mama ile dediler 1 yas gibi olmus dediler vemoralimi bozdular. Sizlerin bu aylarda bebeklerizj kac kilo oldu paylasirsaniz cok sevinirim.. cok canim sikiildi bu konuya hemsirelerin lafi ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?