- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi gulguzeliss
-
Tam 6 aylik kizim var. Cok kucuk dogmustu 2 bucuk kiloydu sonradan da beni emmedi ve mama ile beslendi. 4 aydan sonra da yavas yavas ek gidaya basladik smdi her seyden yiyo. Mamayi da gece iciyo. Kilosu 9.200 gr. Doktor sadece ek gida ile boule kiloya gelmesi cok iyi dedi ama saglik ocagindaki hemsilerer de fos şişmiştir mama ile dediler 1 yas gibi olmus dediler vemoralimi bozdular. Sizlerin bu aylarda bebeklerizj kac kilo oldu paylasirsaniz cok sevinirim.. cok canim sikiildi bu konuya hemsirelerin lafi ile..
şu bebeklerin kilosuna herkesin bir yorumu var illaki..
doktorunuzu dinleyin siz..
emekleyip yürümeye başladığında o kilolardan eser kalmıyor merak etmeyin..
Ne alaka ya benim kizim 3 ayina yeni girdi suan 5 kilo anne sutu cok az aldi ,ilk gunden beri mama ile besleniyo ve gayet saglikli...Tam 6 aylik kizim var. Cok kucuk dogmustu 2 bucuk kiloydu sonradan da beni emmedi ve mama ile beslendi. 4 aydan sonra da yavas yavas ek gidaya basladik smdi her seyden yiyo. Mamayi da gece iciyo. Kilosu 9.200 gr. Doktor sadece ek gida ile boule kiloya gelmesi cok iyi dedi ama saglik ocagindaki hemsilerer de fos şişmiştir mama ile dediler 1 yas gibi olmus dediler vemoralimi bozdular. Sizlerin bu aylarda bebeklerizj kac kilo oldu paylasirsaniz cok sevinirim.. cok canim sikiildi bu konuya hemsirelerin lafi ile..
Konuyla alakası yok ama benm kizim 5bucuk aylık ve sadece mama veriyorum... Yardımcı olurmusunu, neler verebilirim ve nasıl verilmesi gerekir???
Masallah cok tatli Allah nazarlardan korusun.Eki Görüntüle 1846280 bak bunlarda kaniti simdiki haliyle eser yok Eki Görüntüle 1846279
allah razi olsun silemiyorum amaMasallah cok tatli Allah nazarlardan korusun.
yoneticilere msj atin yardim isteyinallah razi olsun silemiyorum ama
Canım benim de kızım küçük doğdu ve pek annes ütü almadığı için ve çok kustuğundan biberona başladık. biz 6 aylıkken 7 kiloyduk şu an 1 yaşında 9.9 kilo. senin bebeğinin kilosunu grafiğe attım sınıra çok yakın yedirdiklerine dikkat et, hazırdan ziyade doğal beslenmesine özen göster. pirinç unu falan verme boş kilo yapar gerçekten. ama canını sıkma çünkü emeklemeye başladığında hareketi arttıkça zayıflayacaktır. çok için sıkılırsa bi doktora gösterip tavsiye alırsın.Tam 6 aylik kizim var. Cok kucuk dogmustu 2 bucuk kiloydu sonradan da beni emmedi ve mama ile beslendi. 4 aydan sonra da yavas yavas ek gidaya basladik smdi her seyden yiyo. Mamayi da gece iciyo. Kilosu 9.200 gr. Doktor sadece ek gida ile boule kiloya gelmesi cok iyi dedi ama saglik ocagindaki hemsilerer de fos şişmiştir mama ile dediler 1 yas gibi olmus dediler vemoralimi bozdular. Sizlerin bu aylarda bebeklerizj kac kilo oldu paylasirsaniz cok sevinirim.. cok canim sikiildi bu konuya hemsirelerin lafi ile..
maşşallahhh çok tatlı yaa:) yerim ben onlari :)Eki Görüntüle 1846280 bak bunlarda kaniti simdiki haliyle eser yok Eki Görüntüle 1846279
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?