Doğuma Hazırlık bebeğimin oda takımı nasıl sizcee kızlar???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çok güzel bir takım, bende çok beğendim.. aynı mağazadan karamel takımını aldık bizde ama tamamen beyaz yaptırıyorum ben.. mobilyalar çok sağlama benziyor.. umarım memnun kalırız

hmm karamel takımıda çok güsel canım yenı model sanırım senın bebişte erkekmi sizkaça aldınız acaba??? bıde ben mobılyaların kalıtesını çok beendım sositososito

çok güzel güle güle kullan mobilya çok kaliteli bende beğenmiştim ama benim kızım 9 yaşında genç odalarının modellerini beğenmemiştim ama bebek takımları çok güzel yerimseniben

hmm karamel takımıda çok güsel canım yenı model sanırım senın bebişte erkekmi sizkaça aldınız acaba??? bıde ben mobılyaların kalıtesını çok beendım sositososito

yok canım benim bebiş kız, o yüzden heryerini beyaz yaptırıp, kulplarını değiştirttim, bakalım nasıl gelicek.. biz büyüen karyolası, dolabı, şifoniyeri 1850 ye aldık canım nakit, yatağı almadım henüz yataşa falan bakarım diye ama olmazsa onuda ordan alayım diyorum

hmm ii almışsın canım sen ben buyuyen yatağı 3 lü gardolap ve yatağı 1650 ye aldım şifonıyere gerek duymadım halısınıda ordan alıcam her oda takımının orjınalksesuarları var orda sağlıkla buyusun bebilerimzzemuszemus

canım çok güzel begenmişsin.
ben karamel ve bu takım arasında kalmıştım alırken.
karameli aldık biz ve şimdilik mobilyadan da verilen hizmetten de memnunuz valla.
hiç kulak asma çok düz diyenlere de; bebeğin hep bebek kalmayacak; bu tarz takımlar her yaşa uygun bence.

canım güle güle kullansın bebişin:)ben çok beğendim.sade ama sen kendin hareketlendirebilirsin.halısı perdesi oyuncakları filan.:)

teşekkurler Allah isteyen herkese daha güzellerini versin bigelsede mobılyalarımz yerleştrsemeşyalarını oda hazrlanınca eklerımresimleri:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…