cnm meraba henuz 1.5 yillik evliymisin uzulme ben 5 yillik evliyim bizimde sorunumuz yok ama olmiyo asilama deneseniz asilamayla olir belki ilac falan kullanmadiinmiRahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
Siz anne olmak mı istiyorsunuz.Eltinizle mi yarış halindesiniz.Kim daha çok doğuracak diye.Rahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
Hayır ama ben belirtim yazdığımda yarış halinde değilim çünkü eşimde üzülüyor bunun farkındayım ama düşünün insan uzulmezmi neden benimki olmuyor diye asla yarış icinde değilim nasıl yarışın kendimizi yapiyoruz sanki Allah veriyor oluyorSiz anne olmak mı istiyorsunuz.Eltinizle mi yarış halindesiniz.Kim daha çok doğuracak diye.
Yumurta çatlatma hapı verdi doktor onu kullanıyorum sonrada tutunma hapı var onu kullanacamcnm meraba henuz 1.5 yillik evliymisin uzulme ben 5 yillik evliyim bizimde sorunumuz yok ama olmiyo asilama deneseniz asilamayla olir belki ilac falan kullanmadiinmi
Rahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
Vakti saati vardır en güzel zamanlarınızı neden üzülerek geçiriyorsunuz ki sorun da yokmuş elbet olacaktır dert neden edersiniz kendinize evliliğinizin tadını çıkarınHayır ama ben belirtim yazdığımda yarış halinde değilim çünkü eşimde üzülüyor bunun farkındayım ama düşünün insan uzulmezmi neden benimki olmuyor diye asla yarış icinde değilim nasıl yarışın kendimizi yapiyoruz sanki Allah veriyor oluyor
Evet gerçekten bayildim eşim gelmiş beni kaldırmış hiçbirseyden haberim yoktu bana çok kızdı salakmisin ne üzülüyorsun diye Allah ne zaman verirse o zaman olur salak salak üzülme dedi bana 25 yaşındayımKaç yaşındasınız? Gerçekten bayıldınız mı?
o anlamada soylemedi bnce bn anliyorum sizi onlarin olurken bizim niye olmuyo diye uzuntu duyabiliyo insan bende bazen ozeniyorum şu kisi hamileymis diyince bnde ister istemez uzuluyorum benimde olsa diye uzuluyor ister istemez insanSiz anne olmak mı istiyorsunuz.Eltinizle mi yarış halindesiniz.Kim daha çok doğuracak diye.
Valla doktor hiç soeununuz yok dedi bebege engel olcak dedi şimdi yumurta catlatma hapı kullanıyorum amin inşallahAllahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.
Tüp bebek tedavisi düşünseniz?
Bu kıskançlık oluyor işteo anlamada soylemedi bnce bn anliyorum sizi onlarin olurken bizim niye olmuyo diye uzuntu duyabiliyo insan bende bazen ozeniyorum şu kisi hamileymis diyince bnde ister istemez uzuluyorum benimde olsa diye uzuluyor ister istemez insan
Ha bende böyleyim işte tam olarak üzülüyorum neden benim olmuyor diyeo anlamada soylemedi bnce bn anliyorum sizi onlarin olurken bizim niye olmuyo diye uzuntu duyabiliyo insan bende bazen ozeniyorum şu kisi hamileymis diyince bnde ister istemez uzuluyorum benimde olsa diye uzuluyor ister istemez insan
size gore oyle olabilir sizin varmi bebeginizBu kıskançlık oluyor işte
Ama napiyim insan ister istemez üzülüyorum elimde değilKendine neden bu kadar baskı kuruyorsun ki ?
Kendini biraz rahat bırak, nasip cunku
Sorun olmasın inşallah.Valla doktor hiç soeununuz yok dedi bebege engel olcak dedi şimdi yumurta catlatma hapı kullanıyorum amin inşallah
Asla Allah biliyor benim içimdeki istek ve arzuyu kasla öyle düşünmedim öyle yapmadım sadece üzülüyorum neden benimki olmuyo diye sizin çocuğunuz var galibaBu kıskançlık oluyor işte
Rahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
Son çaremiz o olucak galibaSorun olmasın inşallah.
Madem bu kadar çok anne olmak istiyorsunuz ben olsam tüp bebek tedavisi görürdüm.
Bekleyip kendimi hasta edeceğime tedaviye başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?