Bebeğimin olmasını istiyorum kendimi kötü hissediyorum

Melissa42

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
107
16
13
Rahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı

cnm meraba henuz 1.5 yillik evliymisin uzulme ben 5 yillik evliyim bizimde sorunumuz yok ama olmiyo asilama deneseniz asilamayla olir belki ilac falan kullanmadiinmi

Siz anne olmak mı istiyorsunuz.Eltinizle mi yarış halindesiniz.Kim daha çok doğuracak diye.

Siz anne olmak mı istiyorsunuz.Eltinizle mi yarış halindesiniz.Kim daha çok doğuracak diye.
Hayır ama ben belirtim yazdığımda yarış halinde değilim çünkü eşimde üzülüyor bunun farkındayım ama düşünün insan uzulmezmi neden benimki olmuyor diye asla yarış icinde değilim nasıl yarışın kendimizi yapiyoruz sanki Allah veriyor oluyor

cnm meraba henuz 1.5 yillik evliymisin uzulme ben 5 yillik evliyim bizimde sorunumuz yok ama olmiyo asilama deneseniz asilamayla olir belki ilac falan kullanmadiinmi
Yumurta çatlatma hapı verdi doktor onu kullanıyorum sonrada tutunma hapı var onu kullanacam

Kaç yaşındasınız? Gerçekten bayıldınız mı?

Vakti saati vardır en güzel zamanlarınızı neden üzülerek geçiriyorsunuz ki sorun da yokmuş elbet olacaktır dert neden edersiniz kendinize evliliğinizin tadını çıkarın

o anlamada soylemedi bnce bn anliyorum sizi onlarin olurken bizim niye olmuyo diye uzuntu duyabiliyo insan bende bazen ozeniyorum şu kisi hamileymis diyince bnde ister istemez uzuluyorum benimde olsa diye uzuluyor ister istemez insan

o anlamada soylemedi bnce bn anliyorum sizi onlarin olurken bizim niye olmuyo diye uzuntu duyabiliyo insan bende bazen ozeniyorum şu kisi hamileymis diyince bnde ister istemez uzuluyorum benimde olsa diye uzuluyor ister istemez insan
Ha bende böyleyim işte tam olarak üzülüyorum neden benim olmuyor diye

Benim 10 yıl sonra oldu bebeğim 4. Tüp bebek de kızım oldu..
Bu kadar yılda ne öğrendin diye sorarsanız..
SABIR TEVEKKÜL VAZGEÇMEK...
Sizin olan size gelecektir biliyorum çok zor bir süreç ama boşuna üzülüyorsunuz çünkü çocuk sizin yapacağınız bişey değil..
Ben boşuna yıllarımı üzüntü ile geçirdim sabahlara kadar ağladım hamile haberi duyunca.. bu kıskanma vs değil başka bir şey yaşayan anlar yaşayan bilir..
Tedavinizi olun hastaneye gezmeye gidiyormuş gibi gidin olursa olur olmazsa zamanı gelince olur inşallah diye girin tedavilere.. 1 buçuk yılda kendinizi bu kadar yıpratmayın herşeyi akışına bırakmak lazım sizin olan size gelecektir allahın izniyle inşallah
RABBİM tez zamanda isteyen emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun inşallah.. kimseyi benim gibi uzun vadeli sınamasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…