Bebeğimin olmasını istiyorum kendimi kötü hissediyorum

Amin inşallah rabbi herkese nasip etsin

Kafanıza çok takarsanız kalamama olasılığınız yüksek, akışına bırakın. Sürekli doğurma hali ayrıca özenilecek bir nitelik değil. Çocuk yetiştirmek için, önce biraz kendinizi geliştirmeye gayret edin.

Şunuda ekleyim, geçen okuduğum bir kitapta denk geldim hurma poleninin hamile kalmaya yardımcı olduğu ile ilgili, araştırır mısınız?

herşeyin vakti zamanı vardır. buna inanırım ben. ölüm tarihimizi bilmiyor/bilmemiz mümkün değilse, çocuğumuzun doğum tarihini bilmemiz mümkün değil. her ne tedavi görürseniz görün sadece vesile olacak... o bebek istediği zaman size gelecek... yaşınız genç, bekleyebilir yada tüp bebek düşünebilirsiniz. tedavilerinizde de takılmayın... her neye inanıyorsanız dua edin... sonra gerisini bırakın.. oturup kitap okuyun, gezin dolaşın. hayatın tadını çıkarın..

Öyle yapıyorum sonra gene takıntı olmaya başlıyor bende araştırdım hemen

Teşekkür ederim sağolun

Fiziksel bir sorun gorunmedigine göre sorun cok belli, stres. Gercekten de stres hamile kalma surecinde en buyuk engel. Bu sekilde düşündüğünüz sürece de olmayacak. Doktor doktor gezdiginiz, cinsel ilişki icin gun kovaladiginiz sürece malesef olmayacak. Benim bir arkadasim da boyleydi. Cok sevdigi anannesi vefat etti, kendisi oturup yas bile tutamadi cunku annesi uzuntuden hasta oldu anannesinin uzuntusu yetmez gibi annesiyle ugrasiyordu. Annesinin ailesinin yardimina gidip duruyordu. Cok perisan bir donemdeyken hamile kaldi. Cunku o donemde bebek yapmayi dusunecek hali bile yoktu. Bu dusunce aklindan ciktigi an hamile kaldi. Bunun benzeri olaylara o kadar cok sahit oldum ki. Yani sonuc olarak, isrardan vazgecip kendinize baska dertler, ugraslar edinin

Vakti saati vardır en güzel zamanlarınızı neden üzülerek geçiriyorsunuz ki sorun da yokmuş elbet olacaktır dert neden edersiniz kendinize evliliğinizin tadını çıkarın
Aynen. Daha 1 bucuk senelik evlilikte cocuk olmuyor diye aglayip bayilmaktan daha guzel seyler var yapacak. Birakin cocuk icin aglamayi 1 bucuk yillik evlilikte cocuk dusunmek bile luzumsuz. Biraz acele etmeyi birakin

Kürler ve bitkisel çaylar deneyebilirsiniz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Daha yaşınız 25, bir buçuk senedir evlisiniz. Bu kadar çocuğum olmuyor diye söylenmek için çok erken. Muhtemelen stres yaptığınız için olmuyor.

Benim 2,5 yıl sonra oldu, senin geçtiğin yollardan ben de geçtim. Sen eltilerini kıskanıyor onlarla yarışıyor değilsin. Uzun süredir bebek bekleyen her kadın bu duyguları yaşar. Psikoloğa gidip bu baskıyı üzerinden atmanı tavsiye ederim. Şuan bebekten başka hiçbir şey düşünemiyorsun ve bu hiç sağlıklı değil. Ben de psikolojik olarak rahatladıktan sonra hamile kaldım. Ve iyiki daha önce olmamış diyorum, iyiki 2,5 sene beklemişim diyorum. Allah sana en hayırlı zamanda bebek nasip edecektir, O'na tevekkül et.

Aslında takmamaya çalışıyorum ama ne aman bir bebek görsem üzülüyorum

Henüz çok çok yeni sayılırsınız şimdiden kendinizi bu kadar yıpratmayın lütfen..
Ben 10 yıl da çok piskolojik tedaviler gördüm.. yapmayın bunu kendinize..
Inanın herşey olup bitiyor ama siz yıprandıginiz ile kalırsınız..
Gezin dolaşın hobbyler edinin..
zamanı gelince o bebiş size gelecektir allahın izniyle inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…