- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.835
- 108
Daha 1.5 yıllık evlisin.. üzülme.Ama napiyim insan ister istemez üzülüyorum elimde değil
Amin inşallah rabbi herkese nasip etsinBenim 10 yıl sonra oldu bebeğim 4. Tüp bebek de kızım oldu..
Bu kadar yılda ne öğrendin diye sorarsanız..
SABIR TEVEKKÜL VAZGEÇMEK...
Sizin olan size gelecektir biliyorum çok zor bir süreç ama boşuna üzülüyorsunuz çünkü çocuk sizin yapacağınız bişey değil..
Ben boşuna yıllarımı üzüntü ile geçirdim sabahlara kadar ağladım hamile haberi duyunca.. bu kıskanma vs değil başka bir şey yaşayan anlar yaşayan bilir..
Tedavinizi olun hastaneye gezmeye gidiyormuş gibi gidin olursa olur olmazsa zamanı gelince olur inşallah diye girin tedavilere.. 1 buçuk yılda kendinizi bu kadar yıpratmayın herşeyi akışına bırakmak lazım sizin olan size gelecektir allahın izniyle inşallah
RABBİM tez zamanda isteyen emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun inşallah.. kimseyi benim gibi uzun vadeli sınamasın inşallah
Rahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah razı olsun sizlerdenDaha 1.5 yıllık evlisin.. üzülme.
Allah'a dua et, kalbini ferah tut.
Öyle yapıyorum sonra gene takıntı olmaya başlıyor bende araştırdım hemenKafanıza çok takarsanız kalamama olasılığınız yüksek, akışına bırakın. Sürekli doğurma hali ayrıca özenilecek bir nitelik değil. Çocuk yetiştirmek için, önce biraz kendinizi geliştirmeye gayret edin.
Şunuda ekleyim, geçen okuduğum bir kitapta denk geldim hurma poleninin hamile kalmaya yardımcı olduğu ile ilgili, araştırır mısınız?
Teşekkür ederim sağolunherşeyin vakti zamanı vardır. buna inanırım ben. ölüm tarihimizi bilmiyor/bilmemiz mümkün değilse, çocuğumuzun doğum tarihini bilmemiz mümkün değil. her ne tedavi görürseniz görün sadece vesile olacak... o bebek istediği zaman size gelecek... yaşınız genç, bekleyebilir yada tüp bebek düşünebilirsiniz. tedavilerinizde de takılmayın... her neye inanıyorsanız dua edin... sonra gerisini bırakın.. oturup kitap okuyun, gezin dolaşın. hayatın tadını çıkarın..
Çünkü tüp bebek tedavisi için de geç kalmamak gerek.Son çaremiz o olucak galiba
Aynen. Daha 1 bucuk senelik evlilikte cocuk olmuyor diye aglayip bayilmaktan daha guzel seyler var yapacak. Birakin cocuk icin aglamayi 1 bucuk yillik evlilikte cocuk dusunmek bile luzumsuz. Biraz acele etmeyi birakinVakti saati vardır en güzel zamanlarınızı neden üzülerek geçiriyorsunuz ki sorun da yokmuş elbet olacaktır dert neden edersiniz kendinize evliliğinizin tadını çıkarın
rica ederim. bu arada oğlumu tüp bebekle kucağıma aldım... anlıyorum yani sizi.Teşekkür ederim sağolun
Aslında takmamaya çalışıyorum ama ne aman bir bebek görsem üzülüyorumDaha yaşınız 25, bir buçuk senedir evlisiniz. Bu kadar çocuğum olmuyor diye söylenmek için çok erken. Muhtemelen stres yaptığınız için olmuyor.
Amin inşallahKürler ve bitkisel çaylar deneyebilirsiniz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
siz daha yolum basindasiniz ben neler neler denedim olmadi iki kere asilama yapildi yine olmadi bu kadar stres yapmayin zamani vardir Allah kimsenin çabasini bosa cikarmasinAmin inşallah
Aslında takmamaya çalışıyorum ama ne aman bir bebek görsem üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?