- 13 Mart 2023
- 3.316
- 5.571
- 88
- 24
bisey sorcam Allah aşkina nasil siliyosunuz kafanizdan bu bebek konusunu ne yaoiyosunuz yani neye veriyorusunuz kendinizi cok duydum aklimdan cilardim oyle hamile kaldim diyenlenleri banada soylermisiniz bnde yapayim bi turlu duşunmekten alikoyamiyom kendimiBenim 2,5 yıl sonra oldu, senin geçtiğin yollardan ben de geçtim. Sen eltilerini kıskanıyor onlarla yarışıyor değilsin. Uzun süredir bebek bekleyen her kadın bu duyguları yaşar. Psikoloğa gidip bu baskıyı üzerinden atmanı tavsiye ederim. Şuan bebekten başka hiçbir şey düşünemiyorsun ve bu hiç sağlıklı değil. Ben de psikolojik olarak rahatladıktan sonra hamile kaldım. Ve iyiki daha önce olmamış diyorum, iyiki 2,5 sene beklemişim diyorum. Allah sana en hayırlı zamanda bebek nasip edecektir, O'na tevekkül et.
Ben çok denedim ama kendi kendime asla yapamadım, kendime çok kızdım, yeter artık vazgeç bu bebek sevdasından diye. Tatillere gitmek de işe yaramadı, orda da her gün deli gibi test yapıyordum.bisey sorcam Allah aşkina nasil siliyosunuz kafanizdan bu bebek konusunu ne yaoiyosunuz yani neye veriyorusunuz kendinizi cok duydum aklimdan cilardim oyle hamile kaldim diyenlenleri banada soylermisiniz bnde yapayim bi turlu duşunmekten alikoyamiyom kendimi
Aslında takmamaya çalışıyorum ama ne aman bir bebek görsem üzülüyorum
bisey sorcam Allah aşkina nasil siliyosunuz kafanizdan bu bebek konusunu ne yaoiyosunuz yani neye veriyorusunuz kendinizi cok duydum aklimdan cilardim oyle hamile kaldim diyenlenleri banada soylermisiniz bnde yapayim bi turlu duşunmekten alikoyamiyom kendimi
şu sıralar cok uzulmeye basladim ben heleki bu ay o kadar umitliydim ki yine negatif sonucla karsilasinca yikildim yani psikoljik olarak zaten iyi degilim orda eminim zor zamanlarda gecirdim ustune bide bebek olmayinca kotu oldum Allah yardimcimiz olsun ne diyelimBen çok denedim ama kendi kendime asla yapamadım, kendime çok kızdım, yeter artık vazgeç bu bebek sevdasından diye. Tatillere gitmek de işe yaramadı, orda da her gün deli gibi test yapıyordum.
Adem Güneş'in "Bırak ve rahatla" kıtabını okuyup, içindeki programı uyguladım. Okadar iyi geldiki anlatamam. Bu siteden bile üyelik iptalı yaptım bu süreçte. Eğer bu program da işe yaramasaydı bir psikolog desteği alacaktım, şükür gerek kalmadı.
bilinc alti tedavisi derken o nasil oluyoMerhaba ben 10 yıl sonra anne oldum.. bilinç altı tedavisi aldım sildim beynimden olursa olur olmazsa zaten bişey kaybetmiyorum alıştım olmayışına diye düşündüm..
Tedaviye girdim transfer sonrası hiç umursamadan ev süpürdüm yemek yaptım ... ALLAH verirse alırım yoksa zaten olmaz.. SABIR TEVEKKUL..
Bence bilinç altı tedavisi alın ben bu tedaviden sonra kavuştum kızıma..
Size de bu kitabı ve bir süreliğine internet diyeti yapmanızı tavsiye ederim. Buradan üyelik iptalı yapın, kimseyle bebek konusunu konuşmayın, internetten de asla gebelik belirtilerine dair hiçbir şey aratmayın. Ben böyle iyileştim.şu sıralar cok uzulmeye basladim ben heleki bu ay o kadar umitliydim ki yine negatif sonucla karsilasinca yikildim yani psikoljik olarak zaten iyi degilim orda eminim zor zamanlarda gecirdim ustune bide bebek olmayinca kotu oldum Allah yardimcimiz olsun ne diyelim
Piskolojik tedavi türü oda..bilinc alti tedavisi derken o nasil oluyo
cok mantikli seyler soylediginiz cok denedim hic bisey arastirmiycam internetten falan diye ama insan en ufacik seyi dahi merak ediyo burayada ondan uye oldum yeni yani sizlere sormak icin ev hanimiyim arkadas ortamim falan yok yani ugrasacak biseyde bulamiyom bide kardesimi kaybettim hersey ust uste geldi toparlamadim bi bebegim olsa diyom iste onunla ilgilenirim onunla vakit geciririm tek ugrasim o olur diyom ama olmadi Allahim bu ay nasio eder insalah dua edin olurmuSize de bu kitabı ve bir süreliğine internet diyeti yapmanızı tavsiye ederim. Buradan üyelik iptalı yapın, kimseyle bebek konusunu konuşmayın, internetten de asla gebelik belirtilerine dair hiçbir şey aratmayın. Ben böyle iyileştim.
deneyecem cnm bu ay gidim gezim biyerlerde kafami dagitayim ama adet gunu yaklasimca beni bi korku basiyo anlatamam sizeKafanıza taktıgınız sürece olmaz. Benim bir arkadaşım vardı çok takıyordu hiç bir dorun olmaması rağmen bebeği olmuyordu. en sonunda tüp bebekle oldu . Sonra kafası rahatladı ve daha bebeği 2 yaşındayken 2. Bebeği hiç planlamadığı zamanda süpriz oldu. Kafaya takmayın . Ben 4 yıl kedin istemedim sonra istemeye baslayınca olmadı yumurta sayın düşük dediler eşimde bende takmadık ve hiç bir tedavi de görmedim 7 ay sonra doğal olarak hamilr kaldım. Taktıkça vücut kendini stres altında hissediyor olmuyor
O bazen bendede oluyor ilişki sırasında tuvalet ihtiyacım geliyor kendimi tutuyorumbiraz ayıp kaçacak ama bir arkadaşım cinsellikten hemen sonra tuvalete gittiği için hamile kalamıyor doktor hemen tuvalete çıkma demesine rağmen elimde değil diye ağlıyordu . bana çok saçma geliyor ama cinsellikten sonra hemen kalkma yataktan . bunu da doktor arkadaşıma dediği için öneriyorum birde doktorlar gün aşırı beraber olun diyor.
tutuyorsan süperO bazen bendede oluyor ilişki sırasında tuvalet ihtiyacım geliyor kendimi tutuyorum
Adam aşırı haklı. Bu yaşta ne bu doğurma yarışı? Bayılmak ne yahu. Gidin bir psikiyatriye tedavi olunEvet gerçekten bayildim eşim gelmiş beni kaldırmış hiçbirseyden haberim yoktu bana çok kızdı salakmisin ne üzülüyorsun diye Allah ne zaman verirse o zaman olur salak salak üzülme dedi bana 25 yaşındayım
Yaşadıklarına çok üzüldüm, geçen gün instagramda denk geldim, yabancı bir kadın nasıl en kolay pozisyonda hamile kalınır videoda göstermişti, özelden yaz sana onu göndereyim bir de o şekilde dene.Rahim filmi cekindim sorun çıkmadı kan testi yaptılar sorun çıkmadı eşimin testi normal çıktı ondada sorun çıkmadı ben yarış içinde değilim ama eltilerimin peş peşe doğururken ben hamile kalmadım eltimin biri doğurdu diğeri hamile kaldı ben 1.5 sene oldu hala bişey yok ikinci elti hamile kalınca ben çok kötü oldum çünkü 3 çocuğuna hamile kalmıştı çok ağladım yıprandım hatta bayimisim haberim yok çok üzülüyorum sorun olmadığı halde çocuk olmamasına heryolu denemeye çalışıyorum hamile kalmak için başka önerileriniz varmı eşim çok istiyor bicocugumuz olsa ne güzel olur diyor üzülüyorum bı önceki konuyuda ondan açtım ama dediğim gibi yarış halinde değilim yarisamamda zaten 3 çocukları var bildiğiniz başka bişey varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?