Bebeğimin olmasını istiyorum kendimi kötü hissediyorum

bisey sorcam Allah aşkina nasil siliyosunuz kafanizdan bu bebek konusunu ne yaoiyosunuz yani neye veriyorusunuz kendinizi cok duydum aklimdan cilardim oyle hamile kaldim diyenlenleri banada soylermisiniz bnde yapayim bi turlu duşunmekten alikoyamiyom kendimi

Ben çok denedim ama kendi kendime asla yapamadım, kendime çok kızdım, yeter artık vazgeç bu bebek sevdasından diye. Tatillere gitmek de işe yaramadı, orda da her gün deli gibi test yapıyordum.
Adem Güneş'in "Bırak ve rahatla" kıtabını okuyup, içindeki programı uyguladım. Okadar iyi geldiki anlatamam. Bu siteden bile üyelik iptalı yaptım bu süreçte. Eğer bu program da işe yaramasaydı bir psikolog desteği alacaktım, şükür gerek kalmadı.

Merhaba ben 10 yıl sonra anne oldum.. bilinç altı tedavisi aldım sildim beynimden olursa olur olmazsa zaten bişey kaybetmiyorum alıştım olmayışına diye düşündüm..
Tedaviye girdim transfer sonrası hiç umursamadan ev süpürdüm yemek yaptım ... ALLAH verirse alırım yoksa zaten olmaz.. SABIR TEVEKKUL..
Bence bilinç altı tedavisi alın ben bu tedaviden sonra kavuştum kızıma..

şu sıralar cok uzulmeye basladim ben heleki bu ay o kadar umitliydim ki yine negatif sonucla karsilasinca yikildim yani psikoljik olarak zaten iyi degilim orda eminim zor zamanlarda gecirdim ustune bide bebek olmayinca kotu oldum Allah yardimcimiz olsun ne diyelim

bilinc alti tedavisi derken o nasil oluyo

Size de bu kitabı ve bir süreliğine internet diyeti yapmanızı tavsiye ederim. Buradan üyelik iptalı yapın, kimseyle bebek konusunu konuşmayın, internetten de asla gebelik belirtilerine dair hiçbir şey aratmayın. Ben böyle iyileştim.

biraz ayıp kaçacak ama bir arkadaşım cinsellikten hemen sonra tuvalete gittiği için hamile kalamıyor doktor hemen tuvalete çıkma demesine rağmen elimde değil diye ağlıyordu . bana çok saçma geliyor ama cinsellikten sonra hemen kalkma yataktan . bunu da doktor arkadaşıma dediği için öneriyorum birde doktorlar gün aşırı beraber olun diyor.

cok mantikli seyler soylediginiz cok denedim hic bisey arastirmiycam internetten falan diye ama insan en ufacik seyi dahi merak ediyo burayada ondan uye oldum yeni yani sizlere sormak icin ev hanimiyim arkadas ortamim falan yok yani ugrasacak biseyde bulamiyom bide kardesimi kaybettim hersey ust uste geldi toparlamadim bi bebegim olsa diyom iste onunla ilgilenirim onunla vakit geciririm tek ugrasim o olur diyom ama olmadi Allahim bu ay nasio eder insalah dua edin olurmu

Kafanıza taktıgınız sürece olmaz. Benim bir arkadaşım vardı çok takıyordu hiç bir dorun olmaması rağmen bebeği olmuyordu. en sonunda tüp bebekle oldu . Sonra kafası rahatladı ve daha bebeği 2 yaşındayken 2. Bebeği hiç planlamadığı zamanda süpriz oldu. Kafaya takmayın . Ben 4 yıl kedin istemedim sonra istemeye baslayınca olmadı yumurta sayın düşük dediler eşimde bende takmadık ve hiç bir tedavi de görmedim 7 ay sonra doğal olarak hamilr kaldım. Taktıkça vücut kendini stres altında hissediyor olmuyor

deneyecem cnm bu ay gidim gezim biyerlerde kafami dagitayim ama adet gunu yaklasimca beni bi korku basiyo anlatamam size

O bazen bendede oluyor ilişki sırasında tuvalet ihtiyacım geliyor kendimi tutuyorum

Bu kadar cok düşündüğünüz icin mi olmuyor acaba ? Yumurtlama döneminden sonra tuttu tutmadi diye kendinizi fazlaca dinleyip hormonlarınızi etkiliyor olabilir misiniz ? Ovulasyon testi kullanın ya da alternatif tip deneyin hacamat falan gibi mesela

Daha yeni evli sayılırsınız bence bu kadar üzülme ve çok doğurmak marifet değil bence önemli olan doğurduklarına maddi,manevi güzel bir hayat sunabilmek.

Vakti gelince nasip olur inşallah.

Gerçekten kafana takmadığınızda oluyo
Bende ve eşimde sorunlar olmasına rağmen kafama takmadığım ay hamile kaldım 4 sene sonra
Bi de daha yeni evlisin gez toz tadını çıkar evliliğin cinselliğin
Benim 4 sene oldu çevremde de çok hamile kalanlar oldu hiç ayılıp bayılmadım Rabbime dedim ki olmuyorsa hayırlısı böyle olduğu için olmuyordur dedim

Adam aşırı haklı. Bu yaşta ne bu doğurma yarışı? Bayılmak ne yahu. Gidin bir psikiyatriye tedavi olun

Bizede hiç sorununuz yok kendiliğinden olur dediler. Yıllarca bekledim olur diye hiç bişey olduğu yok boşu boşuna bekledim. Tüp bebekle nasip oldu şükür. Vakit kaybetmeden otla çöple kürle uğraşmadan tüp bebege baslayın onda bile hemen olmuyo. Eltilerine hissettiğin kıskançlık değil, kıskanuyorsun diye yazanlara takılma yaşamayan anlamaz ne hissettiğini. İnşallah eltilerinde fesat değildir senin canını sıkacak bişey yapmıyolardır

Yaşadıklarına çok üzüldüm, geçen gün instagramda denk geldim, yabancı bir kadın nasıl en kolay pozisyonda hamile kalınır videoda göstermişti, özelden yaz sana onu göndereyim bir de o şekilde dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…