Sonra nasıl oldu ten rengi sağlıklı olması önemli sadece el ayak yüz uyumsuz olunca insan acemilikle tedirgin oluyor bu arada çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun ☺Canım benim kız kardeşim doğduğu zaman kıpkırmızıydı 40 kı çıkana kadar kendine gelmedi rengi
Çok teşekkür ediyorum bu kadar çabuk dönüş olmasına çok mutlu oldum Allah razı olsun evladınız hayırlı mübarek olsun İnşallah ☺Döküntüsü deri yenilenmesinden kaynaklı canım korkma benimde başıma geldi hatta ben ilk egzama zannettim Allah'tan değilmiş. Benimki bildiğin siyahi doğmuştuzamanla rengi açıldı şimdi pamuk gibi ve genelde de yüzü kirmiziydi hep sonradan sonraya rengi oturdu ... Doktora sordun mu peki ?
Sende bebeğini sağlıkla büyüt canım.Çok teşekkür ediyorum bu kadar çabuk dönüş olmasına çok mutlu oldum Allah razı olsun evladınız hayırlı mübarek olsun İnşallah ☺
Amin canım çok teşekkür ederim İnşallah ☺Sende bebeğini sağlıkla büyüt canım.
40 çıktından sonra kendine geldi yüzü hem rengine kavuşmadı az az kızarıklıkları vardı şöyle 2 aylık olsun rengi tam oturur canım, sen canı nı sıkma allahın izniyle rengine güzelce kavuşur.Sonra nasıl oldu ten rengi sağlıklı olması önemli sadece el ayak yüz uyumsuz olunca insan acemilikle tedirgin oluyor bu arada çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun ☺
Amin canım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar en önemlisi bu ama işte anne psikolojisi herseyden pimpirikleniyor40 çıktından sonra kendine geldi yüzü hem rengine kavuşmadı az az kızarıklıkları vardı şöyle 2 aylık olsun rengi tam oturur canım, sen canı nı sıkma allahın izniyle rengine güzelce kavuşur.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin ömrü uzun olur inşallah.
Doğrudur canım rabbim inşallah banada bir bebiş bağışlar.Amin canım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar en önemlisi bu ama işte anne psikolojisi herseyden pimpirikleniyor
Amim İnşallah Rabbim senin de gönlündekini hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin canımDoğrudur canım rabbim inşallah banada bir bebiş bağışlar.
Yavrunnudu sağlıklıca büyütürsün inşallah ömrü uzun olur..
Aminnnn inşallah canımAmim İnşallah Rabbim senin de gönlündekini hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin canım
Amin Allah razı olsun,cevabınız için de çok teşekkür ederim.En önemlisi tabiki sağlıklı olması ama insan merak ediyor işte heran ne olacak nasıl olacak diye sanırım biraz sabırsız davranıyoruz bu konuda Allah sizin evladınızı da hayırlı mübarek kılsın İnşallah.
Canım hamile misin yoksa şimdi gördüm 4 haftalık diye çok ama çok sevindimAminnnn inşallah canım
Evet canım allaha şükür inşallah devamıda gelir rabbim büyükCanım hamile misin yoksa şimdi gördüm 4 haftalık diye çok ama çok sevindim
Maşallah canım pamuk prensi Allah size bağışlasın cevabınız için çok teşekkür ederimBenim oğlum 3 aylık olana kadar esmerdi şimdi süt beyaz :)
Amin Amin İnşallah şu mübarek 3 aylarda ne büyük Nimet çok ama çok sevindim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin Allah İnşallahEvet canım allaha şükür inşallah devamıda gelir rabbim büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?