Bebeğimin ten rengi farklılığı!!!

Cilekaski

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
56
27
8
Merhaba arkadaşlar yeni doğum yaptım. Bebeğimin elleri ve ayakları pamuk gibi bembeyaz fakat ten rengi (yüz,vücut) hâlâ kırmızımsı bu durumu yaşayan var mı ne zaman oturur ten rengi.Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin İnşallah. Bir de tüm vücudu inanılmaz derecede pul pul dökülüyor sanırım bu da anne karnındaki deriyi yeniliyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Döküntüsü deri yenilenmesinden kaynaklı canım korkma benimde başıma geldi hatta ben ilk egzama zannettim Allah'tan değilmiş. Benimki bildiğin siyahi doğmuştu zamanla rengi açıldı şimdi pamuk gibi ve genelde de yüzü kirmiziydi hep sonradan sonraya rengi oturdu ... Doktora sordun mu peki ?

Canım benim kız kardeşim doğduğu zaman kıpkırmızıydı 40 kı çıkana kadar kendine gelmedi rengi

Canım benim kız kardeşim doğduğu zaman kıpkırmızıydı 40 kı çıkana kadar kendine gelmedi rengi
Sonra nasıl oldu ten rengi sağlıklı olması önemli sadece el ayak yüz uyumsuz olunca insan acemilikle tedirgin oluyor bu arada çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun ☺

Çok teşekkür ediyorum bu kadar çabuk dönüş olmasına çok mutlu oldum Allah razı olsun evladınız hayırlı mübarek olsun İnşallah ☺

Sonra nasıl oldu ten rengi sağlıklı olması önemli sadece el ayak yüz uyumsuz olunca insan acemilikle tedirgin oluyor bu arada çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun ☺
40 çıktından sonra kendine geldi yüzü hem rengine kavuşmadı az az kızarıklıkları vardı şöyle 2 aylık olsun rengi tam oturur canım, sen canı nı sıkma allahın izniyle rengine güzelce kavuşur.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin ömrü uzun olur inşallah.

Amin canım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar en önemlisi bu ama işte anne psikolojisi herseyden pimpirikleniyor

Amin canım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar en önemlisi bu ama işte anne psikolojisi herseyden pimpirikleniyor
Doğrudur canım rabbim inşallah banada bir bebiş bağışlar.

Yavrunnudu sağlıklıca büyütürsün inşallah ömrü uzun olur..

Benim bebeğim de böyleydi. Koyu kırmızı renginden beyaza değişmiş. Merak etmeyin)) Allah analı babalı büyütsün

Benim oğlum 3 aylık olana kadar esmerdi şimdi süt beyaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…