Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğimin üç aşısı aynı gün sakıncası oluyormu??

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
oğlum 14 aylık şimdiye kadar aşılardan bi yan etki görmedik ve ateş düşürücü hiç vermedim. önlem için öncesinde vermenizi tavsiye etmiyorum.

Merhaba benim kafam karisti bugün 3. ayimiza girdik ve hemsireye göre bugün karma zaturre ve rota aşısı var, haftaya sali da verem asisi var. ben bunu bizm cinarli hastanesindeki doktorun yardimcisina soyledim niye verem aşısı ayri gun yapılıyor dedi. koruyuculugu icin ayni gun yapilmasini istiyoruz dedi ben de hemsireyi geri aradim beni tersledi tamam hastane ne derse oyle yap diye soylenerek sinirli sekilde kapattı. hangisi doğru?

2 ay asisi verem 5li karma bi asi daha vardi adini unuttum
3 ay rota virüsü
4 ay 5li karma zature
Olduğunu Söyledi hemsiremiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 ay asisi verem 5li karma bi asi daha vardi adini unuttum
3 ay rota virüsü
4 ay 5li karma zature
Olduğunu Söyledi hemsiremiz

tamam o konuda sikinti yok unuttugunuz sey zaturre aşısı, benim sordugum veremle zaturre ve karmanin birlikte ayni gun mu yapilmasi gerektigi idi:) bi doktora sorduk verem ayri yapilabilir dedi saglik ocaginin dedigi gibi. biz de zaturre ve karmayi birikte yaptirdik verem haftaya kaldi. saglik ocagi boyle istedi

Cozulmus bile sorun :)
Verem asisindan sonra 3 gun banyo yasagi var banyonuzu yapip gidin bence
Bizim zature ve 5li karmann 2.dozu 4 ayda
Her dr veya saglik ocagi hekimleri farkli yapiyor sanırım
Asi tarihlerine bakmayi unutmayin nacizane fikrim hayırlı gunler

tesekkur ederm:)

canım net hatırlamıyorum oğlum 1.5 yaşına girdi tek bildiğim öyle birer hafta arayla gitmedim iç her gidişimde yapıldı ne yaptılarsa ve bi sonra ki hep bi kaç ay sonraydı.

sağlık ocağında aynı anda vurdular oğluma 2 aylık aşılarını sadece halsizlik oldu çok şükür ateş falan olmadı

Benim bebegime iki bacak bir kol olmak üzere 3 aşı yapıldı. Birisi 5 li karma. 3 gün boyunca ateşi 39 dan düşmedi. Hastaneye yattik Bir hafta .Aşı dokundu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…