- 11 Haziran 2017
- 2.256
- 712
- 73
- Konu Sahibi bebek_bebek
-
Bence kesinlikle erkekEki Görüntüle 2221258 bu 16+4 haftalık ultrason görüntüsü bebegimin doktor göstermiyo dedi ama var mi tahmini olan :)
Kese konumuna gore erkek gibiEki Görüntüle 2221155 Cinsiyet tahmini alalım 8 haftalık
Sağlıklı olsun da kız erkek farketmezKese konumuna gore erkek gibi
Daha çok küçük hep paylaşın burada
Sağol canım daha önce de erkek gibi demistin doğum tarihinden bana :) doktor da erkek gibi dedi ama sonra göstermiyo dedi emin olamadı galiba bende kesinlessin istiyorum artik hayırlısı :)Bence kesinlikle erkek
İnşallah gönlündeki olur))Sağol canım daha önce de erkek gibi demistin doğum tarihinden bana :) doktor da erkek gibi dedi ama sonra göstermiyo dedi emin olamadı galiba bende kesinlessin istiyorum artik hayırlısı :)
Amin canım inşallah hepimizin gönlündeki olsun :)İnşallah gönlündeki olur))
Bence %100 erkek dikkat edersen göbek kordonu karnında bitiyor ve daha aşağıda yani bacak arasında bebeğin pipitosu görünüyor.. :)Sağol canım daha önce de erkek gibi demistin doğum tarihinden bana :) doktor da erkek gibi dedi ama sonra göstermiyo dedi emin olamadı galiba bende kesinlessin istiyorum artik hayırlısı :)
Teşekkürler evet bende farkettim orda birşey :) hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum zatenBence %100 erkek dikkat edersen göbek kordonu karnında bitiyor ve daha aşağıda yani bacak arasında bebeğin pipitosu görünüyor.. :)
resim yüklemek için hangi format gerekiyor ki ben yükleyemiyorum
kız gibi canım belli olmadı mı henüz?banada yorum yapabilirmisiniz rica etsem lütfennn.Eki Görüntüle 2229350 Eki Görüntüle 2229350
kız gibi canım belli olmadı mı henüz?
Canım bu bebiş erkek çıktıKese konumuna gorede nuba gorede kiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?