Bebeğimin ultrason resimleri arkadaşlar sizce kız mı erkek mi?

Can'ım aynen biri erkek birimde kız gibi dedi bende 20. Haftayı bekleyeceğim bana erkek gibi geliyor ama hayırlısı bakalım

Kızlar benim bebişi de bi yorumlayın iki dünya tatlısı kızım var şuan 14 haftalık hamileyim bu resimde 12 haftalık bi bakın bakalım

Eklentiler

• DSC_0764.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 1.110
Evet canım Dr a ısrarla sordum söylemek istemedi sonrasında sanki kıza benzettim dedi ama ne bana ne de gösterdiğim kişilere öyle gelmedi sizlerin de fikrini almak istedim

Ayy hadi inşallah kızlar bana da öyle geliyor ne yazık ki Dr a öyle gelmemiş inşallah bizim dediğimiz çıkar bi daha ki kontrolüm 21 Temmuz

Ayy hadi inşallah kızlar bana da öyle geliyor ne yazık ki Dr a öyle gelmemiş inşallah bizim dediğimiz çıkar bi daha ki kontrolüm 21 Temmuz
Yani bacakarasi ultraso u gostermeseydin tamam kiz da olabilir derdim nub belli degil...ama bacakarasi gorunce tamam kesin erkek dedim

Ay hadi inşallah çünkü başka çocuk düşünmüyorum
Canim hayirlisi olsun sen yine de bekle derim doktor onun icin kesin konusmamistir...18. Haftaya kadar bekle..bana hep erkek dedi doktorlarim ama hic guvenmedim ta ki 18.haftaya kadar...Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Amin canim insallah ama seninki kesin erkek diyorum mutlaka haber var bana
Merhaba canım yarın kontrolüm var saat 3 te ama ben çok tedirginim ve heyecan yaptım şu da var ki kız da olsa erkekte olsa benim evladım olacak ama işte gönül bu hangisi yoksa insan ona özlem duyuyor benim için de duâ edersen sevinirim
Amin canim insallah ama seninki kesin erkek diyorum mutlaka haber var bana

Kızlar çok merak ediyorum çatlicam Mrk tan bebeğim 12+5 haftalik sizce cinsiyeti ne nub ta yanılma oluyormu işte fotomuz buda 9+2 fotosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…