- Konu Sahibi bebek_bebek
-
Bu bacakarasi foto dimi kocaman erkekBu da ikinci resmi
Sende benim gibi 2 kizim var benim de 3. Ye hamileyim benimki de erkekBu da ikinci resmi
Hayırlı sağlıklı kucağına alırsın inşallahSende benim gibi 2 kizim var benim de 3. Ye hamileyim benimki de erkek
Canim ikinci foto da bacakarasinda pipi varEvet canım Dr a ısrarla sordum söylemek istemedi sonrasında sanki kıza benzettim dedi ama ne bana ne de gösterdiğim kişilere öyle gelmedi sizlerin de fikrini almak istedim
Bayaa pipi yanii hatta foto çekmiş ,ilginç doktorBu da ikinci resmi
Amin canim insallah ama seninki kesin erkek diyorum mutlaka haber var banaHayırlı sağlıklı kucağına alırsın inşallah
Yani bacakarasi ultraso u gostermeseydin tamam kiz da olabilir derdim nub belli degil...ama bacakarasi gorunce tamam kesin erkek dedimAyy hadi inşallah kızlar bana da öyle geliyor ne yazık ki Dr a öyle gelmemiş inşallah bizim dediğimiz çıkar bi daha ki kontrolüm 21 Temmuz
Ay hadi inşallah çünkü başka çocuk düşünmüyorumYani bacakarasi ultraso u gostermeseydin tamam kiz da olabilir derdim nub belli degil...ama bacakarasi gorunce tamam kesin erkek dedim
Canim hayirlisi olsun sen yine de bekle derim doktor onun icin kesin konusmamistir...18. Haftaya kadar bekle..bana hep erkek dedi doktorlarim ama hic guvenmedim ta ki 18.haftaya kadar...Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsinAy hadi inşallah çünkü başka çocuk düşünmüyorum
Amin canım inşallahCanim hayirlisi olsun sen yine de bekle derim doktor onun icin kesin konusmamistir...18. Haftaya kadar bekle..bana hep erkek dedi doktorlarim ama hic guvenmedim ta ki 18.haftaya kadar...Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Merhaba canım yarın kontrolüm var saat 3 te ama ben çok tedirginim ve heyecan yaptım şu da var ki kız da olsa erkekte olsa benim evladım olacak ama işte gönül bu hangisi yoksa insan ona özlem duyuyor benim için de duâ edersen sevinirimAmin canim insallah ama seninki kesin erkek diyorum mutlaka haber var bana
Amin canim insallah ama seninki kesin erkek diyorum mutlaka haber var bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?