- 25 Şubat 2015
- 766
- 634
- 123
- 40
- Konu Sahibi bebek_bebek
-
Ben kizimi gosterdim erkek dediler nub a gore ogluma da kiz dediler...onun icin inanmiyorum bende tutmadi ikisindedeGenelde tutuyor diye bilyiorum bende ama hayirlisi.. Cikinti dik oldugunda daha cok erkek cikma ihtimali yuksek oluyor.. ;
Bende inanmiyim o zaman :))Ben kizimi gosterdim erkek dediler nub a gore ogluma da kiz dediler...onun icin inanmiyorum bende tutmadi ikisindede
Bi sayfa var orda iyi tahmin yapiyolar ama tabiki kesin bise yokBen kizimi gosterdim erkek dediler nub a gore ogluma da kiz dediler...onun icin inanmiyorum bende tutmadi ikisindede
Kız gibiEki Görüntüle 1921966
Bizede yorum Yaparmisinizz
Kız gibiEki Görüntüle 1921966
Bizede yorum Yaparmisinizz
Ortada beyaz cizginin hemen uzerinde yumurtalik gibi bisi var gorebildinmi net cikmamisCanim bacakarasi bos kiza benziyor
Evet o sayfa nub teorisine gore cinsiyet tahminiBi sayfa var orda iyi tahmin yapiyolar ama tabiki kesin bise yok
Ben bacakarasindan baska biseye inanmiyorum bak atacagim fotograf oglumun bacak arasi 14 haftalikken belli oldu cinsiyeti..nubu bi turlu anlayamadim denilene gore nub paralelse kiz nub dikse erkekmisKız gibi
Ortada beyaz cizginin hemen uzerinde yumurtalik gibi bisi var gorebildinmi net cikmamis
Evet.cnm tabiki bacak arasi daha net belli eder..Ben bacakarasindan baska biseye inanmiyorum bak atacagim fotograf oglumun bacak arasi 14 haftalikken belli oldu cinsiyeti..nubu bi turlu anlayamadim denilene gore nub paralelse kiz nub dikse erkekmis
Sagol canim :)Kız gibi
Pipi baya belli :)Ben bacakarasindan baska biseye inanmiyorum bak atacagim fotograf oglumun bacak arasi 14 haftalikken belli oldu cinsiyeti..nubu bi turlu anlayamadim denilene gore nub paralelse kiz nub dikse erkekmis
Masallah canim ☺Ben bacakarasindan baska biseye inanmiyorum bak atacagim fotograf oglumun bacak arasi 14 haftalikken belli oldu cinsiyeti..nubu bi turlu anlayamadim denilene gore nub paralelse kiz nub dikse erkekmis
Evet öğrendim canım herkesin erkeğe benzettiği yavrum %100 kızmış bende kimsenin tahmini tutmadı ne Çin takvimi ne yorumlarCinsiyeti ne? Öğrenmişsizidir.
Masallah cnm ne güzel ücüncü kizin geliyor desene.. kizi olanlara zengin derler ne mutlu sanaEvet öğrendim canım herkesin erkeğe benzettiği yavrum %100 kızmış bende kimsenin tahmini tutmadı ne Çin takvimi ne yorumlar
Cnmm belli oldumu cinsiyet??Buda bezim bacak arasi ??
Allah evlatlarını analı babalı büyütsün hayırlı iyi kalpli sağlıklı olsunlar inşallah.Evet öğrendim canım herkesin erkeğe benzettiği yavrum %100 kızmış bende kimsenin tahmini tutmadı ne Çin takvimi ne yorumlar
Peki bu bacak arasi neymis dr sordunmuBu da ikinci resmi
bence kiz nubu orantili duruyor bedeniyle tabi bu benim tahminim baska kare varmi
İlk usg fotoğrafına erkek tahmininde bulundum bir başka başlıkta ama bu fotolarda da kız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?