Bebeğimin ultrason resimleri arkadaşlar sizce kız mı erkek mi?

Kız gibi

Ortada beyaz cizginin hemen uzerinde yumurtalik gibi bisi var gorebildinmi net cikmamis
Ben bacakarasindan baska biseye inanmiyorum bak atacagim fotograf oglumun bacak arasi 14 haftalikken belli oldu cinsiyeti..nubu bi turlu anlayamadim denilene gore nub paralelse kiz nub dikse erkekmis

Eklentiler

• 20161207_220528-1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 647
Ben bacakarasindan baska biseye inanmiyorum bak atacagim fotograf oglumun bacak arasi 14 haftalikken belli oldu cinsiyeti..nubu bi turlu anlayamadim denilene gore nub paralelse kiz nub dikse erkekmis
Evet.cnm tabiki bacak arasi daha net belli eder..
Nubu dikse erkek kizsa paralel oluyormus , genelde tutuyor ama tabiki yanilma paYida cok.. Doktorlar bile yaniliyor yani :)

Evet öğrendim canım herkesin erkeğe benzettiği yavrum %100 kızmış bende kimsenin tahmini tutmadı ne Çin takvimi ne yorumlar
Masallah cnm ne güzel ücüncü kizin geliyor desene.. kizi olanlara zengin derler ne mutlu sana )
Erkek haniminin serveti, kiz evlat annesinin servetiymis derler :))

en son 12+5 ken bu var ondan once 5-6 haftalık goruntumuz var cnm ama dr %51 erkek olabılır dedı kesın degıl dedı kontrolum 21 ınde uclu tarama olacagım ıkılıyı kacırdık

en son 12+5 ken bu var ondan once 5-6 haftalık goruntumuz var cnm ama dr %51 erkek olabılır dedı kesın degıl dedı kontrolum 21 ınde uclu tarama olacagım ıkılıyı kacırdık

İlk usg fotoğrafına erkek tahmininde bulundum bir başka başlıkta ama bu fotolarda da kız gibi canım beni tahminde bulunmadı say bari fakat cinsiyeti öğrenince beni de etiketle olur mu Allah gönlüne göre sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…