Bebeğimin ultrason resimleri arkadaşlar sizce kız mı erkek mi?

Kızlar 13 haftalık bebeğimin görüntüsü bu cinsiyeti söylemedi tahmin edin bakalım ilk bebeğim daha

Eklentiler

• IMG-20160727-WA0000.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 789
Kızlar egepol Bülent bey e gidiyorum cumartesi günü bebeği gördü bence kız ama bir çıkıntı görüyorum kordon olabilir yansıma olabilir dedi ama ümitlenmek istemiyorum acaba gördüğü kordon mudur ? pipi olsa anlaşılırdı değil mi ? of 1 ay daha nasıl geçer ...

16.haftada devlet hastanesine gittim erkek dedi erkeğe benziyor dedi eşime soylicem kesinmi dediğimde kordonda olabilir belki dedi sizce neden dedi böyle bisey

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza hepinizin bebişleri hayırlı sağlıklı olsun inşallah:) bende 10+4 hamileyim herkese tahmin yaptınız bende meraklandım sizlere göstermek istedim bebişim kız mı erkek mi die :) tabi sağlıkla doğsun tek isteğim

Eklentiler

• image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 764
Kızlar bebeğimin 13 haftalık ultrason görüntüsü bunlar..biri bacakarası görüntüsü..sizce bebişimin cinsiyeti ne olabilir? Bakabilir misinz?

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 771
  • image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 779
sen kız mı erkek mı istiyorsun
ilk bebek se rabbim saglıkl ve hayırlsını versin 2.bebekse gönlündekini ve sağlıklısını nasip etsin

sen kız mı erkek mı istiyorsun
ilk bebek se rabbim saglıkl ve hayırlsını versin 2.bebekse gönlündekini ve sağlıklısını nasip etsin
Allah razı olsun canım..ilk bebeğimiz olacak inşallah..o yüzden cinsiyeti önemli değil bizim için..rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…