- 29 Nisan 2016
- 48
- 36
- 3
- Konu Sahibi bebek_bebek
-
Ben kiza benzettim bacak arasi bos gozukuyor..hayirlisi olsunKızlar bebeğimin 13 haftalık ultrason görüntüsü bunlar..biri bacakarası görüntüsü..sizce bebişimin cinsiyeti ne olabilir? Bakabilir misinz?
Allah razı olsun canım..ilk bebeğimiz olacak inşallah..o yüzden cinsiyeti önemli değil bizim için..rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin de..sen kız mı erkek mı istiyorsun
ilk bebek se rabbim saglıkl ve hayırlsını versin 2.bebekse gönlündekini ve sağlıklısını nasip etsin
Kız mı diyosun..doktorum da pek söylemek istemedi kesin değil diye..ısrar edince %51 kız dediBen kiza benzettim bacak arasi bos gozukuyor..hayirlisi olsun
Hayirlisi olsun Allah eli ayagi duzgun saglikli hayirli evlatlar nasip etsinKız mı diyosun..doktorum da pek söylemek istemedi kesin değil diye..ısrar edince %51 kız dedi
Kız ..Tekrar çektim
Buda bezim bacak arasi ??Ben kiza benzettim bacak arasi bos gozukuyor..hayirlisi olsun
Cinsiyeti ne? Öğrenmişsizidir.Kızlar benim bebişi de bi yorumlayın iki dünya tatlısı kızım var şuan 14 haftalık hamileyim bu resimde 12 haftalık bi bakın bakalım
Bos gibi canm :))Buda bezim bacak arasi ??
Canim bacakarasi bos kiza benziyorBuda bezim bacak arasi ??
Canim bu nub teorisi...ben buna hic guvenmiyorum acikcasi..cunku yuzde 50 tutma sansiEki Görüntüle 1921966
Bizede yorum Yaparmisinizz
Genelde tutuyor diye bilyiorum bende ama hayirlisi.. Cikinti dik oldugunda daha cok erkek cikma ihtimali yuksek oluyor.. ;Canim bu nub teorisi...ben buna hic guvenmiyorum acikcasi..cunku yuzde 50 tutma sansi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?