- 30 Ocak 2012
- 368
- 59
- 98
- Konu Sahibi bebek_bebek
-
İlk usg fotoğrafına erkek tahmininde bulundum bir başka başlıkta ama bu fotolarda da kız gibicanım beni tahminde bulunmadı say bari fakat cinsiyeti öğrenince beni de etiketle olur mu Allah gönlüne göre sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım
Amin cnm inşallah hayırlısıyla sagıkla dogsun minişlerimiz....haberdar ederım cnm 21 ı gelsın bı artıkkk......
İlk usg fotoğrafına erkek tahmininde bulundum bir başka başlıkta ama bu fotolarda da kız gibicanım beni tahminde bulunmadı say bari fakat cinsiyeti öğrenince beni de etiketle olur mu Allah gönlüne göre sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım
Benimkini bilen yokmu?Benimde bebegime yorum yaparmisiniz cinsiyyeti ne?
Amin inşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincnm dun dr a gıttık 16+4 haftalıkken uclu tarama testı ıcın kan alındı bu arada cınsıyet kesınlestı erkekhayırlı evlat olsun ınsallah.....
doktor söylemedimi cinsiyetini :26: bana kalırsa o göbek bağı [/QUOTE]
Eki Görüntüle 129638 Eki Görüntüle 129638
16 haftalık hamileyim..Bu aşağıdan bacak arası ultrason görüntüsü..Deneyimli annelerden yardım istiyorum lütfen bu görünen pipi mi acaba?Farklı bir doktora gittim ama bu dr da hiç bir şey anlatmayanlardan malesef.
Yandan görünen resmi de aşağıda eklemeye çalışacağım bir de ona bakın lütfen.
..
Sizce bizim cinsiyetimiz?
Hayır. Doktor hiç bir tahminde bulunamam, henüz çok erken dedi ben ilk bebeğimi doğumda kaybettim bu da tedavi sonucu oldu çok merek ediyorum açıkçası biri bana gerçek tahminde bulunabilir mi
Mrb sizin usg resmini. Aynısı bende de var sizce cinsiyet ne olabilir10 haftalik cok erken.16 dan onceki tahminlere inanma pek..zaten isi bilen bi dr 16 dan once soylemez..ben ilk hamileligimde dr um en iyi dr du muayanehansine gidiyodum 16 dan once cinsiyet yorumu yapmiyodu 16. Haftada kesin yuzde yuz kiz dedi bacaklarini acti tam gordum dedi.simdiki hamileligimde 19 olduk hala kesin diyemedi dr kiza benziyo demisti 16 da.kesin demedi.16 yi bekle bence acele etme
Erkek gibi17.hafta sızce görünen pipimi göbek kordonumu
Bende öyle düşünüyorum bı ıhtımal kız olur mu diyordum az da olsa bı ıhtımalErkek gibi
Nub net gözükmüyorsizce cinsiyeti ne kızlar
Adet dogum tarihisizce cinsiyeti ne kızlar
sat 15.09.2018Adet dogum tarihi
Adet döngü ovulasyonunuzu yazın
Takvimle kesin erkek dediklerimin içindesinsat 15.09.2018
doğum tarihim 23.10.1994
adet döngüsü 33
ovülasyon 1 ekim 2018
doktor 13 haftalıkken erkeğe benziyor ama net değil dedi ilk çocuk zaten fark etmez kız erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?