- 26 Aralık 2019
- 36
- 2
- 16
- 38
- Konu Sahibi Mervem3399
-
Gerçekten bilimsel yaklasmısınız ben dusunememiştim hareket halinde oldugu için oyle cıkmıs olması muhtemelen ses dalgalarıyla çalıştıgı için cihaz... ama buraya hemen insan bozmaya gelmişler kisiler o dalga geçen insanlardan ne farkı var... değilmi?Ona bakarsaniz ust dudagi da uzantili çıkmış, o anda hareket ediyor olabileceğini gosterir bu. Ya ne sacma muhabbet, bos verin lütfen, burnu büyük olsa ne olmasa ne. Saglikli olsun, kafaniza da takmayın. Bu şekilde davranacak kisilere de bsy gostermeyin, konusurlarsa da cevabını verin, senin burnun kucuk de noluyo her şeye sokuyosn deyin mesela
Çok tesekkurler bilmediğim için... en yakın cevremde dalga gecınce haliyle üzüldümBurun kemiği olmasa daha çok ağlardınız öyle düşünün. Daha kas sistemi tam gelişmedi. Iskelet sistemi baskın. Daha çoook değişecek.
Şaka gibi ne kadar degisik insanlar var daha dogmayan bebeğin ultrasonuyla akıllarınca dalga geçiyorlar bunlara selam bile vermeyin ve mumkunse cevapsiz bırakmayın daha dogmamis bile çok sekillenir o
Ayrıca uzuleceginize cevabinizi verseydiniz keske
Çok tesekkurler öncelikle... arkadaslarım yorum yapmasa ben cok takılmamıstım aslında daha cok kucuk cunku rontgen filmi gibi birşey bir kaç kişi aynı seyi soyleyince etkılendimFazla hassas değil misiniz sizce de?
Ultrasonlar zaten tuhaf tuhaf çıkar hep
Kaldı ki bu zaten siyah beyaz
Bizim renkli de burnu komik çıkmıştı
Ben herkesten önce dalga geçtim bu nasıl burun diye
Komik görünüyor çünkü
Ve gerçek hayatta öyle olma ihtimali yok
O kadar komik çıkmıştı
İnsanın hayatla barışık olması çok önemli
Böyle herkesin her dediğine stres olursanız bebeği de stres edersiniz bence
Azcık rahat olun
Sağlıklı olsun da burnu nasıl olursa olsun
Kıymeti olmaz olurmu? Herzaman sukur halindeyim ... belki ben cevrem baskılamasa farkında bile olmayacaktım... bir kaç kişi aynı sekılde soyleyince etkısınde kaldım sanırımŞimdiki görüntüsü net değil. Son haftalarda konuşursunuz bunu. Daha uzun bir yolunuz var. Ama hadi diyelim ki burnu büyük. Karninizda sağlıkla büyüyen bir bebek var. Bunun hiç mi kıymeti yok? Hamilelik ve lohusalığın insana yaptirmayacagi saçmalık yok heralde :) Beylik laflar ettiğime bakmayı . Ben de kizim hep babasına benziyor diye ağlamıştım hamileyken :)
İnsanlar hanım efendi insanların dalga gecmesi uzdu... cunku benımde dogıstan bir kulağım kepçe ve ben cocuklugumdan beri bunun dalgasına maruz kaldım. Hassaslığım bundan belkideDaha burnu,kası,gözü için çok erken değil mihem büyük olsa nolur bunun için aglanır mi?
Valla burnu büyük olsa sanırım en çok ben gülerimÇok tesekkurler öncelikle... arkadaslarım yorum yapmasa ben cok takılmamıstım aslında daha cok kucuk cunku rontgen filmi gibi birşey bir kaç kişi aynı seyi soyleyince etkılendim
Arkadaşlarınız boş işlerde çalışıyorlar herhalde . Sizde gereksiz yere kendinize kuruntu yapmayın ve ne kadar boş salak olduklarını bildirin ,o burun uzunluğu için dualar eden insanlar var . Zannediyorum nedenini anlamanız lazım ,2li testte burun ölçümü uzunluğu önemli ne kadar uzun o kadar iyi. Allah akıl fikir versin ne diyimMerhaba arkadaslar 2 gundur cok üzgünüm gerçekten ilk hamileliğim haliyle kaygılı oluyor insan...
14 haftalık gebeliğim önceki gün ultrason resmi aldık ama resimde burnu aşırı buyuk nasıl olursa olsun o benım bebeğim ama 2 hafta onceki ultrasonda da oyle idi. Arkadaslarım dalga geçiyorlar şaka yollu burnu burdan fizana yol olur gibi daha bir sürü... bende üzülüp ağlıyorum ailemizde büyük burunlu yok tabiki de önce sağlıklı olsunda insan ilk gebeliğinde hassaslaşıyor... sizınle resmi paylasacağım benimle fikirlerinizi paylasırmısınız? Gerçekten bebek uzun bırınlumu yoksa ultrasonda mu böyle cıktı simdiden tesekkurler...
Boşverin siz onları. Benim kızımın da büyük görünüyordu burnu. Doğdu mercimek kadar burnu vardı. Hala çok küçük ve kibardır. Sağlıkla doğsun yeter :)Kıymeti olmaz olurmu? Herzaman sukur halindeyim ... belki ben cevrem baskılamasa farkında bile olmayacaktım... bir kaç kişi aynı sekılde soyleyince etkısınde kaldım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?