- Konu Sahibi Mervem3399
-
Yaa maşallahayy aklıma minnagin ultrason fotoları geldi, bu burun ne ki, bizimkinin suratı burundan oluşuyordu sanki, koca burunlu diye az sevmedik, kizlar ve ben. eşim alınır gibi yapardı, öyle demeyin çocuğa diye. eğleniyoruz işte, dokunma bize derdim, pandemi var, zaten bin türlü zorlukla gecti hem hamilelik hem doğum. az buçuk gülecek şey bulmuşuz..
sonraaaa bir doğdu ki hokka burun demeyi çok isterdim ama koca burunlu doğdu,, büyüdükçe orantılandi, doğum fotosu ve şimdiki hali arasında daglaaaar kadar fark var, cok yakışıklı şimdi çok.
üzülmeye değmez, bırakın ultrason fotolarını l, yenidoganlar bile az buçuk çirkin görünebilir, ama öyle bir sevgisi oluyor ki dünyayı yıkabilirim onun için dedirtiyor. o ağız göz hareketleri, esnemesi, gerinmesi bile dünyanın en harika hareketleri gibi geliyor, 1.5 yaşı gecti, anlattıkça özledim, gideyim de videolara bakayim en iyisi.
Burun kemiğinin olmaması, küçük olması bunlar hep down ihtimali... O sığır arkadaşların bu korkuları yaşamadıkları için minicik bir bebekle dalga geçecek kadar beyinsiz ve şuursuzlar. Senin yerinde olsam asla tekrar görüşmezdim. Dilerim Allahtan bu korkuları yaşasınlar bak o zaman açıyorlar mı ağızlarını.Merhaba arkadaslar 2 gundur cok üzgünüm gerçekten ilk hamileliğim haliyle kaygılı oluyor insan...
14 haftalık gebeliğim önceki gün ultrason resmi aldık ama resimde burnu aşırı buyuk nasıl olursa olsun o benım bebeğim ama 2 hafta onceki ultrasonda da oyle idi. Arkadaslarım dalga geçiyorlar şaka yollu burnu burdan fizana yol olur gibi daha bir sürü... bende üzülüp ağlıyorum ailemizde büyük burunlu yok tabiki de önce sağlıklı olsunda insan ilk gebeliğinde hassaslaşıyor... sizınle resmi paylasacağım benimle fikirlerinizi paylasırmısınız? Gerçekten bebek uzun bırınlumu yoksa ultrasonda mu böyle cıktı simdiden tesekkurler...
Uzun burunlu olsa ne olacak mesela? Daha az mı seveceksiniz çocuğunuzu. Hormonlarının coşmuş sizinMerhaba arkadaslar 2 gundur cok üzgünüm gerçekten ilk hamileliğim haliyle kaygılı oluyor insan...
14 haftalık gebeliğim önceki gün ultrason resmi aldık ama resimde burnu aşırı buyuk nasıl olursa olsun o benım bebeğim ama 2 hafta onceki ultrasonda da oyle idi. Arkadaslarım dalga geçiyorlar şaka yollu burnu burdan fizana yol olur gibi daha bir sürü... bende üzülüp ağlıyorum ailemizde büyük burunlu yok tabiki de önce sağlıklı olsunda insan ilk gebeliğinde hassaslaşıyor... sizınle resmi paylasacağım benimle fikirlerinizi paylasırmısınız? Gerçekten bebek uzun bırınlumu yoksa ultrasonda mu böyle cıktı simdiden tesekkurler...
Amannn büyük burunlu olsun ne olacak sağlıklı olsun yeter bence bunu dert ettiğin için kendine kız ayrıca ultrason da ki gibi olmuyor bizimkinde koca ağızlı koca burunluydu ama doğusunda her şeyi minnacık hala da öyleMerhaba arkadaslar 2 gundur cok üzgünüm gerçekten ilk hamileliğim haliyle kaygılı oluyor insan...
Merhaba arkadaslar 2 gundur cok üzgünüm gerçekten ilk hamileliğim haliyle kaygılı oluyor insan...
14 haftalık gebeliğim önceki gün ultrason resmi aldık ama resimde burnu aşırı buyuk nasıl olursa olsun o benım bebeğim ama 2 hafta onceki ultrasonda da oyle idi. Arkadaslarım dalga geçiyorlar şaka yollu burnu burdan fizana yol olur gibi daha bir sürü... bende üzülüp ağlıyorum ailemizde büyük burunlu yok tabiki de önce sağlıklı olsunda insan ilk gebeliğinde hassaslaşıyor... sizınle resmi paylasacağım benimle fikirlerinizi paylasırmısınız? Gerçekten bebek uzun bırınlumu yoksa ultrasonda mu böyle cıktı simdiden tesekkurler..
İyi mısınız? Kusura bakmayın cidden bu tabiri kullanmak istemezdim ama bir arkadaşlarıniz sizin ultrason fotoğrafinizi niye görüyor iki bu fotoğraftan yola çıkarak ki bu tamamen o anki açısı. Daha doğmamış bebeği fiziksel olarak eleştirme yada doğru kelimeyi bulamıyorum didikleme hakkını onlara neden veriyorsunuz. Çocuğunuz gerçekten de çok uzun burunlu da olabilir çenesi uzunda ne yapacaksınız o zaman. Bebek görmeye gelenler akrabalar illa birine benzetme çabasında olacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?