- 13 Ocak 2020
- 46.319
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.057
- 598
- 33
- Konu Sahibi Mervem3399
-
O kişileri çıkarın hayatınızdan.Çok tesekkurler bilmediğim için... en yakın cevremde dalga gecınce haliyle üzüldüm
Yorumlari okumadim bilmiyorum ama cok takılmayin, daha bu hafta fotolari herkesin birbirine benzer zaten, açilar da cok onemli. Canınızı sıkmayın, saglikli olmasinin keyfini cikarinGerçekten bilimsel yaklasmısınız ben dusunememiştim hareket halinde oldugu için oyle cıkmıs olması muhtemelen ses dalgalarıyla çalıştıgı için cihaz... ama buraya hemen insan bozmaya gelmişler kisiler o dalga geçen insanlardan ne farkı var... değilmi?
Şaka mı? Sakaysa hiç komik değil de!Merhaba arkadaslar 2 gundur cok üzgünüm gerçekten ilk hamileliğim haliyle kaygılı oluyor insan...
14 haftalık gebeliğim önceki gün ultrason resmi aldık ama resimde burnu aşırı buyuk nasıl olursa olsun o benım bebeğim ama 2 hafta onceki ultrasonda da oyle idi. Arkadaslarım dalga geçiyorlar şaka yollu burnu burdan fizana yol olur gibi daha bir sürü... bende üzülüp ağlıyorum ailemizde büyük burunlu yok tabiki de önce sağlıklı olsunda insan ilk gebeliğinde hassaslaşıyor... sizınle resmi paylasacağım benimle fikirlerinizi paylasırmısınız? Gerçekten bebek uzun bırınlumu yoksa ultrasonda mu böyle cıktı simdiden tesekkurler...
Eşim kendi annem haricinde kimseye ultrasn foto yada video gösterme istersen demişti. Şimdi daha iyi anlıyorum neden demiş. Benim karşıma geçip öyle beni üzecek bir laf dedirtmem kimseye ama sanırım böyle şeyler özel kalmalı. Geçen arkdsm 4 boyutlu video atmıştı şaşırdım bendeOna bakarsaniz ust dudagi da uzantili çıkmış, o anda hareket ediyor olabileceğini gosterir bu. Ya ne sacma muhabbet, bos verin lütfen, burnu büyük olsa ne olmasa ne. Saglikli olsun, kafaniza da takmayın. Bu şekilde davranacak kisilere de bsy gostermeyin, konusurlarsa da cevabını verin, senin burnun kucuk de noluyo her şeye sokuyosn deyin mesela
Sizi çok üzerler.Gerçekten bilimsel yaklasmısınız ben dusunememiştim hareket halinde oldugu için oyle cıkmıs olması muhtemelen ses dalgalarıyla çalıştıgı için cihaz... ama buraya hemen insan bozmaya gelmişler kisiler o dalga geçen insanlardan ne farkı var... değilmi?
Al bak ultrason resmi demiyorum heralde buldumcuk gibi... randevuya gittiğimi bildikleri için kendileri soruyorlarE sizde ultrason resimlerini gostermeyin niye gosteriyorsunuzki cok sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?