Bebeğimin ultrason resmiyle dalga geçiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha çok degisecek doğunca da aynı şekilde burnu büyük olur ağzı küçük olur vsvs büyüyünce daha farklı olacak

Yorumlari okumadim bilmiyorum ama cok takılmayin, daha bu hafta fotolari herkesin birbirine benzer zaten, açilar da cok onemli. Canınızı sıkmayın, saglikli olmasinin keyfini cikarin

Siz benim bebeğimi görseydiniz burnu kocaman ağzı kocaman Dedim allahım sağlıklı olsun da ne olursa olsun doğduğunda normal bir burnu vardı dudakları da öyle güzeldi ki silikonlu gibi korkmayın yani ultrasonla görünene alakası olmuyor ayrıca olsa ne olacak sağlıklı olsun

Keşke sizde deseydiniz ki, sizin fındık kadar burnunuz olsa ne fayda beyin olmadıktan sonra .böyle saçma salak insanlarla da muhatap olmayın daha fetüs konumundaki bir melekle dalga geçiyorlar ise onlarda sorun var .

4boyutlu fotosunda bebegimin yüzünün yarisi burundu, eşim dahil herkes koca burunlu diye sevdik eğlendik biz üzülmeyin. Doğdu şuan 18 aylik bu cocuğun burnunun yarisi nerde diyolar findik kadar kalkik bi burnu var :) Dert etmeyin hafta hafta gelişimini gösteren videolar var görürsünüz orda burun sonradan şekilleniyo.

Sadece hormonlardan kaynaklı olduğunu düşünmek istiyorum..... ama çevrenizdeki insanlar da çok tuhaf onlarında hormonlardan kaynaklı olduğunu düşünmek isterdim.... Allahım artık bana böyle dertler ver Yarabbim...

Şaka mı? Sakaysa hiç komik değil de!

Eşim kendi annem haricinde kimseye ultrasn foto yada video gösterme istersen demişti. Şimdi daha iyi anlıyorum neden demiş. Benim karşıma geçip öyle beni üzecek bir laf dedirtmem kimseye ama sanırım böyle şeyler özel kalmalı. Geçen arkdsm 4 boyutlu video atmıştı şaşırdım bende

Ultrasondan belli olmaz. Ayrıca çocuklar ödemle doğar. Arkaşımın bebeğimin şişik ve büyük bir burnu vardı ama sonradan düğme gbi oldu. Çocuk bu daha bin kere değişir

Burnu küçük çıksa ya da kemiği olmasa down sendromu riski olacaktı bu daha büyük bir problem olurdu millete bakmayın millet ancak konuşur durur.Varsayalım ki gercekten büyük, hâşâ onlar küçük olanını yaratsinlar bakalim yaratabiliyorlar mı ?

Sizi çok üzerler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…