- Konu Sahibi papatyaozge
-
kızlar bebeğimiz doğdu diyelım hayrlısı ile sonra eve geldık evımızdeyız yattık yataga aldık bebişi yanımıza işte sorum bundan sonra ;
gelen giden çocuğu ellermi edermi oda vıcık vıcık insan olurmu...diyelım biz yatakta dinlenyruz bizi rahatsız etmesınler diye bebeği alıp içeri gidelım derlermı?
derlerse nasıl tepkı vermeliyız?çünkü henüz ele alınmayacak kadar küçük narin olacaklar sanırım...hadi kendi ailemiz nysede kayınvaldem görümcem misafır getirirde çocuğu elden ele alırlarmı..nedense kafama çok takıldı...sizce böyle bir durumda ne yapmalıyız??
bunlar nasıl düşünceler okudukça hayret ediyorum valla.Sonra kaynana mümkünse gelsinde kötü olmasın gelinle.Hiçbir şey söyleyemiyorum..
kızlar bebeğimiz doğdu diyelım hayrlısı ile sonra eve geldık evımızdeyız yattık yataga aldık bebişi yanımıza işte sorum bundan sonra ;
gelen giden çocuğu ellermi edermi oda vıcık vıcık insan olurmu...diyelım biz yatakta dinlenyruz bizi rahatsız etmesınler diye bebeği alıp içeri gidelım derlermı?
derlerse nasıl tepkı vermeliyız?çünkü henüz ele alınmayacak kadar küçük narin olacaklar sanırım...hadi kendi ailemiz nysede kayınvaldem görümcem misafır getirirde çocuğu elden ele alırlarmı..nedense kafama çok takıldı...sizce böyle bir durumda ne yapmalıyız??
sizinki eşinizin tarafı ellemesin de ne olursa olsun bence! çok saçma! kavonozda mı besleyeceksiniz, bırakın bağışıklığı gelişsin. zaten kimse el kadar bebeği mıncıklayacak kadar hadsiz değil. ben gelen giden arayıp soran olmasa üzülürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?