- Konu Sahibi Fanfinifon
-
Kuzum siz ne sanıyorsunuz zaten aldatma eyleminde bulunan kadın olsun erkek olsun o rutinlerin arasına sıkıştırıyor bunu sanıyor musunuz ki kökten değişiklik yapıyor hayatında bunlar aslaYapmaz demedim,hayatımızın rutini değişmedigi icin şüphe edeceğim bir husus yok su anda
Tamam da cinsel ihtiyaç diye bir şey var. Adam öğle arasında yemeğe diye çıkıp gidip işini halledip geliyorsa sizin rutininizle ne alakası var bunun veya işten 2 saat bankaya diye izin alıp çıkıyorsa bunu siz nereden bileceksiniz. Ama yanlış hatırlamıyorsam çok büyük ihtimalle bu sitede bir konuda böyle bir örnek vardı Belki de adam siz hamileyken veya bu dönemde biriyle şeyler yaşarken hastalık kaptı ve size cinsel hastalık bulaştırmaktan korkuyor ve size yanaşmıyor.Yapmaz demedim,hayatımızın rutini değişmedigi icin şüphe edeceğim bir husus yok su anda
rutininjz cok degismis ama adam haftada en az 2-3 seks yaparken bir anda bu sayi sifira düşmüş. bundan büyük rutin degisimi mi olur?Yapmaz demedim,hayatımızın rutini değişmedigi icin şüphe edeceğim bir husus yok su anda
Ne gibi tartışmalar olduLohusalik dönemindeki tartışmalar ve kendisi çocuktan sonra değiştiğini belirtti davranissal bir durum olmadi
Eee yoktur belki.çeşit çeşit insan var.bekar insanlar varKuzum siz ne sanıyorsunuz zaten aldatma eyleminde bulunan kadın olsun erkek olsun o rutinlerin arasına sıkıştırıyor bunu sanıyor musunuz ki kökten değişiklik yapıyor hayatında bunlar asla
Telefonu ortada ne aldatması diyen adamın is yeri de çekmecede 2. Telefonu olan öğle tatilinde yapacağını yapıp saatinde evine girip çıkan adam biliyorum ben
Yanlis anlamayın asla aldatıyor demiyorum bunu bilemem ama rutin bozulmadı diye de şüpheden vaz geçmeyin
Bu adamın cinsel ihtiyacı yok mu
Nasil gideriyor
Önceden nasıldı ki? Düşkün bir adam çocuk sonrası bu kadar değişmez diye düşünüyorum.Esimle severek evlendik her şey güzeldi.7 yil sonra isteyerek bebeğimiz oldu ve bebegimiz 6 aylik olduğunda ilk ben yanaştım sonra bi baktım ilk adım hep benden geliyordu.defalarca konuştuk,tartıştık ve bana " beni kendinden soğuttun " dedi. Lohusalik zor geçti bebeğimizle hastalik ve hastane süreçleri yaşadık emzirmekte zorlandim.O dönem beni anlamadi cok tartistik ama 6.ayda her şey yoluna girdi toparlandim normale dönelim derken bu cümle beni inanılmaz yaraladı. Maddi sıkıntımız yok,ikimiz de beyaz yakaliyiz.eve giriş çıkış saatlerimiz benzer,haftasonlari ve arkadaşlarımızla ortak planlarimiz olur daima,tatillere gideriz yılda 2 3 kez, aldatma şüphesi yok ama ev arkadaşı gibiyiz artık. Adım atsa gururum hayir diyecek ama bedenim arzulayacak.Çocuğumuz su an 25 aylik,evde birbiriyle iyi anlaşan, evine ve çocuğuna ilgili bir adamla aynı yatağı paylaşan yalniz bir kadınım...
bu kadar sürede normale dönmemesi olağan dışı acık acık konus gerekırse destek alın sizi sadece anne olarak görmeye başlamış muhtemeln ama kadın oldugunuzu da unutmasın. evlilik bu ve temelinde cinsellik yatıyor ciftleri de birbirine bu bag iyice yakınlaştırıyor. acık acık konuusn normal olmadıgını ve çözülmesi gerektiğini. konusmadıkca siz kendınızı yıpratacaksınızEsimle severek evlendik her şey güzeldi.7 yil sonra isteyerek bebeğimiz oldu ve bebegimiz 6 aylik olduğunda ilk ben yanaştım sonra bi baktım ilk adım hep benden geliyordu.defalarca konuştuk,tartıştık ve bana " beni kendinden soğuttun " dedi. Lohusalik zor geçti bebeğimizle hastalik ve hastane süreçleri yaşadık emzirmekte zorlandim.O dönem beni anlamadi cok tartistik ama 6.ayda her şey yoluna girdi toparlandim normale dönelim derken bu cümle beni inanılmaz yaraladı. Maddi sıkıntımız yok,ikimiz de beyaz yakaliyiz.eve giriş çıkış saatlerimiz benzer,haftasonlari ve arkadaşlarımızla ortak planlarimiz olur daima,tatillere gideriz yılda 2 3 kez, aldatma şüphesi yok ama ev arkadaşı gibiyiz artık. Adım atsa gururum hayir diyecek ama bedenim arzulayacak.Çocuğumuz su an 25 aylik,evde birbiriyle iyi anlaşan, evine ve çocuğuna ilgili bir adamla aynı yatağı paylaşan yalniz bir kadınım...
Adam aylardır size dokunmuyor kadın gibi görmüyor şüphe edeceğiniz husus cidden yok mu?Yapmaz demedim,hayatımızın rutini değişmedigi icin şüphe edeceğim bir husus yok su anda
Asıl şuan şüpheye düşmeniz gerekiyorYapmaz demedim,hayatımızın rutini değişmedigi icin şüphe edeceğim bir husus yok su anda
çok üzüldüm size maalesef böyle erkekler çok var siz evlisiniz neticede ne yapacak ne edecek soğuduysa bile sıcaklaşacak size karşı doğum yapan acılar çeken siz soğuyan o yok daha neler vallahi bıktık bu adamlardan.Esimle severek evlendik her şey güzeldi.7 yil sonra isteyerek bebeğimiz oldu ve bebegimiz 6 aylik olduğunda ilk ben yanaştım sonra bi baktım ilk adım hep benden geliyordu.defalarca konuştuk,tartıştık ve bana " beni kendinden soğuttun " dedi. Lohusalik zor geçti bebeğimizle hastalik ve hastane süreçleri yaşadık emzirmekte zorlandim.O dönem beni anlamadi cok tartistik ama 6.ayda her şey yoluna girdi toparlandim normale dönelim derken bu cümle beni inanılmaz yaraladı. Maddi sıkıntımız yok,ikimiz de beyaz yakaliyiz.eve giriş çıkış saatlerimiz benzer,haftasonlari ve arkadaşlarımızla ortak planlarimiz olur daima,tatillere gideriz yılda 2 3 kez, aldatma şüphesi yok ama ev arkadaşı gibiyiz artık. Adım atsa gururum hayir diyecek ama bedenim arzulayacak.Çocuğumuz su an 25 aylik,evde birbiriyle iyi anlaşan, evine ve çocuğuna ilgili bir adamla aynı yatağı paylaşan yalniz bir kadınım...
Öyle kaçak göçek, kırk yılda yapılan seksle cinsel ihtiyaç mı giderilir? O işlere girecek kadar ihtiyacı varsa karısıyla da yapar zaten.Kuzum siz ne sanıyorsunuz zaten aldatma eyleminde bulunan kadın olsun erkek olsun o rutinlerin arasına sıkıştırıyor bunu sanıyor musunuz ki kökten değişiklik yapıyor hayatında bunlar asla
Telefonu ortada ne aldatması diyen adamın is yeri de çekmecede 2. Telefonu olan öğle tatilinde yapacağını yapıp saatinde evine girip çıkan adam biliyorum ben
Yanlis anlamayın asla aldatıyor demiyorum bunu bilemem ama rutin bozulmadı diye de şüpheden vaz geçmeyin
Bu adamın cinsel ihtiyacı yok mu
Nasil gideriyor
Bu adam bu ilişkinin 3. Yilinda yakalanmisti gayet rutine binmiş gördüğünüz gibiÖyle kaçak göçek, kırk yılda yapılan seksle cinsel ihtiyaç mı giderilir? O işlere girecek kadar ihtiyacı varsa karısıyla da yapar zaten.
Allah Allah niye anlamıyorlarmış? Işlerine nasıl gelirse.. Insan doğum yapmış, zor süreçlerden geçen karısını anlamayacaksa evlenmesin, beyinlerinin çalıştığı yeri başka yollarla da tatmin edebilirler..eşimden yola cıkarak yorumluyorum, ben onu 3 kez üst üste red etsem 4cü de gelmez benden bekler
siz ise 6 ay diyorsunuz, büyük ihtimalle gururu büyük kırılmış, onların beyni başka yerde çalıştğı için
lohusalıkmış, depresyonmuş anlamıyorlar
aile terapisi şart size, ya da kabullen..