- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Canim sperm sayisi düşük 10,6 milyonO degerler nasil?
Ya düzelir sayi da kim demisse yalan demis. Düzelen coook var. Sayi en kolay düzelen. Icki ve sigarayi biraksa belki direk düzelir. Sayi problemi sizdeki sadece. Keçiboynuzu özü alin eczanelerden. Hergün yesin sabah aksam ac karnina birer kasik. Findik fistik ceviz muz yesin bol bol. Bir de nohut cok tuketsin. Haftada iki gün nohut yemegi tüketsin. Bakin nasil düzeliyor. Bal polen propolis arisütü karisimi alin. Biraz bunlari deneyin düzelir insallahCanim sperm sayisi düşük 10,6 milyon
Morfoloji yuzde 3
Ileri hareker yuzde 30 tu sanırım 35 olmasi gerekiyormus
Sayi yukselir demis vitamin vermis internette yükselmez yaziyor mucize beklemeyin diyor.
Sigara iciyor icki iciyor inadina sanki
Canim Allah'ım en kisa zamanda verir ins ama bu kadar üzülme. Daha yeni evlisin.arkadaşlar dün konu açmıştım bir derdim daha var,
11 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı hala.
eşim bütün testleri yaptırdı sadece lökosit fazla çıktı yani enfeksiyon varmış ama bu tek başına çocuk olmaması için bir sorun değil dedi doktor. sperm sayısı vs iyi çıktı. bende aynı şekilde hormon testi vs. hepsini yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür, ama hala olmuyor çocuğumuz. rahim filmi de çektirdim çok şükür temiz çıktı.
benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?
vay be ne. Uzun meseleymids. Konuya gelirsen sabredin vakti vardirrahim filminde göründü hepsi hiç bi sıkıntı yok dedi
vajinal ultrasondada sorun çıkmadı
normal ultrasondada çıkmadı
hormonlardada sorun yok dedi
eşiminde toplam spermat.sayısı 75 milyon.ileri hareketli %40,yerinde harekertli%12,hareketsiz%48,toplam ileri harektli spermatoza 30 milyon,morfoloji %5,lökosit 1,5 milyon,yuvarlak hücre 2 milyon,viskozite normal,agglü.(-), ph 6,7, hacim 3 ml -lökosit için cıprasid 500 mg almaya
Arkadaslar konu sahibi ve onun durumunda olan arkadaslarimiz var biriside benim.
Bu hayit tohumu nun eczanede satilan ilac versiyonu varmis galiba ismini bilen varmi
Kullanan varmi
Yardimci olurmusunuz
Yani koşmayım mı doktora kuzum?? 6. Ay gittim klomen içtim pişman oldum ne yapıyorum diye:)))11 ay uzun bir süre değil. Bence kendinize biraz zaman tanıyın. Bu konuya çok odaklanmayın. Bir tanıdığımın 2 yıl olmadı bebeği sonra kendiliğinden oldu. Herşeyin başı moral. Strese girmeyin elbette olur herşey normalse
Yaptım geçen ay. 16. Gün kopppkoyuu koyu 17. Gün silikleşti.Ya canım ovulasyon testi denesene. Ben o kadar bekledim sonra dayanamayıp ovulasyon testi aldım öyle hamile kaldım. Tam da 12 ayda kalmıştım.
Saçmalamayın yahu.. Daha neler..Evet kardeşim de öyleydi hiç bir sorunları yoktu2 sene denediler olmadı. En son bir hocaya gittiler, bunlara okunmuş su verdi. 3 ay içinde hamile kalırsın dedi. 3 ayın sonunda hamile kaldı gerçekten.. Ben bazı sorunların hocalık olduğunu düşünüyorum.
Allah razi olsun tavsiyeler icin tesekkur ederim bilmiyordum umutsuzluga kapildim duzelnez diye bendeYa düzelir sayi da kim demisse yalan demis. Düzelen coook var. Sayi en kolay düzelen. Icki ve sigarayi biraksa belki direk düzelir. Sayi problemi sizdeki sadece. Keçiboynuzu özü alin eczanelerden. Hergün yesin sabah aksam ac karnina birer kasik. Findik fistik ceviz muz yesin bol bol. Bir de nohut cok tuketsin. Haftada iki gün nohut yemegi tüketsin. Bakin nasil düzeliyor. Bal polen propolis arisütü karisimi alin. Biraz bunlari deneyin düzelir insallah
Cok tesekkur ederim canimAgnucaston canım adı ben kullanmıştım bir ara şimdi ara verdim
Neofortil kullanıyordu süreçteEsinizin sperm yapisina cok etkisi olur diye düsünüyorum. Tüp bebekte sansi arttirabilir. Siz bilirsiniz.
Cok tesekkur ederim canim
Rica ederim bende bebek için uğraşanlardanım histeroskopi çektireceğim sanırım doktor birde ona bakalım dedi allah hepimizin yardımcısı olsun...
yuhhhhEvet kardeşim de öyleydi hiç bir sorunları yoktu2 sene denediler olmadı. En son bir hocaya gittiler, bunlara okunmuş su verdi. 3 ay içinde hamile kalırsın dedi. 3 ayın sonunda hamile kaldı gerçekten.. Ben bazı sorunların hocalık olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?