bebeğimiz olmuyor :(((

O degerler nasil?
Canim sperm sayisi düşük 10,6 milyon
Morfoloji yuzde 3
Ileri hareker yuzde 30 tu sanırım 35 olmasi gerekiyormus
Sayi yukselir demis vitamin vermis internette yükselmez yaziyor mucize beklemeyin diyor.
Sigara iciyor icki iciyor inadina sanki

Immotil yuzde 60 non progresif motilitite yavas hareket sanirim bu buda yuzde 10

Arkadaslar konu sahibi ve onun durumunda olan arkadaslarimiz var biriside benim.
Bu hayit tohumu nun eczanede satilan ilac versiyonu varmis galiba ismini bilen varmi
Kullanan varmi
Yardimci olurmusunuz

Ya düzelir sayi da kim demisse yalan demis. Düzelen coook var. Sayi en kolay düzelen. Icki ve sigarayi biraksa belki direk düzelir. Sayi problemi sizdeki sadece. Keçiboynuzu özü alin eczanelerden. Hergün yesin sabah aksam ac karnina birer kasik. Findik fistik ceviz muz yesin bol bol. Bir de nohut cok tuketsin. Haftada iki gün nohut yemegi tüketsin. Bakin nasil düzeliyor. Bal polen propolis arisütü karisimi alin. Biraz bunlari deneyin düzelir insallah

Canim Allah'ım en kisa zamanda verir ins ama bu kadar üzülme. Daha yeni evlisin.

vay be ne. Uzun meseleymids. Konuya gelirsen sabredin vakti vardir

Arkadaslar konu sahibi ve onun durumunda olan arkadaslarimiz var biriside benim.
Bu hayit tohumu nun eczanede satilan ilac versiyonu varmis galiba ismini bilen varmi
Kullanan varmi
Yardimci olurmusunuz

Agnucaston canım adı ben kullanmıştım bir ara şimdi ara verdim

Yani koşmayım mı doktora kuzum?? 6. Ay gittim klomen içtim pişman oldum ne yapıyorum diye:)))

insallah olur

Sen 11 ayda olmuyor diye üzüluyorsun ben ne yapayım 11 yıldır olmuyor evlendigimiz günden beri istedik 2 kere tedavilerle tam meleklerime kavuştum derken cennete yolladim sonrası ise hüsran göz yası ve şuanda da pco hastalığım yetmiyormuş gibi 3-4 yıldır rahimdeki aşırı incelme problemiyle ugraşıyorum. Artık ilaclarin fayda etmedigini düşünuyorum bünyeme vücudum ilac kullanmaktan mahvoldu en iyi drlara en iyi hastanelerede gittim. Nasip olmadı sıkıntım çok ancak takdir Rabbimin o dilerse olur yapacak bişeyimiz yok malesef

Saçmalamayın yahu.. Daha neler..

Allah razi olsun tavsiyeler icin tesekkur ederim bilmiyordum umutsuzluga kapildim duzelnez diye bende

Cnm bende aynı durumdayım birde bizde yaş faktörü var Neredeyse bir buçuk yıldır evliyim yasimiz 34 ve olmadı bebeğimiz. Bir kez aşılama yaptırdım tutmadı ovulasyonla kendim takip ettim olmadı. Preseed jel iyi gelir dediler denedim o da ise yaramadi. Eşimin hızlı hareketli sperm sayısı düşük ve morfolojisi de düşük. Birde varikoseli var. Doktor bu yaştan sonra ilaç vs ugrasmayin direk aşılama yada tüp bebek dedi. Bende ne yapacağımı bilmiyorum yumurta büyütücü ilaçlarla tekrar yumurta takibi mi yaptırdım yoksa tüp bebeğe mi başlasam aklım çok karışık Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

yuhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…