- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Yaa bende şöyle salak bir psikoloji oluştu. 10 ay olmadı 11. Ay mı olacak???Herşey normal çıktıysa bir problem yok demek ki. Ha diyince olmuyor zaten bende korunmayı bıraktıktan 1 sene sonra hamile kaldım. Biraz sabır ve stres yapmayın etkiler.
Sanirim isteyebirsin..ama evde kendin takip et ben hep öle yapiyodum yumurtladigim günleri degerlendiriyodum :)))İlaç kullanmadan da doktordan yumurta takibi isteyebilirim dimi??
Ayyy aminn maşallah sizede sağlıkla büyütün.Sanirim isteyebirsin..ama evde kendin takip et ben hep öle yapiyodum yumurtladigim günleri degerlendiriyodum :)))
9 sene başka sorunlarla bogustuktan sonra kendiliginden hamile kaldim mucizemle simdi parktayiz
Rabbim isteyen herkese beklemeden nasip etsin insalahhh
Sperm morfolojisinr ve dna hasarina da bakilmali. Bizde de dediginiz seylerde problem yok. Hatta lökosit de yok. Ama morfolijimiz sifir. Dna hasari ne durumda henüz bilmiyoruz. 16 aydir deniyoruz. Bu ay asilama olacagiz. Olmadi tüp bebek.
Ya canım ovulasyon testi denesene. Ben o kadar bekledim sonra dayanamayıp ovulasyon testi aldım öyle hamile kaldım. Tam da 12 ayda kalmıştım.Yaa bende şöyle salak bir psikoloji oluştu. 10 ay olmadı 11. Ay mı olacak???
Bunu aşamıyorum oysa günümüzde 1 yıldan önce çocuk sahibi olma oranı çok düşükmüş.
12. Ay oldu demek sizinde. Ben şu an 11. Adetimi bekliyorum :))) doktora gidip kendimi yerlere atıcam. Aynı aptallığı 6. Ayda yaptım.
Esinizin sperm yapisina cok etkisi olur diye düsünüyorum. Tüp bebekte sansi arttirabilir. Siz bilirsiniz.tüp bebek sürecindeyız suanda
teşekkürler yine de
Evet önemli. Dna hasariniz var miBizim de yuzde 3 morfoloji. En az 4 olmaliymis.
Morfoloji önemli dimi
11 ay uzun bir süre değil. Bence kendinize biraz zaman tanıyın. Bu konuya çok odaklanmayın. Bir tanıdığımın 2 yıl olmadı bebeği sonra kendiliğinden oldu. Herşeyin başı moral. Strese girmeyin elbette olur herşey normalseAnkaradayım bunlar için nereye gitmemi önerirsiniz?? Tüp bebek merkezine mi?? 11 ay bizimde
Bende ilk kızım üç yasındayken ikinciye karar verdikarkadaşlar dün konu açmıştım bir derdim daha var,
11 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı hala.
eşim bütün testleri yaptırdı sadece lökosit fazla çıktı yani enfeksiyon varmış ama bu tek başına çocuk olmaması için bir sorun değil dedi doktor. sperm sayısı vs iyi çıktı. bende aynı şekilde hormon testi vs. hepsini yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür, ama hala olmuyor çocuğumuz. rahim filmi de çektirdim çok şükür temiz çıktı.
benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?
Beeeen varım tam bir buçuk sene kendimi yerden yere vurdum ilaçlar takipler rahim filmi neler neler en sonunda Rabbim nasip etti hiç üzülme zamanını bekliyor bebişin. Biliyorum şuan sabretmek sana zulüm geliyor ama sonunda alacaksın müjdeni :)arkadaşlar dün konu açmıştım bir derdim daha var,
eşim bütün testleri yaptırdı sadece lökosit fazla çıktı yani enfeksiyon varmış ama bu tek başına çocuk olmaması için bir sorun değil dedi doktor. sperm sayısı vs iyi çıktı. bende aynı şekilde hormon testi vs. hepsini yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür, ama hala olmuyor çocuğumuz. rahim filmi de çektirdim çok şükür temiz çıktı.
Enfeksiyon ilacı kullanmadınız mıarkadaşlar dün konu açmıştım bir derdim daha var,
Bilmiyorum ona bakmadılar sperm hareketi ileri orta bas boyun kuyruk sperm sayisi rengi ph bunlara bakmislar tamaminaEvet önemli. Dna hasariniz var mi
O degerler nasil?Bilmiyorum ona bakmadılar sperm hareketi ileri orta bas boyun kuyruk sperm sayisi rengi ph bunlara bakmislar tamamina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?