Kizlar mrb ben 1 yilkik evliyim bizim bebis olmuyor esimin dogustan yumurtalikkari yok 12 yasnda amelyt olmys bu konuda hic bilgim yok ne yapmaluyiz hic bebisimiz olmiycakmi esim doktora gtmek icin erken diyor bbnde o uzulmesin diye sesimi cikarmiyorum ne yapiyim kizlar
cnm bence doktora gıdın ona göre bundan sonra neyapacağınızı nasıl bır tedavı uygulanacağınızı öğrenırsınız....teknolojıde neler oluyo ınşallah bununda bır tedavısı vardır ınşallah....
Kizlar mrb ben 1 yilkik evliyim bizim bebis olmuyor esimin dogustan yumurtalikkari yok 12 yasnda amelyt olmys bu konuda hic bilgim yok ne yapmaluyiz hic bebisimiz olmiycakmi esim doktora gtmek icin erken diyor bbnde o uzulmesin diye sesimi cikarmiyorum ne yapiyim kizlar
geçmiş olsun canım ben kendi hikayemi kısaca özetleyeyim sana evlendim bbebek istemedik 2 sene pco var bende sorunun bende olduğunu düşünerek kendim teadavi gördüm sonunda doktorum olmuyor bide eşinden örnek isteyelim dedi ve eşimdede yetersizlik görüldü tedavi ile şimdi iyi düzeyde tutmaya çalışıyoruz aradan 5 sene geçti sen hesap et artık bu süreci o yüzden neyle karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz bence eşin bi üroloğa gitsin spermiyogram yaptrın ve doğal yollardan olacakmı en azından bunu öğrenin vakit kaybetmeyin nasıl bir tedavi süreci bekliyor sizi bilmiyorsunuz çünkü....