Bebeğimize doğum günü kutlaması!!!

ozgecet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
26 Aralık 2013
13
0
0
35
Edirne
Merhaba kızlar, bebeğimin 1 hafta içinde doğum günü var... Malum geniş çaplı organizasyonlar cep yakıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canm bebegin kaç yasına gircek
Birde ewde yapıcaksın dısardamı baska bi yerdemi yani
Ewin büyükmü biraz ayrıntılı yazarsaniyi olur
Benim ewim küçüktü kv demde yapmıştık ön bahcede ikitane üzüm asması wardı oraları süsledik kardeşimle beyaz ve pembe tüllerle
Bn kızıma mevlüt okuyamamıstım hem mewlüt okuttum hem dogum günü kutladık cok güsel oldu
Canm kurabiyelerde kk da kurabiye yapıp satan arkadaslar var topigi bul orda cok uyguna satıyolar bnce iyifikir
Pastayıda oastaneden degilde fabrikasından alırsan daha uygun olur nerde oturuyosun ve hangi semtte eger ist avrupa yakasında bayrampasa 500 ewler gazi osamnğasa civarıysan bnm pasta yaptırdıgım yeri teasiye edebilirim
Çicekciden tülleri alıp mekanı süsleyenilirsin
Balonlarla ortamı şirin hale getirebilirsin
Bnm tawsiyem bunlar
Ama nerde yaptıracagını ewdeyse odanın büyüklüğünü sölersen sana yardımcı olmaya calısırım böle şeyleri organize etmeyi cok sewerim bnm kızımın dogum günü organizasyonunu da bn yaotım 50 kişilik di ve herkes mest oldu
Dedikleri sey ne kadar özentili ilk defa bu kadar özn verilmiş bi dogum günü gördükleriydi ve cok uyguna halletmiştim canm
Kısa zamanda sorularımın cvplarını beklıyorum

Biz de dün akşam kızımın 1. yaşını kutladık.Aile içinde on kişilik küçük bir partiydi.Pembe beyaz balonlar etrafta uçuşuyordu:) Kapıya da iyi ki doğdun ve 1 yaş temalı süslerden astık.Her anı kameraya aldık.Bir tane anı defterine herkes kızım için temennilerini yazdı.Kendim yaptım 1 yaş kurabiyelerini (çok zor bir şey değil kurabiye yapmak 20 liraya mal edersin kendin yaparsan ) Sadece pasta biraz pahalıydı ama olsun be, yılda bir kez değil mi feda olsun kızımıza :) Bir kaç çeşit de tatlı tuzlu kurabiye yaptım oldu bitti işte Herkesin evladına hayırlı uzun ömür versin Rabbim..

Kızlar bende doğumgünleri için butik kurabiye ve sabun yapıyorum,kızımın doğumgünü için de yapmıştım,özellikle sabun bana göre misafirlere dağıtmak için değişik bir fikir,dilerseniz seve seve yardımcı olabilirim,özelden msj atmanız yeterli..

Hanımlar, doğum günü kutlayacaksanız MİNİCİM'e gitmenizi öneririm. Fiyatları hem diğer yerlere göre daha uygun, hem de tırmanma parkuruna kadar her şey var. Eğitmenler çocuklarla ilgilenip eğlendirirken bizde üst katta cafe de televizyondan hem çocukları izledik, hem de hazırlanan lezzetli yiyecekleri tadıp rahatça lafladık. Bir bakın derim...

merhaba hanımlar..Oğlumun 1 yaş doğum için mekan arıyorum Ankara'da..Yardımcı olur musunuz ?
Partievlerini araştırdım ama çok pahalı..Ve bizim partimiz yetişkin ağırlıklı olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…