- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
Ben fazla kişide olmayan,değişik isimleri daha çok seviyorum:)
Mesela hira,kumsal,nesli,mısra vs.
Bu arada düşündüğünüz isimlerden biri de masal sanırım. Masal ismide çok guzel.fazla kişinin kullanmadığı az duyulan isimler daha çekicidir bence.bu arada koyduğunuz ismin kötü bir anlamı olmamasına dikkat edin bence.
Ayrıca 2 isim olayını hiç sevmiyorum.bide koyulan ismin sonuna nur, gül isimlerini getirirler ya onuda sevmiyorum
Tabi zevk meselesi ama benim onerilerim bunlar.
Kızlar kızımıza isim bulmaya çalışıyoruz beğendiklerimiz şunlar; Begüm, Masal, Alisa ve birleşik olarak Perialya bunlar nasıl hangisi güzel yada başka önerisi olan:)
Şahsen "Perialya" olmamış. Bir de sorun yaratabileceğini düşünün. Devlet dairesinde tek bir harf bile yanlış yazıldığı için yıllarca mahkemelerde sürünen insanlar var ki muhtemelen sürekli ayrı yazıldığından şikayet edecek. Kimse çocuğunun ismiyle ilgili sorun yaşamasını istemez sanırım :)
Masal çok güzel. Eğer bunlar dışında isimlere açıksanız Beril ismini de çok beğeniyorum ben
Bir de isimlerden etkilenme olayına çok inanıyorum ben. Bunu da dikkate almak lazım cidden isim belirlerken.
Ben fazla kişide olmayan,değişik isimleri daha çok seviyorum:)
Mesela hira,kumsal,nesli,mısra vs.
Bu arada düşündüğünüz isimlerden biri de masal sanırım. Masal ismide çok guzel.fazla kişinin kullanmadığı az duyulan isimler daha çekicidir bence.bu arada koyduğunuz ismin kötü bir anlamı olmamasına dikkat edin bence.
Ayrıca 2 isim olayını hiç sevmiyorum.bide koyulan ismin sonuna nur, gül isimlerini getirirler ya onuda sevmiyorum
Tabi zevk meselesi ama benim onerilerim bunlar.
Bende onu çok düşündüm bu yüzden Begüm e kayıyorum Begümler çok yetenekli ve zeki oluyor acaba tesadüf mü?
Yer gök Duru, yer gök Masal yer gök Mira.. Eşiniz Begüm koymak istiyormuş, bence harika. Çocuğunuz büyüyünce çevresi bu saydığım isimlerden kaynayacak ama Begüm orjinal olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?