Doğuma Hazırlık Bebeğimize isim arıyoruz:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Siz ne koydunuz? Bu arada faydalı yorumunuz için teşekkür edeeim

Mira , beren , hira , masal , eliz gibi isimler geleceğin kübra büşra mervesi yalnız . Çok fazla olacak .
Begüm daha az olur onlara göre .
Begümleri ben de kurnaz buluyorum :)

Siz ne koydunuz? Bu arada faydalı yorumunuz için teşekkür edeeim
rica ederim :)
biz defne koyduk
daha doğrusu babam çok istedi defne olmasını bizde kırmadık şimdi de çok hoşuma gidiyor bu isim sanırım canımın içi kızımın ismi olduğu için :)

Begüm tanıdığım var bu arada çok zeki bir kız biraz içine kapanık sakin biri ama çok saygılı şuanda Galatasaray Üni.de okuyor

rica ederim :)
biz defne koyduk
daha doğrusu babam çok istedi defne olmasını bizde kırmadık şimdi de çok hoşuma gidiyor bu isim sanırım canımın içi kızımın ismi olduğu için :)

Bende Defne yi düşünmüştüm:) ne zor iş yahu:) bu gidişle Begüm olucaz:)

Söylediklerinizin arasından sadece Masal'ı çok beğendim. Gerçekten çok hoş bir isim.
Ben kız isimlerinden Asya ismine bayılıyorum. Nedense Asya isminde bir kız çocuğu düşününce naif, güzel, sakin bir kız çocuğu canlanıyor gözümde.
Zeynep ismini de çok beğenirim. Hiçbir zaman klasikleşmeyecek her zamana uygun bir isim diye düşünüyorum. Ne geçmişten Ayşe, Fatma gibi bir kalıplaşmış isim ne de Mira, Aleyna gibi bu çağda popüler bir isim. Arada ve her zamanda uyum sağlayabilecek bir isim.
Ve benim sevdiğin diğer isim Tuana. İleride kızım olursa muhtemelen ismini ya Asya ya da Tuana koyacağım :)

Bende Defne yi düşünmüştüm:) ne zor iş yahu:) bu gidişle Begüm olucaz:)
sorma canım sorma biz kızımın adını 27 günlükken koyabildik o da artık yasal süreyi geçiriyoruz artık koyalım deyip koyduk
zaten mira ismine bile çok zor karar vermiştik onda da böyle bişe çıkınca bildiğin oylamaya falan sunduk hiç abartmıyorum :)
sonra görümcem sağolsun, eşime babamların ilk torunu olduğu için heveslerini kırma defne koy demiş o yüzden eşim defne yazdırmış kimliğe :)
ama defne gerçekten güzel bir isim bi de defnelere bakıyorum da hepsi hanım hanım kızlar geliyor gözüme :)
ama begüm de güzel bence olabilir
ama tek tavsiyem tek isim olsun iki isim çok zor oluyor ya hele ileride eşinin soyadı da uzun olursa ayyyy sıkıntııııı :)

Ooo baya meşakatli olmuş:)Ayy şuan bile uzun eşimin 10 haneli soyismi

Ooo baya meşakatli olmuş:)Ayy şuan bile uzun eşimin 10 haneli soyismi
Benim iki ismim var toplamı 14 harf eşimin de soyadı 14 harf bildiğin resmi yazışmalarda falan sinirim bpzuluyor ismimi yazarken
Aslında güzel içimize sinseydi Ece falan gibi kısacık Bi isim koyacaktık kızıma ama işte anca bu kadar kısa oldu

Hep tek isimden yana olsamda o zaman Begüm masal düşündüm vazgeçeyim :)

İçlerinde en güzel Begüm. Masal bebek ismi bence, yetişkin olduğumda bu ismi taşımak istemezdim. Bir de Arya çok güzel bence

Hep tek isimden yana olsamda o zaman Begüm masal düşündüm vazgeçeyim :)
Gerek yok bence de Bi de kim hangi ismi kullanıyor o da karışıyor
Begüm de masal da çooookkkkkk güzel hangisini seçerseniz seçin eminim çok yakışacak kızına
Allah sağlıklı uzuuuunnn bir ömür versin meleğine :)

İsim konusu çok şahsi bişey. .
Dönem dönem aynı isimler koyulur bu hep böyle idi..
Mehmet fatma ahmet ayşe ler bi dönem şimdi Defne derin çınar poyrazlar..
Önemli olan anne babanın birlikte düşünüp içlerine sineni yapması..
Bana neden bu ismi koydunuz diyen çocuğa onu uzmeyecek tam tersi sevindirecek bir sebep söyleyebilmek..
Bana göre böyle..
Sağlıkla kavusmanizi dilerim kızınıza..

Amin inşallah çok teşekkür ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…