kızlar bu arada bikaç arkadaş söylemiş de söyleme ihtiyacı hissettim :)
mira isminin kurandaki anlamı kavga etmek karşı çıkmak, münakaşa etmek
ben kızıma koyacaktım son anda bir akrabamız araştırmış öğrenmiş hemen vazgeçtim koymaktan kavgacı asi bi kızım olur diye :)
Begüm diye bir öğrencim vardı çok mıymıydı ya..
rica ederim :)Siz ne koydunuz? Bu arada faydalı yorumunuz için teşekkür edeeim
rica ederim :)
biz defne koyduk
daha doğrusu babam çok istedi defne olmasını bizde kırmadık şimdi de çok hoşuma gidiyor bu isim sanırım canımın içi kızımın ismi olduğu için :)
ben ismin karekter yansıttığına çok çok inanıyorum...Buna bende dikkat ettim Begümler zeki ve yetenekli hep ama Cidden yansırmı:)
sorma canım sorma biz kızımın adını 27 günlükken koyabildik o da artık yasal süreyi geçiriyoruz artık koyalım deyip koydukBende Defne yi düşünmüştüm:) ne zor iş yahu:) bu gidişle Begüm olucaz:)
sorma canım sorma biz kızımın adını 27 günlükken koyabildik o da artık yasal süreyi geçiriyoruz artık koyalım deyip koyduk
zaten mira ismine bile çok zor karar vermiştik onda da böyle bişe çıkınca bildiğin oylamaya falan sunduk hiç abartmıyorum :)
sonra görümcem sağolsun, eşime babamların ilk torunu olduğu için heveslerini kırma defne koy demiş o yüzden eşim defne yazdırmış kimliğe :)
ama defne gerçekten güzel bir isim bi de defnelere bakıyorum da hepsi hanım hanım kızlar geliyor gözüme :)
ama begüm de güzel bence olabilir
ama tek tavsiyem tek isim olsun iki isim çok zor oluyor ya hele ileride eşinin soyadı da uzun olursa ayyyy sıkıntııııı :)
Benim iki ismim var toplamı 14 harf eşimin de soyadı 14 harf bildiğin resmi yazışmalarda falan sinirim bpzuluyor ismimi yazarkenOoo baya meşakatli olmuş:)Ayy şuan bile uzun eşimin 10 haneli soyismi
Benim iki ismim var toplamı 14 harf eşimin de soyadı 14 harf bildiğin resmi yazışmalarda falan sinirim bpzuluyor ismimi yazarken
Aslında güzel içimize sinseydi Ece falan gibi kısacık Bi isim koyacaktık kızıma ama işte anca bu kadar kısa oldu
Gerek yok bence de Bi de kim hangi ismi kullanıyor o da karışıyorHep tek isimden yana olsamda o zaman Begüm masal düşündüm vazgeçeyim :)
Gerek yok bence de Bi de kim hangi ismi kullanıyor o da karışıyor
Begüm de masal da çooookkkkkk güzel hangisini seçerseniz seçin eminim çok yakışacak kızına
Allah sağlıklı uzuuuunnn bir ömür versin meleğine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?