Valla biz anlamını güzel kadın olarak biliyorduk sadece,öyle koyduk.9 sene önce tv lerde bu şekilde çok fazla bas bas bagirilmiyordu şu isim kötü bu isim kötü koymayın diye.çok hoşumuza gitti çok irdelemedik koyduk.bide esimle isimlerimizin birleşimi gibi uyuyordu. Sevdik...anlamınin aynı zamanda put olduğunu bizde bu senelerde öğrendik. Tv lerin yogun baskısı ile.ismini seviyorum kizimin.çünkü soy adı ile de çok uyumlu ve buyudugunde şık duracak bir isim. Küçük kizimin da severek derin koydum adını. İçinize sinmesi çok önemli ismin.çocuğun da sevebilecegi bir isim olmalı bence.benim kızım adını çok seviyor...
Alisa yabancı isim. Perialya ilk defa duyuyorum öyle isim duymadim ama ben begenmedim ikisini. Begum Nilperi güzel isim.
Ya nerden buluyorlar saçma sapan isimleri ben anlamiyorum.
Kızlar kızımıza isim bulmaya çalışıyoruz beğendiklerimiz şunlar; Begüm, Masal, Alisa ve birleşik olarak Perialya yada Nilperi bunlar nasıl hangisi güzel yada başka önerisi olan:)
Arkadaşımın kızı olacak inşallah bir kaç güne onlar ismini Begüm Erva koyacaklar...
İki isim düşünüyorsanız böyle olabilir.. Ama diğer ikili isimler hoş gelmiyor kulağa...
Masal ismi hoş...
Ben de Zeynep adını sevenlerdenim... Kızım olsaydı adını Zeynep Eyşan koyardım...
İki isim seviyorum ben de..
Allah kucağınızda göstersin...
Kızlar kızımıza isim bulmaya çalışıyoruz beğendiklerimiz şunlar; Begüm, Masal, Alisa ve birleşik olarak Perialya yada Nilperi bunlar nasıl hangisi güzel yada başka önerisi olan:)
Begüm ve masal güzel isimler
Masal da çok fazla kullanıldı son bir kaç yıl bence begüm ü seçin.
Yanlış anlamayın ama diğer 2 isimde biraz zorlama geldi bana. Onlardan vazgeçin derim :)