Doğuma Hazırlık Bebeğimize isim arıyoruz:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Masal ismi çok hoşuma gitti ben de yaz, toprak, şevkat ve zirve isimlerini çok severim belli bir yaşa geldiğinde çok dikkat çekici ve güzel oluyo bence :)

İçlerinde en güzel Begüm. Masal bebek ismi bence, yetişkin olduğumda bu ismi taşımak istemezdim. Bir de Arya çok güzel bence

Yaaa öyle mi dersin çocukta masal Cidden fazla bi tatlı ama büyüyünce bilemedim şimdi ikiye düşürdük ya masal ya Begüm iki kızım olsaydı iki tamam:)

Derin, Sanem kendi kizlarimin adı. Beğendiğim diğer isimler Simay selenay Hazal öykü aysima deniz devrim masal

Benimde 7aylık bi kızım var ismi aden erkegede kızada olr cennet bahçesi demek bıde korfez ismi

niloya, mahperi, gülendam :)

Benim kızımın adi ipek kübra:)

Ama bence begüm daha güzel kralice miydi manasi agir bir isim hoş

Derin, Sanem kendi kizlarimin adı. Beğendiğim diğer isimler Simay selenay Hazal öykü aysima deniz devrim masal
sanem çok sevdiğim bir isim kızım olursa koymak isterdim ama anlamı kötü diye duydum.ne manaya geliyor siz bilirsiniz ve nasıl karar verdiniz merak ettim:)

Hira ve kumsal dediğinizin aksine herkesin verdiği isimlerden . Özellikle hira çok fazla.

Ben cevremde duymadım ondan öyle düşündüm sanırım ama kulağa hoş gelen değişik isimler var.
Ben nedense zeynep,ayşe fatma gibi çok klasik isimleri sevmiyorum.dersanede 3 zeynep vardı 30 kişilik sinifta

Begüm koyun bence güzel bir isi
Bende değişik isimleri seviyorum birde fantastik bu yüzden hep masal aklımda :) ama babası Begüm diyor masal Begüm diyorym uyumsuz Begüm masal yine uyumsuz napıcaz

Aynen begüm masal çok uyumsuz ayrıca bence tek isim 2 isimden güzel. begüm koyabilirsiniz çok guzel bir isim.en az masal kadar guzel.begumun anlamini arastirin masal isminin anlamindan guzelse koyun bence.yada ne kadar dogru olur bilmiyorum ama kura cekin

Begüm ismi çok guzel çok fazla kullanılan bir isim değil. Benim kız kardeşimin ismi. Güçlü kuvvetli kadın anlamında sanırım.
Ela, Belis, Duru, Ceylin, cok güzel isimler. İyice düşünün, insanın içine sinmesi gerekiyor.

Begüm kraliçe demekmiş:)

Pardon sma hiçbirini beğenmedim
Bi tavsiyem yok. Ama şu var ki çocuğun isminden manasından ahirette babası hesap vericek. Hesabını veremeyeceği manasız birşey koymayın derim. Kolay gelsin:)

Ben esila ismini cok begeniyorum ama oğlum olucak benim kız olsa esila çok güzel geliyo kulağa da

alisa mııı perıalya mıı
cok garıp cok yadırganacak ısımler
ayrıca turk ısmı degıl alısa falan
..
begum
zeynep
elif
bengü
esra

sanem çok sevdiğim bir isim kızım olursa koymak isterdim ama anlamı kötü diye duydum.ne manaya geliyor siz bilirsiniz ve nasıl karar verdiniz merak ettim:)
Valla biz anlamını güzel kadın olarak biliyorduk sadece,öyle koyduk.9 sene önce tv lerde bu şekilde çok fazla bas bas bagirilmiyordu şu isim kötü bu isim kötü koymayın diye.çok hoşumuza gitti çok irdelemedik koyduk.bide esimle isimlerimizin birleşimi gibi uyuyordu. Sevdik...anlamınin aynı zamanda put olduğunu bizde bu senelerde öğrendik. Tv lerin yogun baskısı ile.ismini seviyorum kizimin.çünkü soy adı ile de çok uyumlu ve buyudugunde şık duracak bir isim. Küçük kizimin da severek derin koydum adını. İçinize sinmesi çok önemli ismin.çocuğun da sevebilecegi bir isim olmalı bence.benim kızım adını çok seviyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…