İçlerinde en güzel Begüm. Masal bebek ismi bence, yetişkin olduğumda bu ismi taşımak istemezdim. Bir de Arya çok güzel bence
Sana kızlarımın adlarını özelden yazayimYaaa öyle mi dersin çocukta masal Cidden fazla bi tatlı ama büyüyünce bilemedim şimdi ikiye düşürdük ya masal ya Begüm iki kızım olsaydı iki tamam:)
Benim kızımın adi ipek kübra:)
Ama bence begüm daha güzel kralice miydi manasi agir bir isim hoş
sanem çok sevdiğim bir isim kızım olursa koymak isterdim ama anlamı kötü diye duydum.ne manaya geliyor siz bilirsiniz ve nasıl karar verdiniz merak ettim:)Derin, Sanem kendi kizlarimin adı. Beğendiğim diğer isimler Simay selenay Hazal öykü aysima deniz devrim masal
sanem çok sevdiğim bir isim kızım olursa koymak isterdim ama anlamı kötü diye duydum.ne manaya geliyor siz bilirsiniz ve nasıl karar verdiniz merak ettim:)
Hira ve kumsal dediğinizin aksine herkesin verdiği isimlerden . Özellikle hira çok fazla.
Bende değişik isimleri seviyorum birde fantastik bu yüzden hep masal aklımda :) ama babası Begüm diyor masal Begüm diyorym uyumsuz Begüm masal yine uyumsuz napıcaz
Begüm koyun bence güzel bir isi
Aynen begüm masal çok uyumsuz ayrıca bence tek isim 2 isimden güzel. begüm koyabilirsiniz çok guzel bir isim.en az masal kadar guzel.begumun anlamini arastirin masal isminin anlamindan guzelse koyun bence.yada ne kadar dogru olur bilmiyorum ama kura cekin
O zaman eşinize Begüm yerine Beril olsun hem rüyamda gördüm belki daha hayırlı olur dersinizAaa ben rüyamda Beril î gördüm öyle koymuşum:) Perialya kimsede yok diye bulmuştum :)
Valla biz anlamını güzel kadın olarak biliyorduk sadece,öyle koyduk.9 sene önce tv lerde bu şekilde çok fazla bas bas bagirilmiyordu şu isim kötü bu isim kötü koymayın diye.çok hoşumuza gitti çok irdelemedik koyduk.bide esimle isimlerimizin birleşimi gibi uyuyordu. Sevdik...anlamınin aynı zamanda put olduğunu bizde bu senelerde öğrendik. Tv lerin yogun baskısı ile.ismini seviyorum kizimin.çünkü soy adı ile de çok uyumlu ve buyudugunde şık duracak bir isim. Küçük kizimin da severek derin koydum adını. İçinize sinmesi çok önemli ismin.çocuğun da sevebilecegi bir isim olmalı bence.benim kızım adını çok seviyor...sanem çok sevdiğim bir isim kızım olursa koymak isterdim ama anlamı kötü diye duydum.ne manaya geliyor siz bilirsiniz ve nasıl karar verdiniz merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?