Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renkler cok minnosKızlar muslin ağız bezi ve omuz bezi siparisi verdim.İlk resim omuz bezi.Yorumlar güzeldi bakalım gelsin de kendi resimlerimi de aticam size![]()
Çok güzelSticker Sepetim Renkli Puantiyeler Ve Kalpler 2 Ve 5 cm 100 Adet Karışık Çocuk Odası Duvar Sticker Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sticker Sepetim Renkli Puantiyeler Ve Kalpler 2 Ve 5 cm 100 Adet Karışık Çocuk Odası Duvar Sticker yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şu sticker lardan düşünüyorum.![]()
Eki Görüntüle 2905587
zeynones
Eki Görüntüle 2905588
Duvardaki etiketler bizden önceki kiracıdan kalma bu odayı kullanmıyoduk. 2.5 yıldır da sökmedik![]()
Teşekkür ederim canım. Hepimiz inşallah.Güle güle kullan, huzurla sağlıkla uyusun inşallah çok hoş olmuşbugün gönderdiğin stickerler da çok güzel görünüyordu. Ben de çok isterdim ev sahibim biraz titiz birisi o yüzden perde ile dekor yaptım odaya :)
Güle güle kullansın minnosunuz.Saglikla uyusun yatağındaEki Görüntüle 2905587
zeynones
Eki Görüntüle 2905588
Duvardaki etiketler bizden önceki kiracıdan kalma bu odayı kullanmıyoduk. 2.5 yıldır da sökmedik![]()
Güle güle kullansın annesiEki Görüntüle 2905587
zeynones
Eki Görüntüle 2905588
YaaaaaaEki Görüntüle 2905587
zeynones
Eki Görüntüle 2905588
Bebek hediyelikleri ziyaretçilere hediye vermek oluo sanırım.Bilmiorum dabebek hediyelikleri için neler planlıyorsunuz onları da paylaşalım mı fikir olur![]()
Pijama terlik depent pedKızlar günaydın.Hep bebislerin ihtiyaçlarını yazdık peki biz nolcazhastanede bizim kişisel ihtiyaçlarımiz nedir tecrübeli annisler vardır aramızda.Onlari da bı listelesek ne dersiniz
![]()
Teşekkür ederim kuzumPijama terlik depent ped
Sezeryan olunca duş aldırmıyorlar bana izin verilmedi öyle şampuan filan gerek kalmıyor
Şimdi kayısı hoşafı yapıp götürüyorlar gaz olmasın çıksın diye o olabilir aklıma gelenler bunlar
İnşallah hayırlısı hangisiyse o olsunTeşekkür ederim kuzumşuan nazar değmesin normal doğum gorunuo inşallah böyle devam eder
![]()
Güle güle kullansın minnosunuz.Saglikla uyusun yatağında![]()
Güle güle kullansın annesi![]()
Yaaaaaa
Çoook güzel rabbim içinde uyuduğunu korkuluktan atladığıgünleri göstersin
![]()