Canim tabiki dik dik bakmadim kisa sureli konusmadan baktim yani ilk tepkiyi ondan bekledimAma şekerim bebeğini deneme, kafasını karıştırma, dik dik bakma yazık. Sevincini belli et, gülümse, sev okşa. Sen gidince ağlamıyor çünkü döneceğini biliyor. Bu konuda hayal kırıklığına uğramamış.
Peki bebeginizle evdeki genel durumunuz nasıl bunu sorun olarak gordunuz muBenim kiz 14 aylik, bizimki de bizi tinlamiyo ))) Gormese umurunda bile degiliz )))
Yok sorun gormedim. Biz yanindayken cok mutlu, bizimle guluyo eyleniyo. Babasi evde yokken babasi icin aglayip sizlamaz ama babasini gordumu mutlu olur ve ya ben uyudugumda babasiyla zaman gecirir, ben aklina gelmem.Peki bebeginizle evdeki genel durumunuz nasıl bunu sorun olarak gordunuz mu
Bebekelrde yabancı algısı 9 aydan sonra başlar. Yani annesini babasını özlemek bakıcıyı yadırgamak bütün bunlar 9 aydan sonra başlar.8 aylik
Bebeginiz kac aylik.benim oglum 12 aylik oldugunda beni aramaya baslamisti ama onunla oynayarak annemgil idare edebiliyorlardi aklina dustugumde agliyorduMerhaba arkadaşlar evde ben esim ve yatili bakicimiz var bebegim ben veya esim olmadıginda bizi aramiyor ayni şekilde bakicimiz haftasonu izne ciktiginda onu da aramayip bizle guzel vakit geciriyor yani hicbirimizin yoklugu onun icin sorun degil fakat bu durum normal mi degil mi bilmiyorum düşüncelerinizi merak ettim bu bi sorun mu
hiç öyle algılamayın. Benim oğlum da öyledir. Şu an 5 yaşında ve yanında güvendiğimiz biri olduğu müddetçe bizi sramaz. Ağlayıp sızlamaz. Ama bazı tanıdıklarımın 9 10 yaşındaki çocukları evin içinde bile anneyi kontrol ediyolar.Ben bu durumu bebegim beni tanimiyor umrunda degilim gibi algiliyorum
Ne salak bi halaymış ohiç öyle algılamayın. Benim oğlum da öyledir. Şu an 5 yaşında ve yanında güvendiğimiz biri olduğu müddetçe bizi sramaz. Ağlayıp sızlamaz. Ama bazı tanıdıklarımın 9 10 yaşındaki çocukları evin içinde bile anneyi kontrol ediyolar.
Görümcem de bu durumu oğlum beni sevmiyo olarak algılıyo. Hatta oğluma da söylemiş sen anneni sevmiyo musun diye.. Oğlum da çok seviyorum annemi bana bidaha öyle söyleme demiş. Görümcem de madem öyle nasıl annenden ayrı duruyosun demiş. Sen halanı boşver büyükler her zaman doğru düşünmez ve konuşmaz dedim.
Size güvenli bağlanmış özgüvenli bi çocuğunuz var sevinmeniz lazım.
ağzınıza sağlık.. Ama ben duyduğumda çok güldüm. 36 yaşındaki kadının zeka seviyesi.. Acınası halde.. Oğlum halasında kalmaya gidecekti bi 3 4 günlüğüne sırf böyle konuştuğu için vazgeçti çocuk.Ne salak bi halaymış otövbe tövbe
Normal tabi. Her bebek birine bagimli olmaz. Benim oglumda oyleydi.Merhaba arkadaşlar evde ben esim ve yatili bakicimiz var bebegim ben veya esim olmadıginda bizi aramiyor ayni şekilde bakicimiz haftasonu izne ciktiginda onu da aramayip bizle guzel vakit geciriyor yani hicbirimizin yoklugu onun icin sorun degil fakat bu durum normal mi degil mi bilmiyorum düşüncelerinizi merak ettim bu bi sorun mu
Oğlunuz da tam tersi çok aklı başındaymış neyse ki. Maşallahağzınıza sağlık.. Ama ben duyduğumda çok güldüm. 36 yaşındaki kadının zeka seviyesi.. Acınası halde.. Oğlum halasında kalmaya gidecekti bi 3 4 günlüğüne sırf böyle konuştuğu için vazgeçti çocuk.
Bebeğiniz kaç aylık 7. Aydan sonra ayrılık kaygısı başlar.Ben bu durumu bebegim beni tanimiyor umrunda degilim gibi algiliyorum
Bizde de durum aynen böyle canım.Var tabii. Seviyor sizi. Ben de çalışıyorum. Benim dana da beni görünce sevinir. Eşimi görünce de sevinir. Bebeğime annem bakıyor haftanın 3 günü, annemi görünce de güler, cilveleşir ama kucağına gitmez bizde kalır, nazlanır. Birinci derece yakını olmadığının bilincinde. Akşam ve gece bakımını tamamen ben devralırım. Annem kenarı çekilir. Bebekler, esas bakımını sürekli yapan yakınına daha çok bağlıdır. Ne çakaldır o bacaksızlarrr:)
Fesat insan!hiç öyle algılamayın. Benim oğlum da öyledir. Şu an 5 yaşında ve yanında güvendiğimiz biri olduğu müddetçe bizi sramaz. Ağlayıp sızlamaz. Ama bazı tanıdıklarımın 9 10 yaşındaki çocukları evin içinde bile anneyi kontrol ediyolar.
Görümcem de bu durumu oğlum beni sevmiyo olarak algılıyo. Hatta oğluma da söylemiş sen anneni sevmiyo musun diye.. Oğlum da çok seviyorum annemi bana bidaha öyle söyleme demiş. Görümcem de madem öyle nasıl annenden ayrı duruyosun demiş. Sen halanı boşver büyükler her zaman doğru düşünmez ve konuşmaz dedim.
Size güvenli bağlanmış özgüvenli bi çocuğunuz var sevinmeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?