kızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Ama başka yere konu açınca hiç ama hiç cevap alamadım bu zamana kadar
Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk
Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor
Doktoru aradım travazol krem verdi kullandım geçmedi
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için
Başına gelen var mı.. ?
Bu şurupla ve kremlerle geçer mi?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Parlak kırmızı renkte yaraları..
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler
Adı değişti bepanthol merhem olarak satılıyo artık..geçmiş olsun ama kanayacak kadar kötü olmadan önce belirti vermedi mi hiç, ben benimki biraz pembeleştirğinde bepanten merhem sürerdim hemen geçerdi, gerçi o krem yok artık
kızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Ama başka yere konu açınca hiç ama hiç cevap alamadım bu zamana kadar
Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk
Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor
Doktoru aradım travazol krem verdi kullandım geçmedi
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için
Başına gelen var mı.. ?
Bu şurupla ve kremlerle geçer mi?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Parlak kırmızı renkte yaraları..
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler
Adı değişti bepanthol merhem olarak satılıyo artık..
Belirti verdiğinde sürmeye başladım ama dahada arttı geçirmedi hiç maalesefgeçmiş olsun ama kanayacak kadar kötü olmadan önce belirti vermedi mi hiç, ben benimki biraz pembeleştirğinde bepanten merhem sürerdim hemen geçerdi, gerçi o krem yok artık
Başka doktora götürmeyi düşünüyorumek gıdaya geçtiyseniz, bir seye alerjisi de olabilir. çocuk doktorları çok anlamıyor, cildiyeye götürün. geçmiş olsun
Eczaneden mi alacağım aktardan mıkantaron yağı esastır. doku iyilşemesini sağlar.kısa zamanda toparlar. oğlum 6 yaşına geldi hala poposu kızardığında hemen sürerim,3-4 saate geçirir.
Ama sadece anne sütüyle doyar mı bilmiyorumYerinizde olsam bir kaç gün anne sütü veya formül mama dışında bir şey yedirmezdim.
Yediği bir şeyden olmuş olma ihtimali yuksek .
Altını degistirdiginizde iyilesene kadar ıslak mendil kullanmayin, ilik ve sadece suyla yıkayın. Çocuğun canı yanmasın.
Bir de kremleri sürdükten sonra hemen kapatmayın, biraz hava alsın.
Zeytinyağı ve kantaron yağını deneyeceğimZeytinyağı tavsiye edebilirim ancak, ilaç söyleyemem ama o travazolu ben genital mantarım için kullanacaktım doktor emzirirken kullanma dedi. Size Nasıl direk bebeğe kullandırdılar şaşırdım.
Doğal zeytinyağı diyebiliyorum sadece ve havalandırın.
Kullandığınız ıslak mendili sudan Bi geçirin öyle kullanın kimyasallar aksın, yaralara daha çok yol açmasın
aktardan alacaksınız.zararlı bir şey değil gönül rahatlıüıyla kullanın.ben oğlumda düşme çarpma yanık pişik nen varsa kullanıyorum.doktor tavsiyesi ayrıca,dediğim gibi doku iyileştirici özelliği var.Eczaneden mi alacağım aktardan mı
Doktoru aradım getirmene gerek Yok dedidoktora götürdünüz mü yoksa doktoru aradınız mı???
Eşime aldırayım ben onu akşam gelirkenaktardan alacaksınız.zararlı bir şey değil gönül rahatlıüıyla kullanın.ben oğlumda düşme çarpma yanık pişik nen varsa kullanıyorum.doktor tavsiyesi ayrıca,dediğim gibi doku iyileştirici özelliği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?