Çocuk Hastalıkları Bebeğimle ilgili bakar mısınız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
eczacılar aynı diyor ama kesinlikle aynı krem değil, ben kendimde ellerime dudaklarıma çok kullanırdım bepanthol aynı etkiyi yapmıyor malesef, bileydim stok yapardım

evet aynısı değil. bepanten plus var ben ondan alıyorum sormazsam var demiyorlar özel sormam gerekiyor.

Ama sadece anne sütüyle doyar mı bilmiyorum
Baya iştahlı bizim kız sebze püresi meyve püresi yoğurt balık et herşeyi yiyor:)
Ek gıdaya başlayalı 1 ay olmuş olması gerekiyor. Ne kadar hızlısınız.
Allerji artık cok yaygın. Ek gıda sürecinde önce verdiğiniz her şeyi tek tek 3 gün boyunca verip bir reaksiyon olup olmadığına bakmaliydiniz .
Tarif ettiğiniz hızla yayılan pisik muhtemel allerji belirtisi.
Ama şu an bu kadar çok gıdaya aynı anda geçtigi için hangisi oldugunu bulmanız da zaman alacak.
Ek gıda adı üzerinde ek. 1 yasa kadar ana besin anne sütü.

Belirti verdiğinde sürmeye başladım ama dahada arttı geçirmedi hiç maalesef
Dr.a gösterdiniz mi sadece telefonda mı görüştünüx. Benim yeğenime de olmuştu, pişik sanmışlar ama mantarmış, krem sürdükçe , yıkadıkça çoğalmış. Mantara su, krem iyi gelmiyormuş.
Göstermediyseniz bi dr.a gösterin bence.

Günlük yoğurt sebze püresi(patateshavuş pirinç bazen pırasa bazen ıspanak)
Meyve olarak muz elma yada armut
Muhallebi
Bazen biz balık yada et yerken tadımlık baktırıyorum
Bunları yediriyorum birde kahvaltı yaptırıyorum yumurtanın sarısı pekmez reçel ekmek kırıntıları tuzsuz peynir bu şekilde
Alerji olabilir mi dediğiniz gibi şüphelendim doktora soracağım tahlil falan isteyeceğim olmazsa
Ama alerji olsa yüzünde falan çıkması gerekmiyor mu?
Genital bölgesinde olması dediğim gibi pişik gibi geldi bana

çok geçmiş olsun kuzuya, inşallah bir an önce iyileşir
ben kızım pişik olduğunda bepanten merhem kullandım iyi de geldi çabuk toparlamıştı
ama tabii siz yine de bi doktora gösterin bence pişik dışında Allah korusun başka bişeyi varsa üst üste krem daha kötü yapmasın

Dediğiniz gibi mantardan şüpheleniyorum
Doktora telefonda sordum en iyisi yarın götüreyim ben kızımı
Çünkü kremi sürdükçe geçmiyor

alerji olabilir gerçekten. sadece bez kısmında yoksa başka yerlerde varsa alerji olabilir.

sık duş aldırıp havalandırmaya çalışın nazikçe çok hafif temizleyiciler ile yıkayın.

bezi sık değiştirin bir de.

Bepanten denedim oda geçirmedi maalesef
Çok teşekkürler götüreceğim yarın doktora inşallah geçer çok içim acıyor

Alerji olsa başka yerlerinde de olur bence
Sadece bez kısmında var mantardan şüpheleniyorum ben
Bakalım yarın götüreceğim inşallah önemli birşey yoktur geçer

Benim oglum 1.5 yasinda ilk kez gecenlerde pisik oldu. Ve bende kremlereen verim alamadim antibiyotikli krem surdugumuz halde geçmedi.

Havalandirmayi oneririm.

Çinko içerir krem öneririm eczaneye sorun pişin kremi ama çinko içerecek

Bir de S sevde yi çağırayım ama saat kaçtır orada ne zaman görür bilemedim

Alerji olsa başka yerlerinde de olur bence
Sadece bez kısmında var mantardan şüpheleniyorum ben
Bakalım yarın götüreceğim inşallah önemli birşey yoktur geçer

dermatolojiye götürün, belki başka bir şeydir. benim de bebekken cildimde sıkıntılarım olmuş onlar gerekli kremleri vermişler.

rica ederim çok geçmiş olsun.1-2 güne toparlar merak etmeyin.
bir de ben bez olarak primadan şaşmadım hiç,bir deneyin isterseniz.bir de ıslak mendilde uni baby çok iyiydi.
Bezini değiştiririm gerekirse
Canbebeden memnundum ama prima alabilirim artık tavsiye eden çok
Islak mendilde uni kullanıyorum memnunum bende :)

Doktora götür mutlaka genel olarak tavsiyem bezini sık değiştir , gün içinde sabun kullanmadan sadece ılık suyla o bölgeyi yıkaman ve mutlaka temiz yumusak bir havlu ile kurulamalısın sonrasında da pişik kremi sürmelisin. Çabuk iyileşir umarım.Yedirdiğin yiyecekleri de gözden geçir mandalina suyu vs asitli yiyecekler yedirme bu ara bol bol su içirmelisin

Benim oglum 1.5 yasinda ilk kez gecenlerde pisik oldu. Ve bende kremlereen verim alamadim antibiyotikli krem surdugumuz halde geçmedi.

Havalandirmayi oneririm.

Cunku krem de surseniz bebekler cok sik cis kaka yaptiklari icin kremler ozanana kadar etki ediyor. Ama havandirirsaniz kuruyacak yarasi derisi hava almis olacak 2 gune iyilesir

dermatolojiye götürün, belki başka bir şeydir. benim de bebekken cildimde sıkıntılarım olmuş onlar gerekli kremleri vermişler.
Hastaneye gidince öocuk doktoruna gönderiyorlar bizi sizi ordan yönlendirsin çocuk doktoru diyorlar genelde
Bakalım doktora söylerim dermatolojiye yönlendirir belki dediğiniz gibi

şekeri olabilir mi bebegınızın ?

ıslak mendil de kullamayın bu dönemde canı çok yanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…