Olmazsa hastaneye başka doktora götüreceğimdoktora götürdünüz mü yoksa doktoru aradınız mı???
eczacılar aynı diyor ama kesinlikle aynı krem değil, ben kendimde ellerime dudaklarıma çok kullanırdım bepanthol aynı etkiyi yapmıyor malesef, bileydim stok yapardım
Ek gıdaya başlayalı 1 ay olmuş olması gerekiyor. Ne kadar hızlısınız.Ama sadece anne sütüyle doyar mı bilmiyorum
Baya iştahlı bizim kız sebze püresi meyve püresi yoğurt balık et herşeyi yiyor:)
rica ederim çok geçmiş olsun.1-2 güne toparlar merak etmeyin.Eşime aldırayım ben onu akşam gelirken
Çok teşekkür ettim :)
Dr.a gösterdiniz mi sadece telefonda mı görüştünüx. Benim yeğenime de olmuştu, pişik sanmışlar ama mantarmış, krem sürdükçe , yıkadıkça çoğalmış. Mantara su, krem iyi gelmiyormuş.Belirti verdiğinde sürmeye başladım ama dahada arttı geçirmedi hiç maalesef
Günlük yoğurt sebze püresi(patateshavuş pirinç bazen pırasa bazen ıspanak)Ek gıdaya başlayalı 1 ay olmuş olması gerekiyor. Ne kadar hızlısınız.
Allerji artık cok yaygın. Ek gıda sürecinde önce verdiğiniz her şeyi tek tek 3 gün boyunca verip bir reaksiyon olup olmadığına bakmaliydiniz .
Tarif ettiğiniz hızla yayılan pisik muhtemel allerji belirtisi.
Ama şu an bu kadar çok gıdaya aynı anda geçtigi için hangisi oldugunu bulmanız da zaman alacak.
Ek gıda adı üzerinde ek. 1 yasa kadar ana besin anne sütü.
çok geçmiş olsun kuzuya, inşallah bir an önce iyileşirkızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Ama başka yere konu açınca hiç ama hiç cevap alamadım bu zamana kadar
Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk
Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor
Doktoru aradım travazol krem verdi kullandım geçmedi
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için
Başına gelen var mı.. ?
Bu şurupla ve kremlerle geçer mi?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Parlak kırmızı renkte yaraları..
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler
Dediğiniz gibi mantardan şüpheleniyorumDr.a gösterdiniz mi sadece telefonda mı görüştünüx. Benim yeğenime de olmuştu, pişik sanmışlar ama mantarmış, krem sürdükçe , yıkadıkça çoğalmış. Mantara su, krem iyi gelmiyormuş.
Göstermediyseniz bi dr.a gösterin bence.
Bepanten denedim oda geçirmedi maalesefçok geçmiş olsun kuzuya, inşallah bir an önce iyileşir
ben kızım pişik olduğunda bepanten merhem kullandım iyi de geldi çabuk toparlamıştı
ama tabii siz yine de bi doktora gösterin bence pişik dışında Allah korusun başka bişeyi varsa üst üste krem daha kötü yapmasın
Alerji olsa başka yerlerinde de olur bencealerji olabilir gerçekten. sadece bez kısmında yoksa başka yerlerde varsa alerji olabilir.
sık duş aldırıp havalandırmaya çalışın nazikçe çok hafif temizleyiciler ile yıkayın.
bezi sık değiştirin bir de.
Alerji olsa başka yerlerinde de olur bence
Sadece bez kısmında var mantardan şüpheleniyorum ben
Bakalım yarın götüreceğim inşallah önemli birşey yoktur geçer
Bezini değiştiririm gerekirserica ederim çok geçmiş olsun.1-2 güne toparlar merak etmeyin.
bir de ben bez olarak primadan şaşmadım hiç,bir deneyin isterseniz.bir de ıslak mendilde uni baby çok iyiydi.
kızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Ama başka yere konu açınca hiç ama hiç cevap alamadım bu zamana kadar
Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk
Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor
Doktoru aradım travazol krem verdi kullandım geçmedi
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için
Başına gelen var mı.. ?
Bu şurupla ve kremlerle geçer mi?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Parlak kırmızı renkte yaraları..
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler
Benim oglum 1.5 yasinda ilk kez gecenlerde pisik oldu. Ve bende kremlereen verim alamadim antibiyotikli krem surdugumuz halde geçmedi.
Havalandirmayi oneririm.
Hastaneye gidince öocuk doktoruna gönderiyorlar bizi sizi ordan yönlendirsin çocuk doktoru diyorlar geneldedermatolojiye götürün, belki başka bir şeydir. benim de bebekken cildimde sıkıntılarım olmuş onlar gerekli kremleri vermişler.
ıslak mendil de kullamayın bu dönemde canı çok yanarDoktora götür mutlaka genel olarak tavsiyem bezini sık değiştir , gün içinde sabun kullanmadan sadece ılık suyla o bölgeyi yıkaman ve mutlaka temiz yumusak bir havlu ile kurulamalısın sonrasında da pişik kremi sürmelisin. Çabuk iyileşir umarım.Yedirdiğin yiyecekleri de gözden geçir mandalina suyu vs asitli yiyecekler yedirme bu ara bol bol su içirmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?